Argaaniaõli – vananemisvastane vedel kuld ja juuste kuumakaitse

Argaaniaõli – vananemisvastane vedel kuld ja juuste kuumakaitse

Argaaniaõli nimetatakse Maroko vedelaks kullaks mitmel põhjusel. See on üks kalleimaid ja kõrgeima hinnanguga õlisid. Argaaniaõli juustele ja nahale on lahendus kuivusele, jäikusele ja kortsudele. Tänu E-vitamiinile ja ideaalsele rasvhapete koostisele parandab see ja pakub tugevat kaitset kõrge temperatuuri kahjustuste eest. Vaadake, miks argaaniaõli on hea hinna ja kvaliteedi suhtega.

Argaaniaõli on Marokos tuntud juba tuhandeid aastaid. Tänapäeval on see üks kalleimaid taimseid õlisid; hinnatud üle kogu maailma. Argaaniaõli imporditakse endiselt Marokost, sest siin asuvad Argaania istandused. Argaaniat (Argania spinosa) kasvatatakse ainult Maroko edelaosades, mis on väga puhtad. Need piirkonnad on kantud UNESCO biosfääri kaitsealade nimekirja. Siit pärineb iga originaalne argaaniaõli. See on üks selle kõrge hinna põhjusi.

Kust osta kvaliteetset argaaniaõli?

Argaaniaõli pressimise protsess on endiselt väga aeganõudev, sest argaaniapähklid on väga kõvad ja nendest on väga raske õli välja pigistada. Selle aine populaarsus tõi kaasa õli massilise tootmise ja nüüd toodetakse seda masinatega. Hetkel on meil võimalik osta puhast ja professionaalselt toodetud argaaniaõli. See on kulukas, sest ühe liitri õli pressimiseks on vaja tohutult palju pähkleid. Selle aine tootmine nõuab palju aega ja tööd. Seetõttu on argaaniaõli üks kallimaid taimeõlisid. Hind on siiski kooskõlas toote pakutava kvaliteedi ja efektidega.

Kui soovid saada parimat, puhast, lisanditeta, hämmastava toimega argaaniõli, vali külmpressitud rafineerimata naturaalne Ecocerti märgise ja sertifikaadiga õli.

INCI argaaniaõli: Argania Spinosa Tuumikute õli

Argaaniaõlil on tõeliselt meeldiv lõhn. On tunda väga õrna pähkliaroomi. Õli on vedela koostisega ja kuldse värvusega. See imendub kergesti. Värvus on tumedam, kui argaaniaõli pressitakse röstitud tuumikutest.

Argaaniaõli kosmeetikas

Naised erinevatest maailma nurkadest on arganiõlisse armunud selle ilueeliste tõttu. Tänapäeval on peaaegu igal naisel argaaniaõli või seda õli sisaldav toode. See sisaldub enamikes kreemides, palsamites, palsamites, maskides, aga ka šampoonides ja jumestuskosmeetikas. Õli elavdab, aeglustab vananemisprotsesse, toidab ja noorendab, samuti kaitseb väliste agressorite eest. Õli võib leida parimatest juuksehooldustoodetest. Parima kvaliteediga originaal argaaniaõli sisaldub kõigis kolmes Nanoili versioonis – kõrge, keskmise ja madala poorsusega juustele. Selle väärtuslikud omadused muudavad tooted intensiivsemaks ja tagavad kuumakaitse.

Mille poolest tasub argaaniaõli valida?

  • aitab võidelda tselluliidi vastu
  • vähendab venitusarme, värvimuutusi ja arme
  • aeglustab vananemisprotsessi, kaitseb oksüdatiivse stressi eest
  • helendab ja toidab nahka
  • silub kortse ja pinguldab nahka
  • eemaldab tumedad silmaalused
  • niisutab nahka, lukustab vee epidermisesse
  • sobib kõikidele juuksetüüpidele
  • taastab kahjustatud, karedad, kuivad juuksed
  • on konditsioneeriva toimega, kaitseb, suurendab läiget
  • soodustab kiiremat juuste kasvu, blokeerib juuste väljalangemist
  • on ideaalne näo-, keha-, küüneseerum

Argaaniaõli nahahoolduses

See on tugevalt taastav aine, mis aeglustab märgatavalt vananemisprotsessi. See aitab ravida aknet, kaitseb vabade radikaalide kahjuliku toime eest, hoiab ära tselluliidi, vähendab venitusarme, arme ja värvimuutusi ning pinguldab nahka. Kasutades argaaniaõli näonahahoolduses, kaotab see tumedad silmaalused ja lisab sära. See sobib ka tulevaste emade ja väikelaste tundlikule nahale. Seda saab kasutada päevitamisjärgse losjoonina, massaažiõlina ja ketendava naha jaoks mõeldud kosmeetikavahendina.

Argaaniaõli juuksehoolduses. Mida see sisaldab?

See on suurepärane juuksehooldustoode. Pole ime, et argaaniaõli on professionaalsete juuksurite soovitatud kosmeetikatoodete peamise koostisosana üha populaarsem. Peamine põhjus, miks peaksime seda juustele kandma, on see, et see sisaldab palju väärtuslikke toitaineid. Õli sisaldab ohtralt E-vitamiini – hästi tuntud tugeva antioksüdandina; selle toimet võimendavad karotenoidid. Asendamatud rasvhapped on siiski kõige olulisemad. Argaaniaõli on rikas küllastumata rasvhapete poolest, eriti sarnases vahekorras oomega-6 ja oomega-9 hapetega.

Millisele juuksetüübile sobib argaaniaõli?

Looduslik argaaniaõli sisaldab peaaegu sama palju mono- ja polüküllastumata rasvhappeid. See tähendab, et argaaniaõli sobib kõikidele juuksetüüpidele. See on hooldus nõrkade, kahjustatud, rabedate, karedate ja dehüdreeritud juuste jaoks. Argaaniaõli soovitatakse tavaliselt suure poorsusega juustele, mis on mõistlik. Õli sobib ka keskmise poorsusega juustele, mille seisund on halvenenud, ja madala poorsusega juustele, mis vajavad kaitset.

Argaaniaõli – millised on omadused ja toimed?

Külmpressitud argaaniaõli on asendamatu kuumakaitsevahend. See katab juuksed kaitsekihiga, mis vähendab kõrgete temperatuuride kahjulikkust. Seetõttu kasutage seda kaitseks enne juuste stiliseerimist. See tugevdab suurepäraselt kahjustatud ja rabedaid juukseid. Selle regulaarsel kasutamisel toidab see intensiivselt ja tugevdab juuksesibulaid. Argaaniaõlil on hämmastavad omadused – see toimib nii juusksekarva seest, väljast kui ka toidab peanahka – rahustab ja kaitseb seda, tagades rasunäärmete korrektse töö.

Argaaniaõli juuste kasvuks

Argaaniaõli kasutatakse tavaliselt liigselt välja langevate ja mittekasvavate juuste hoolduseks. See taastab juuksefolliikulid ja pärsib seega märkimisväärselt juuste väljalangemist, mis on üks selle suurimaid eeliseid. Argaaniaõli ei ole kõige tõhusam juuste kasvu kiirendaja, kuid see tugevdab ja toidab juuksesibulaid. Selle tulemusena töötavad need tõhusamalt, nii et juuksed muutuvad kiiremini pikemaks ja tihedamaks. Kuid kastoorõli ületab kasvu kiirendava toime poolest argaania õli kindlasti.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest