Juuste õlitamine. Vaadake ise, miks see alati palsamitest parem on.

Juuste õlitamine. Vaadake ise, miks see alati palsamitest parem on.

Enamik naisi ei ole oma juuste seisukorraga rahul.

Enam kui pooled kurdavad selle välimuse üle ning võitlevad tuhmuse, rabeduse ja dehüdratsiooniga.

Märkimisväärne osa naistest väidab, et nende peanahk on rasune ja kiud on kaotanud volüümi.

Suur osa elanikkonnast tunnistab, et kõõm ja muud peanaha probleemid tekivad sageli.

Iga teine naine on mures liigse juuste väljalangemise pärast.

Meeste ja naiste arv, kes kaebavad oma juuste ja peanaha seisukorra üle, kasvab pidevalt. Võib tunduda, et tsivilisatsiooni arengu ja uuendusliku kosmeetikatehnoloogia tulemusena hakkavad kõik juukseprobleemid peagi kaduma. Kuid see ei pruugi juhtuda nii lihtsalt, kui just ei sobita õiget hooldust oma konkreetse juuksetüübiga.

Õige juuksehooldus – mida see tähendab?

Paljud inimesed usuvad kindlalt, et uus šampoon ja sobiv palsam teevad imesid. Mida rohkem on pakendil tundmatuid aineid – seda rohkem on tootel regenereerivaid omadusi. Kui ka teie nii arvate, siis te ei saaks rohkem eksida. Esimene ja põhimõtteline viga juuksehooldustoodete valikul on juhindumine impulsist või veendumusest, et mida rohkem laboris toodetud aineid toode sisaldab, seda parem. Samal ajal on parim hooldus, mis annab kauakestva efekti, varustada kiud looduslike koostisosadega. Need on ohutud ja pakuvad uskumatut toimet.

Mida sisaldavad juuksepalsamid ja miks need ei tööta?

Peaksite teadma, et enamik juuksehooldustooteid sisaldab mitmeid komedogeenseid aineid, mis segavad naha pinnal toimuvaid protsesse. Lisaks kogunevad karvadele ja nahale ummistavatele rakkudele rasked silikoonid; parabeenid – tugevalt dehüdreerivad alkoholid ja mitmed muud ained, mis võivad kohe pärast pealekandmist juukseid kaunistada. Kahjuks on nende kasulik mõju vaid ajutine. Varem või hiljem muutuvad teie juuksed kahjustatuks ja dehüdreerituks. Lisaks on naha pinnal toimuvad protsessid on häiritud.

Juuksepalsamite ja losjoonide, maskide kasutamise teine oluline puudus on see, et need ei taasta kunagi juukseid piisavalt sügavalt. Nende tegevus on vaid pealiskaudne. Te ei saa eeldada, et need parandavad teie juuste seisundit või (eriti) ravivad peanaha probleeme.

Miks toimivad juukseõlid juuksepalsamitest erinevalt?

Selleks, et juuksed oleksid ilusad ja terved, vajavad need ainet, mis suudaks tungida sisse, parandada püsivalt kõikvõimalikud vead nende struktuuris ja kaitsta neid piki juurt, häirimata seejuures pinnal toimuvaid protsesse. Õnneks on meil juukseõlisid, mis suudavad seda teha. Need on looduslikud tooted, mis on saadud taimede ja seemnete külmpressimise käigus kogu maailmast. Veel üks eelis on see, et looduslikud õlid ei sisalda isegi sünteetilisi koguseid. Need on ohutud nii juustele kui ka peanahale. Nende osalusel saate jätkata hooldusega, mida nimetatakse juuste õlitamiseks. Põhimõtteliselt: õlid tungivad sinna, kuhu ükski palsam ega juukse hooldusvahend ei suuda.

Juukseõlid – roheline tuli täielikuks taastumiseks

Kui soovite lõplikult tegeleda juuste ja peanahaga seotud probleemidega, peate teadma, et miski ei hoolitse selle eest paremini kui õlid. Ainult looduslikud on võimelised tungima juuste sisse ja neid sibulatest uuesti üles ehitama. Siit pärineb teie kiudude tervis ja ilu. Ilma tervete ja tugevate folliikulite ning puhta peanahata ei saa unistada ilusatest juustest. Ainult looduslikud õlid on võimelised taastama rakke, tugevdama juuri ja parandama peanaha seisundit.

Juuste õlitamine – miks peaksite seda tegema?

Juuste õlitamine on väga mugav hooldusrituaal, mida saab teha mitmel viisil: olenevalt juuste seisukorrast ja ajast, mida soovid sellele pühendada. See tuleks lisada oma iganädalasesse rutiini, selle asemel, et planeerida kulukaid kohtumisi salongis. See lõpetab ka riski, et ostate mõne muu kasutu juuksepalsam. Juuste õlitamine on protseduur, mida saab teha mugavalt oma kodus. Kui hoiate õli juustes, saate lõõgastuda filmi või raamatut lugedes. Juuste õlitamine on ainus vahend, mis aitab lahendada kõiki juuste ja peanahaga seotud probleeme. Lisaks on selle hoolduse oluline eelis see, et see ei avalda kunagi juustele kahjulikku mõju. Looduslikud õlid või hoolikalt valitud õlisegud ei sisalda parabeene, silikoone ega muid aineid, mis võivad teie juuste või naha seisundit negatiivselt mõjutada.

Juukseõlid – mida need sisaldavad?

Juukseõlid koosnevad erineva suurusega mikroskoopilistest osakestest. Nende osakeste suurus sõltub õlis sisalduvate küllastunud või küllastumata rasvhapete sisaldusest. Konkreetsete rasvhapete kontsentratsioon igas õlis on erinev ja seetõttu on igas õlis asjakohaste molekulide protsent erinev. Need osakesed tungivad sügavale juustesse, pääsedes läbi soomuste. Tänu sellele jõuab nende sisemusse kõik, mida on vaja tervete ja kaunite juuste kasvatamiseks. Need on oomega-3, oomega-6, oomega-7 ja oomega-9 rühma head rasvhapped (kõik küllastunud rasvhapped) ja küllastumata rasvhapped: müristiin, lauriin ja steariin.

Juukseõlid sisaldavad ka mitmeid vitamiine ja mineraalaineid, mis vastutavad naharakkudes toimuvate protsesside eest ning avaldavad otsest mõju juuste väljanägemisele ja kasvule. Vitamiinide ja mineraalide komplekt on juuste väljalangemise pidurdamiseks ning rakkude vananemise aeglustamiseks ning juuste elastsuse ja elujõulisuse mõjutamiseks.

Juuste õlitamise mõju

Juukseõlid on peamine relv võitluses kaunite juuste eest.

Siin on kõige olulisemad tulemused, mis juuste õlitamisega saavutatakse:

  • õlid kaunistavad juukseid, andes neile läiget ja elastsust
  • juuksed saavad tagasi oma elujõu ja hea seisukorra
  • juuste õlitamine tagab juustele põhjaliku taastumise, mida ei anna kunagi ükski losjoon ega palsam
  • juukseõlid ravivad peanaha haigusi
  • juuste õlitamine aitab kõõmast jagu saada
  • looduslikud õlid tasakaalustavad rasueritust
  • juuste õlitamine tugevdab sibulaid, pannes juuksed kiiremini kasvama ja peatama nende väljalangemise
  • tänu juuste õlitamisele muutuvad kiud tugevamaks ja paksemaks
  • juukseõlid hoolitsevad sobiva niiskustaseme eest, hoides ära veekadu seest poolt
  • juuste õlitamine aitab aeglustada juuste hallinemise protsessi
  • Juukseõlid annavad vitamiine ja mineraalaineid otse teie juuste sisemusse

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest