Õrn naha- ja juuksehooldus magusa mandliõliga

Õrn naha- ja juuksehooldus magusa mandliõliga

Õrnatoimeline õli, mis sobib ka beebide nahahoolduseks. Geniaalne isegi tundlikule ning allergiale kalduvale nahale. Ideaalne teie esimeseks looduslikuks iluõliks. Juuksehoolduses ületamatu, leevendab suurepäraselt ärritunud peanahka. Unistate veatust juukse- ja nahahooldusest? Vaadake maheda magusa mandliõli hämmastavat toimet.

Mandliõli saadakse mandli seemnete külmpressimise käigus. Selle lõhn on meeldiv ja õrn. Õli on populaarne kosmeetikavahend, mis asendab kõiki palsameid, juuksemaske ja sära võimendajaid. See toimib ka tõhusa näoseerumina, silmaümbruse kreemina, päevitamisjärgse kreemina või isegi mähkmelööbe kreemina. Kuna mandliõli kaitseb juukseid lisaks kuumuse eest, toimib see suurepärase kuumakaitsevahendina. Kõige tugevamalt ja tõhusamalt mõjub rafineerimata, külmpressitud versioon tumedas klaaspudelis.

Mandliõli INCI: Prunus Amygdalus Dulcise õli

Magusa mandliõli ostmisel pidage meeles, et rafineerimata külmpressitud õli on tõhususe seisukohalt suurim. Valige kõrgeima kvaliteediga õli, et selle potentsiaali maksimaalselt ära kasutada.

Rafineerimata magusmandliõli säilitab kõik hindamatud koostisosad, mis rafineerimisprotsessis kaotsi lähevad. Kui tegelete rafineerimata mandliõliga, saate hõlpsasti aru: see on veidi hägune, kuna see on ainult veidi filtreeritud. Filtreerimisprotsess hävitab õlis sisalduvad väärtuslikud fosfolipiidid ja letsitiinid. Hapetustamine on rafineerimise teine etapp ja see paneb magusa mandliõli oma väärtuslikud rasvhapped kaotama. Samuti peate teadma, et rafineerimata mandliõli ei sisalda rafineerimisprotsessis tekkivaid transrasvu, mis ohustavad teie tervist ja välimust. Seetõttu on teie jaoks äärmiselt oluline valida ainult puhast magusmandliõli.

Mida mandliõli sisaldab?

Mandliõlis on palju oomega-9 (55%), oomega-6 ja oomega-3 (üle 40%) rasvhappeid, seetõttu on see ideaalne suure ja keskmise poorsusega juustele. Õliosakesed on erineva suurusega, nii et need täidavad suurepäraselt kahe juuksetüübi struktuuri puudused. Omega-9 monoküllastumata rasvhapped kaitsevad keskmise poorsusega juukseid kahjustuste eest ning tagavad läike ja siidise sileduse. Tänu oomega-3 ja oomega-6 polüküllastumata rasvhapetele aeglustab mandliõli naha vananemisprotsessi ja tagab protsesside ladusa kulgemise rakkudes. See kaitseb juukseid ja nahka väliste agressorite eest, rahustab ärritusi, elavdab, määrib õrnalt, jätmata kleepuvat rasvakihti. Peale mono- ja polüküllastumata rasvhapete sisaldab mandliõli rohkelt valke, mineraale ja vitamiine, aga ka juba mainitud fosfolipiide ja letsitiine.

A- ja E-vitamiine tuntakse nooruse vitamiinidena ning nende puudus põhjustab juuste väljalangemist, mõjub juuksesibulate toimingutele halvasti, põhjustab liiga varajast kortsude teket ja tugevuse kadumist.

Lisaks on magusmandliõli rikkalik D-vitamiini allikas, mis sarnaselt kahele eelnevale parandab teie juuste ja naha seisundit. Peate teadma, et kõrge D-vitamiini sisaldus mõjutab juuste transformatsioonitsüklit, keskendudes peamiselt anageeni käivitamisele – juuste kasvufaasile.

Mandliõli sisalduv B-vitamiin tagab juuste õige kasvu, luues ja tugevdades nende varsi. Lisaks sellele on õli täidetud mineraalidega, nagu raud, magneesium, kaltsium, mangaan, fosfor, kaalium, naatrium ja tsink. Mineraalid tagavad terved ja läikivad juuksed, tugevdavad sibulaid ja korrastavad peanahka, parandades epidermise taastumist ja aeglustades vananemist.

Miks peaksite proovima magusat mandliõli?

  • on kergesti pealekantav ja kiiresti imenduv
  • annab nahale sära ja taastub
  • eemaldab surnud naharakud ja on niisutava toimega
  • rahustab ärritusi ja on õrn
  • aeglustab naha vananemist
  • sobib ideaalselt väga kuivale, ärritunud nahale ja juustele

Millised on mandliõli eelised nahale ja juustele?

Imendub kiiresti nahka, niisutab õrnalt juukseid ja jätab nende pinnale oklusiivse mikroskoopilise kihi. See kaitseb nahka ja juukseid kahjustuste, õhus leiduvate toksiinide ja välistegurite aktiivsuse eest (miinus temperatuurid, tuul, tugev päikesevalgus). Magusa mandli õli on õrn ja mitteärritav. See tugevdab lipiidikihti ja suurendab naha verevoolu ning paneb juuksesibulad sujuvalt tööle. See õli hoiab ära naha dehüdratsiooni ja juuste kuivuse, kaitstes samal ajal juukseotsi füüsiliste kahjustuste eest. See suurendab juuste sära ja parandab nende kahjustatud struktuuri. Magusmandliõli toimib suurepärase alusena juuksemaskide ja palsamite ning keha- ja näokreemidele. Selle kiire imendumine muudab selle populaarseks valikuks juukseõlihoolduseks, massaažiks, jala- ja kehavanniks, õrn kaitsekreem täiskasvanutele ja imikutele.

 

Millisele juuksetüübile on magusmandliõli mõeldud?

Magusa mandliõlil on suurepärane konditsioneeriv toime suure või keskmise poorsusega juustele. Tänu rahustavale toimele sobib see ideaalselt teiste looduslike õlidega. Selliste koostisosade täiuslikku tasakaalu pakub Nanoil suure poorsusega juustele.

Nanoili juukseõli koostisainete hiilgav koostis tagab nii juuste parandamise kui ka parema väljanägemise. Mandliõlis on tasakaalustatud rasvhapete kontsentratsioon, nii et see on mõeldud keskmise ja suure poorsusega juustele. Lisaks on veel üks ainulaadne omadus: mandliõli leevendab ärritunud, äärmiselt kuiva peanahka. Kuivad, kahjustatud, lõhenevad juuksed? Magusmandliõli on selle parandamises ekspert.

Magusmandliõli on äärmiselt populaarne ja laialdaselt saadaval veebis ja tervislikku toitu müüvates kauplustes. Ärge unustage ilu eesmärgil valida ainult rafineerimata magusmandliõli. See on uskumatult tõhus alus juuksehoolduseks ja palsamiteks ning seega on see looduslike õlipõhiste toodete tavaline koostisosa. Parim näide sobivalt tasakaalustatud looduslike õlidega juukseid parandavast teraapiast on Nanoili toode.

Magusmandliõli: omadused

Mandliõli kasutatakse kosmeetikatööstuses laialdaselt: seda kasutatakse naha-, keha- ja juuksehoolduses, see teeb imesid juuste ja õrna, isegi atoopilise nahaga. Tänu suurele hulgale vitamiinidele ja mineraalainetele tagab magusmandliõli juuste põhjaliku paranemise ning parandab naha välimust ja seisundit. Õli muudab juuksed terveks, pehmeks, läikivaks ja siidiselt siledaks ning lukustab nahas piisavalt niiskust. Võite nimetada seda tõeliseks ilueliksiiriks, õrn, hoolitsedes teie nooruslikkuse säilitamise eest.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest