Ampullid vs looduslikud õlid. Millised on hõrenevate juuste jaoks paremad?

Ampullid vs looduslikud õlid. Millised on hõrenevate juuste jaoks paremad?

Enamik naisi ja mehi võitleb hõrenemise ja juuste väljalangemise probleemiga. Tänapäeval kurdetakse üha enam hõrenemise ja liigsest väljalangemisest tingitud volüümipuuduse üle.

Mis on põhjused? Peale ebaõige hoolduse, hormoonide tasakaalustamatuse ja vale toitumise halvendab juuste seisundit õhusaaste tõttu nn oksüdatiivne stress. Vähesed mõistavad, et juustel pole linnas kerge elu. Aurude, sudu ja toksiinide tõttu lakkavad nad kasvamast ja hakkavad liigselt välja kukkuma.

Juuste väljalangemise vastased šampoonid või palsamid ebaõnnestuvad, kui me ei kasuta toodet, millel on otsene mõju juuksesibulatele. Need tooted on:

  • juukseampullid – erihooldus, mis mõjutab juuksesibulaid ja pidurdab juuste väljalangemist
  • juukseõlid või spetsiaalsed õlisegud, mis on peanaha õlitamiseks loodud, need tugevdavad juuksesibulaid, hooldavad ja taastavad peanahka, peatavad juuste väljalangemise ja stimuleerivad kasvu

Õlidel ja ampullidel on erinev vorm, konsistents ja koostis. Neil on ühine eesmärk (takistada juuste väljalangemist, tugevdada juuksesibulaid ja stimuleerida kasvu), kuid need töötavad täiesti erineval viisil. Looduslike õlide ja ampullide mõjude analüüsimine näitab selgelt erinevust.

  1. Suur erinevus seisneb loomulikkuses. Ampullid luuakse laborites ja koosnevad kunstlikest ja (sageli) vastuolulistest ainetest. Teisest küljest on õlid täiesti looduslikud, ekstraheeritud naha- ja juuksehoolduses aegade jooksul kasutatud taimede seemnetest ja viljadest. Looduslikel õlidel on suurepärane parandav ja kaunistav jõud. Need on rasvhapete, vitamiinide ja mineraalainete allikad. Laborites välja töötatud ained ei võida kunagi looduslike koostisosade jõudu.
  2. Kuigi juukseampullid toidavad juuksesibulaid, kiirendavad juuste kasvu ja peatavad nende väljalangemise, tuleb (kahjuks) sageli tasu maksta. Need võivad teie peanahka ärritada ning muuta juuksed tuhmiks ja karedaks. Vastupidi, looduslikud õlid – peale sibulate mõjutamise – kaunistavad juukseid, kaitsevad neid ebasoodsate välistegurite eest, hooldavad peanahka ja reguleerivad rasueritust.
  3. Teine suurepärane asi õlide juures on nende kasutamine. Saate neid kasutada pidevalt. Seevastu ampulle – tugevate ainete suure kontsentratsiooni tõttu – saab kasutada teatud aja (tavaliselt ühest kuni nelja kuuni). Seejärel jätavad need teie juuksed abita, nii et need taastuvad sageli väga kiiresti oma varasemasse seisukorda. Õnneks võite (isegi peaksite) juukseõlisid oma juuksehooldusrutiini igaveseks kaasama. Need asendavad paljusid palsameid ja niisutajaid. Tänu õlidele pakute oma soengule pidevat parandamist, kaitset ja kaunistamist.
  4. Viimane, kuid mitte vähem tähtsam… teine oluline omadus on kuluefektiivsus. Ühe kasutuskorra ajal tuleb kasutada üks ampull (5 ml kuni 15 ml). Ülejäänud ampulli ei tohi säilitada. Kui olete seda tüüpi ravi juba kasutanud, teate ilmselt, et kogu ampulli on raske ära kasutada. Selle tulemusena viskate kalli aine ülejäägid mine. Õlidel on täiesti erinev vorm. Kasutatav kogus sõltub teist endast ja teie juuste vajadustest.

Kokkuvõtteks: looduslikud õlid on oma toime, koostise ja efektiivsuse poolest ampullidest paremad. Kasutades metafoori: looduslikud õlid on meistrid juuste väljalangemise, nõrgenenud juuksesibulate ja ärritunud peanaha alal, samas kui ampullid on alles algajad.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest