Makadaamiaõli tervetele juustele ja nahale – looduslike vabade radikaalide hävitaja

Makadaamiaõli tervetele juustele ja nahale – looduslike vabade radikaalide hävitaja

Selle tõhususe saladus on inimrakkudele sarnane struktuur, seetõttu nimetatakse seda õli "kaduvaks õliks". Makadaamiaõli tundub nagu teine nahk, toimides ideaalselt vastavalt oma vajadustele. Õli koosneb suures koguses küllastumata rasvhapetest, mineraalidest ja vitamiinidest, mis muudavad selle tugevaks antioksüdandiks. See niisutab, kaitseb ja noorendab, kattes naha ja juuksed õrna looduse aroomiga. Makadaamiaõli (Macadamia Ternifolia Seed Oil) sobib ideaalselt tugevdamist vajavatele juustele ja nahale.

Macadamia Oil INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil

Makadaamia pähklite rasvhapete hulk kõigub 59% ja 78% vahel, mis tähendab, et kontsentratsioon on tõesti kõrge. Väärtuslikku makadaamiaõli ekstraheeritakse rasvarohketest pähklitest. Tänu külmpressimisele säilitab see kõik väärtuslikud toitained. Milline makadaamiaõli on ilu jaoks parim? Rafineerimata külmpressitud õli, mida loomulikult ei rafineerita.

Milline on makadaamiaõli lõhn ja konsistents?

Looduslikul makadaamiaõlil on pähkline lõhn ja maitse, mida on lihtne kontrollida, kuna tegemist on toiduks kasutatava taimeõliga. See on toatemperatuuril vedel ja õline. Selle värvus erineb olenevalt ekstraheerimismeetoditest ja kasutatud puuviljaosast – seepärast võib makadaamiaõli värvus erineda, ulatudes helekullast kuni merevaiguni. Värvi erinevused ei mõjuta aga omadusi. Võti on selles, et ainult külmpressitud rafineerimata õli säilitab parima kvaliteedi ja parima ilu. Lisaks on parimale makadaamiaõlile antud sertifikaat, mis tõendab selle kõrget kvaliteeti.

Makadaamiaõli kasutamine

See on vaieldamatult vitamiinipomm. Makadaamiaõli sisaldab palju nahale, juustele ja küüntele väärtuslikku A-vitamiini. Selle kõrval on antioksüdantsete omadustega B-vitamiinid (B1, B2, B3) ja E-vitamiin. Makadaamiaõlis on ka ohtralt letsitiini, fenoole ja mineraalaineid. Lisaks sellele on see täis küllastumata rasvhappeid, mis on juuksehoolduses hädavajalikud. Milliseid leiate? Makadaamiaõli sisaldab kuni ¾ oleiinhapet (oomega-9), veidi vähem linoolhapet (oomega-6) ja vähesel määral muid happeid, näiteks küllastunud rasvhappeid.

Mille poolest tasub makadaamiaõli kasutada?

  • rikkalik vitamiinide allikas (sh A, E, B1, B2, B3)
  • suures koguses mineraale ja kasulikke rasvhappeid
  • ideaalne päevitusjärgne hooldus, ravib nahaärritusi
  • on ebatavaliselt bioühilduv inimese nahaga
  • omab tselluliidivastast toimet
  • suurepärane antioksüdant ja kortsude vastu võitleja
  • kiire imendumine
  • naha sära
  • pehmed ja siledad juuksed ja nahk
  • ideaalne OCM jaoks
  • kaitseb juukseid ja nahka kuivamise eest
  • annab hämmastava efekti, kui lisada juuksevärvidele ja šampoonidele
  • hoiab juukseotsad tervete ja siledatena
  • säästab juukseid füüsiliste kahjustuste eest
  • muudab juuksed volüümikamaks ja elavdab juukseid
  • taltsutab sõnakuulmatuid juukseid ja muudab soengu tegemise lihtsamaks

Makadaamiaõli ja tervendavad omadused

Makadaamiaõli koostisained mõjutavad selle toimet soodsalt. Ennekõike aitab makadaamiaõli vähendada armide nähtavust ja ravib haavu, kuid leevendab ka liigse päikese käes viibimise tagajärgi. See on vahend mitmesuguste, ka krooniliste nahaprobleemide korral. Kust need omadused tulevad? Võtmeks on makadaamiaõli erakordne biosobivus nahaga.

Makadaamiaõli ilu eelised ja kasutusalad

Asjaolu, et makadaamiapähkliõli on oma struktuurilt sarnane inimese nahaga, on tõestuseks, et sellel õlil on kosmetoloogias palju kasutust. Makadaamiaõli on tõeliselt mitmekülgne, seetõttu kasutatakse seda sageli naha- (nt tselluliidivastase) ja juuste jaoks mõeldud kosmeetikatoodete tootmisel. Kõrgeima kvaliteediga makadaamiaõli võib leida ka keskmise poorsusega juustele mõeldud Nanoilist. See õlide segu on ideaalne lahendus inimestele, kes ootavad parimat makadaamiaõli efekti. Selles valmistootes suurendavad õli omadusi täiendavad taimeõlid.

Makadaamiaõli näole kasutamiseks

Milline on selle regulaarse kasutamise mõju nahale? Makadaamiaõli sarnaneb kvaliteetse seerumi või noorendava näomaskiga. Seda soovitatakse kõigile nahatüüpidele, kuigi see töötab mõnel paremini kui teisel. See täidab antioksüdandi rolli, st kaitseb nahka vabade radikaalide kahjuliku mõju eest. See hoiab ära enneaegse vananemise. Makadaamiaõli tuleks kasutada kuivale, elastsele, päikese poolt kahjustatud või ärritunud nahale. See imendub kiiresti ja on kerge, nii et see võib asendada päeva- või öökreemi. Looduslikul makadaamiaõlil on erakordsed pehmendavad ja siluvad omadused ning see võib pärssida kortsude teket, neid siluda ja muuta naha säravaks.

Makadaamiaõli mõju juustele

Kui otsite loomulikku viisi juuste niisutamiseks, tugevdamiseks ja parandamiseks, on makadaamiaõli ideaalne lahendus. See imendub koheselt ja on juuksesõbralik. Palmitiin- ja oleiinrasvhappe kombinatsioon muudab selle sarnaseks inimese rasuga. See võimaldab õlil kontrollida rasunäärmeid ja vältida liigset rasueritust. Makadaamiaõli annab juustele hämmastavaid eeliseid, sest see stimuleerib peanaha vereringet, kaitseb päikesekiirguse eest, rahustab ärritusi ja taastab väiksemaid kahjustusi juuste struktuuris. Lisaks täiendab see juukseid väärtuslike vitamiinide ja mineraalidega, mida juustel napib. Regulaarselt kasutatav makadaamiaõli kaitseb juukseid veekaotuse eest, parandab nende elastsust ja taastab juukseid.

Juuksed on pärast makadaamiaõliga hooldust elastsemad, sametiselt pehmed ja särava läikega. See tähendab, et juukseid on kergem kammida ja soengusse seada, peanahk ei ole liigselt rasune ja on vähem rabe. Makadaamiaõli tugevdab ja taastab, nii et see muudab juuksed tugevamaks ja hoiab ära nende väljalangemise. Juukseotsad on kaitstud lõhenemise eest.

Millise juuksetüübi jaoks sobib makadaamiaõli kõige paremini?

Võttes arvesse rasvhapete hulka, sobib makadaamiaõli ideaalselt keskmise poorsusega juustele. Teisest küljest ei ole see hea valik madala poorsusega juustele, kuna sisaldab suurtest osakestest koosnevaid oomega-happeid. See sobib suurepäraselt keskmise poorsusega juustele, kuna see tungib kergesti nende struktuuri ja tihendab neid. Lokkistele juustele kantud makadaamiaõli hoiab ära kahju ja kaitseb ebasoodsate välistegurite eest. See on üks populaarsemaid taimeõlisid ja võib olla suurepärane valik isegi siis, kui te pole oma juuste poorsuses kindel.

Kuidas kasutada makadaamiapähkliõli juuksehoolduses?

Ideaalis koos teiste õlidega valmis juuksehooldustoodetes (ideaalsete proportsioonide jaoks) või meigieemaldamiseks õlipuhastusmeetodi abil. Pole ime, et makadaamiaõli mõjub kõige paremini märgadele juustele – vesi ja kõrge temperatuur kiirendavad õlide imendumist. See on mängu muutev öine näoseerum või igapäevane seerum kuivale nahale. Makadaamiaõli on suurepärane meigi alusprimer ja vananemisvastane hooldus. See täiustab igat vanniskäiku ja töötab massaaži puhul nt. venitusarmide ja tselluliidi silumiseks.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest