Kastoorõli juustele ja nahale – ületamatu aine erinevateks vajadusteks

Kastoorõli juustele ja nahale – ületamatu aine erinevateks vajadusteks

Kastoorõli pole maailma idamaades ja troopilistes piirkondades nii tuntud, kuid enamikus Euroopa ja Põhja-Ameerika piirkondades ületab see populaarsuse rekordeid. Lõppude lõpuks on see ebatüüpiline ja ebatavaline - isegi looduslike õlide maailmas. Sisestage lihtsalt oma otsingumootorisse järgmine fraas: "kastoorõli hind". Saate kohe teada selle esimese olulise (kuid mitte kõige olulisema) funktsiooni. Riitsinusõli on teiste kosmeetikatoodete turul saadaolevate õlidega võrreldes odav. Seega, kui kavatsete osta oma esimest õli ja soovite proovida juukseõlihooldust või parandada oma küünte ja kulmude seisundit ning madal hind on teie jaoks oluline, valige kastoorõli: tõhus ja soodne küüne- ja juukseniisutaja. samuti kulmu- ja ripsmeseerum.

Kastoorõli INCI: Ricinus Communis seemneõli

Kastoorõli – kasutusalad

Kastoorõli toodetakse kastooroa seemnetest. See on väga tihe ja rikkalik õli, mida on üsna raske juustele kanda ja maha pesta. See on hea, sest selle hämmastav mõju kompenseerib need väikesed ebamugavused täielikult. Lisaks ei toimi see ainult juustel. Kastoorõli sobib kulmude, ripsmete ja küünte hooldamiseks. See on odav palsam, mis lisaks toimib suurepärase alusena meigieemaldusõli segudele OCM-is (Õli puhastamise meetod). See täiustab kõiki teisi õlisid nõrkade ja hõrenevate juuste raviks. Kastoorõli on veatu ravivahend juustele, mis vajavad tugevdamist ja ei kasva.

Kastoorõli on paks, rasvane ja seda on mõnikord raske maha pesta. Ideaalne lahendus on kombineerida kastoorõli teiste õlidega, mida saab kasutada juuksehoolduses. Need toetavad selle mõju ja varustavad juukseid täiendavate toitainetega, aga hõlbustavad ka pealekandmist, kuna selle paks konsistents lahjeneb. Nanoil madala poorsusega juustele sisaldab hoolikalt valitud looduslikke õlisid, mille hulgas domineerib uhkelt kastoorõli. Seda on tunnustatud ja kiidetud tänu oma raviomadustele ja kasulikule mõjule peanahale.

Kastoorõli koostis ja toime

Kastoorõli toimib nagu arst, ravides juukseid, küüsi ja kulme kõikidest vaevustest. Regulaarsel kasutamisel muudab kiud pehmeks, läikivaks ja elujõuliseks. Seda hinnatakse eelkõige seetõttu, et see hoolitseb ka peanaha eest: aitab vabaneda kõõmast ja ravib paljusid peanaha haigusi. Lisaks stimuleerib see juuste kasvu ja hoiab ära juuste väljalangemise. See aitab ravida psoriaasi ja parandab rasunäärmete tööd.

Riitsinusõli ostmisel pidage meeles, et ainult külmpressitud kastoorõli on üks kõige väärtuslikumaid juukseid ja nahka hooldavaid koostisosi. See paistab muu hulgas silma tänu ebatavalistele omadustele. Juba pärast esimest pealekandmist võite märgata selle vapustavat juukseid taastavat toimet: täiustatud välimus, intensiivne värv, vähenenud juuste väljalangemine. Kui kaua võtab üldine juuste taastumine aega? Kõik sõltub juuste seisundist ja kahjustuse ulatusest. Sellegipoolest tugevdab kastoorõli juukseid umbes pärast kuuajalist regulaarset kasutamist.

Kastoorõli koosneb 90% ulatuses orgaanilisest rasvhappest, mida tuntakse ritsinoolhappena. Seda iseloomustab väike molekulmass ja see imendub kiiresti madala poorsusega juustesse. Lisaks stimuleerib see juuste kasvu, hoiab ära juuste väljalangemise ja sellel on antimikroobsed omadused. Desinfitseerib ja rahustab ärritusi, puhastab ja kaitseb nahka. Toode ei võimalda bakterite teket peanaha pinnal ja aitab võidelda kõõma ja muude peanahahaigustega. Samuti ületab see naha liigse kuivuse. Kastoorõli tasakaalustab peanaha vee-lipiidbarjääri ja tugevdab juuksesibulaid. Lisaks ravib ja taastab juukseid nende juurtest. See on üks väheseid õlisid, mis annavad nahale nii loomuliku läike, jättes selle siidiselt pehmeks.

Miks peaksite kasutama kastoorõli?

  • see on odav ja peab kaua vastu
  • parandab küüsi ka pärast geellaki mahavõtmist
  • hooldab ja tugevdab ripsmeid ja kulme
  • see on OCM-i baasõli
  • jätab naha veatult puhtaks ja tasakaalustab rasueritust
  • blokeerib juuste väljalangemist
  • stimuleerib kiiremat juuste kasvu
  • intensiivistab juuksevärvi, hoiab ära tuhmumise

Kastoorõli juustele – retsept, kasutamine ja pealekandmine

Kas kastoorõli tuleks kasutada kuivadel või märgadel juustel? Meie juuste õlitamise teekonna alguses on see tõenäoliselt kõige levinum küsimus, mida kõik naised endalt küsivad. Peamine asi, mida peate enne esimest pealekandmist meeles pidama, on see, et see on väga paks ja te ei tohiks seda liiga palju kasutada. Samal ajal muudab see funktsioon selle efekti väga pikaajaliseks.

Õli võib kanda kuivadele juustele ja (eelkõige) peanahale. Kandke kastoorõli peanahale ja juustele, jätke see 15 minutiks kuni mõneks tunniks mõjuma (sellega seoses on tõesti tohutu vabadus – kõik sõltub sellest, kui palju aega saate kastoorõliga juuksehooldusele kulutada). Pärast vajaliku aja möödumist peske see lihtsalt maha. Õli annab juustele sära, niisutab ja parandab nende värvi.

Kui teie juuksed on väga kahjustatud ja vajavad põhjalikku taastamist, imendub kastoorõli paremini ja kiiremini, kui seda kanda niisketele juustele. Saate oma peanahka ja juukseid veidi niisutada. Niiskete juuste poorid avanevad, nii et õlid ja muud väärtuslikud ained saavad tungida otse juuste sisemusse.

Kui rääkida toote mahapesemisest, võib see alguses tunduda pisut problemaatiline. Kastoorõli mahapesemiseks peaksite seda oma tavalise juuksepalsamiga emulgeerima. Kandke see otse juustele vahetult enne šampooniga pesemist ja oodake paar minutit. Saate õrnalt masseerida oma peanahka ja juukseid. Tänu sellele on õli kergem pesta ja see ei jäta teie juustele õlist kihti. See on väga hea valik, kui kasutasite kogemata liiga palju õli. Lisaks sellele on õliga kombineeritud juuksepalsam teie juuste toitmise järgmine etapp.

Samuti saate juukseid pesta mis tahes šampooniga. Kuid pidage meeles, et kõik looduslikud õlid eelistavad šampoone ilma silikoonide, parabeenide, komedogeensete ainete või SLS-i, SLES-ita. Kunstlikud keemilised ained häirivad ja nõrgendavad veidi juukseõliga töötlemise mõju. Sel juhul sobib kastoorõli juustest maha pesemiseks õrn beebišampoon.

Kastoorõli kulmudele ja ripsmetele

Kastoorõli tuleks kanda ripsmetele ja kulmudele vana puhta ripsmetušši otsikuga või vatitikuga. Kasutage nii vähe kui võimalik, et see ei satuks silma ega põhjustaks silmade punetust või vesistamist. Millised on hoolduse tagajärjed? Tumedamad, pikemad ja tihedamad ripsmed ning kulmud.

Kastoorõli küüntele

Hõõru igal õhtul oma küüntesse ja küünenahkadele puhast külmpressitud kastoorõli. Õli on võimeline tugevdama ka ülinõrku geellakist kahjustatud küüsi. Lisage seda julgelt oma jala- või kätevanni – see toidab nahka ja parandab hapraid küüsi. See muudab käte- ja jalakreemid tõhusamaks – segage paar tilka õli kreemiga ja hõõruge see põhjalikult naha sisse.

Arvamused kastoorõli kohta

Asendamatu õli naha- ja juuksehoolduses. Kastoorõli on ohutu ja seega võib seda kanda juustele, kulmudele ja nahale. See on tõesti kauakestev. Õli eest makstav hind on tõesti väike, nii et pole ime, et see pälvib selliseid raevukaid hinnanguid nagu juuste kasvu kiirendaja, kulmude või küünte hooldus. Lisaks on see suurepärane meigieemaldaja ja näopuhastusvahend. Võite kastoorõli segada niisutajate ja silmakreemidega, kuid see armastab teie juukseid kõige rohkem. Ja see on kindel, et teie juuksed armastavad seda tagasi.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest