Juukseõlitamine algajatele - kust see tuli, mis see on, milleks seda teha?

Juukseõlitamine algajatele - kust see tuli, mis see on, milleks seda teha?

Juuste õlitamise kui parima juuksehooldusmeetodi teema on väga populaarne. See on olnud alternatiiv paljudele teistele ravimeetoditele. See meetod on täiesti loomulik ja aitab ületada peaaegu kõik juuste ja peanahaga seotud probleemid. Regulaarsel kasutamisel taastab juuste ilu ja tervise. Mis siis täpselt on juuste õlitamine ja mida me sellest tegelikult teame? Täiendame lüngad sellise ravi kohta teadmistes.

Võib arvata, et juuksehooldus pole keeruline ja tundub, et me teame sellest palju. Oluline on anda juustele olulisi toitaineid, mitte avaldada neile kahjulikke tegureid ja pühendada iga päev vähemalt lühike hetk, nt. harjamiseks. Kahjuks ei too populaarne juuksepalsam, mis tõotab kohest mõju, alati teie juustele tagasi oma kuju, mis oli enne värvimist või sarnaseid kahjulikke protseduure.

Sellises olukorras ulatame sageli juukseõlide poole, mida peetakse palsamite, maskide ja kontsentreeritud seerumite täiuslikuks asenduseks. Meie teadmised sellel teemal on aga tõesti tühised. Vastuseta küsimusi on veel palju. Mis on juuste õlitamine? Kas kookosõli sobib kõikidele juuksetüüpidele? Kui kaua peaksite õli juustes hoidma? Kui palju korraga kasutada? Kas kõik õlid sobivad kõikidele juuksetüüpidele? Kust alustada juuste õlitamisega? Mida selleks vaja on? Kas looduslikud taimeõlid on paremad kui apteegist ostetud? Kas õlitamise mõju juustele on märgatav pärast esimest kasutuskorda?

Vastused kõigile neile küsimustele on loetletud allpool. Alustades juuste õlitamise ajaloost, lõpetades kõige tõhusama juuste õlitamise viisi tutvustamisega.

INDIA JUUKSE ÕLITAMISE RITUAAL

Paljudes juuste õlitamist käsitlevates väljaannetes leiate teavet selle kohta, et mõnes Aasia piirkonnas on see traditsiooniline hooldusmeetod. Kus täpselt on selle päritolu? Kust tuli idee rasvase õli juustele kandmiseks? Et seda kõike teada saada, tuleb veidi rohkem süveneda piirkonna ajalukku.

Kust on alguse saanud juuste õlitamise trend...

Kõik sai alguse sellest, et soe päikesepaiste, kõrge temperatuur ja kuiv õhk avaldasid juustele negatiivset mõju. Liigume korraks Indiasse – juuste õlitamise hälli. Ekvatoriaalpiirkonna karm kuumus ja äärmuslikud ilmastikutingimused sundisid India provintsi naisi otsima selliseid juuksehooldusmeetodeid, mis tagaksid stabiilse ja tugeva kaitse. Sellist ülesannet on osaliselt täitnud India naiste õlgadel traditsiooniline juukseid kattev rõivas - sari. Kahjuks põhjustab kõrge temperatuur vee liigset aurustumist nahalt ja juustelt, sõltumata kattematerjali paksusest ja tekstuurist. Juuksed olid dehüdreeritud ja peanahk oli ärritunud.

India naised said selle probleemiga päris hästi hakkama. Naha- ja juuksehoolduseks hakati kasutama looduslikke taimeõlisid. Selgus, et lisaks sellele, et need maitsevad suurepäraselt, toimivad need ka kaitsefiltrina. Juuste õlitamisest on saanud nende igapäevane harjumus. Tänu sellele meetodile saavad nad nautida pikki, läikivaid ja tugevaid juukseid. Pole ime, et see on inspireerinud populaarseid kaubamärke, kes kasutavad nüüd meelsamini oma toodetes looduslike õlide mõjusust.

Juuste õlitamise traditsioon Indias

Üks populaarsemaid õlisid, mida Indias juuste õlitamiseks kasutatakse, on kookosõli. See on levinud ja saadaval toode. See vastab kahele põhitingimusele: see on odav ja kaitseb juukseid. India naised otsivad meelsasti õlisid, mis sisaldavad suures koguses küllastunud rasvhappeid, sest need mõjuvad hästi nende tervetele ja sirgetele juustele. Kui kaitset on vaja rohkem kui taastamist, on see ideaalne lahendus. Lisaks kookospähklile kasutavad naised Indias rohkem kui 150 erinevat taimeõli, mida saab kasutada eraldi, kombineerituna teiste õlidega, segatuna eeterlike õlide või taimeekstraktidega. Need tagavad tasakaalu peanahal ja toidavad juukseid.

Mõnevõrra erineva kliimaga riikides tuleb juukseid õlitada erinevalt. Kõik ei jää rahule küllastunud rasvhapete ülekaaluga õli tulemustega (neid soovitatakse kasutada ainult madala poorsusega juustele). Veelgi enam, õli sobimatu kasutamine koormab kiudusid üle, selle asemel et parandada nende seisundit.

JUUSTE ÕLITAMINE ALGAJATELE

Avastage looduslike õlide jõud ja veenduge ise, et õlitamine on meetod kõigile. Pidage meeles, et teie juuksed ei vaja tehnoloogiliselt täiustatud valemeid, mis põhinevad sünteetilistel toimeainetel. Kõik, mida peate tegema, on mõista juustele mõeldud looduslike õlide jõudu, suunata see oma juustele ja nautida mõju.

Juuste õlitamine - mis see on?

Juuste õlitamisel pole ühest määratlust. Keegi pole isegi lühidalt kirjeldanud, mis juuste õlitamine täpselt on. Samuti puudub kosmeetikakirjete sõnastik, mis sisaldaks selle väljendi õiget selgitust. Õnneks on seda lihtne kirjeldada, peate lihtsalt rõhutama selle juuksehooldusmeetodi mõningaid iseloomulikke jooni.

  • Kõik, mis aitab teil mõista, mis on juuste õlitamine:
  • See on juuste ja peanaha hooldus, mida tehakse looduslike õlide abil.
  • See koosneb õli juustesse ja/või peanahasse kandmisest, hõõrumisest ja masseerimisest.
  • See nõuab looduslike võide ja taimeõlide kasutamist.
  • Seda saab teha vähemalt kahel viisil: kuivadele või niisketele juustele.
  • See on täiesti loomulik ja ohutu juustele ja peanahale.
  • Selle peamine ülesanne on niisutada, toita ja tugevdada.
  • Toimib nii juuste pinnale kui ka sisemusele,
  • Kasutatakse regulaarselt ja pikaaegselt, annab vapustava efekti.

Juuste õlitamine – milleks?

Juukseõlitamine on kõige õrnem ja kergem juuksehooldusviis. Ideaalne viis juuste välimuse delikaatseks ja samal ajal tõhusaks parandamiseks. Kui teil on küsimus "kas juuste õlitamine sobib mulle", vaadake tulemusi enne ja pärast sellist hooldust. Peagi avastate, et juuste õlitamine on suurepärane ravi, millel on vähemalt kümneid põhjuseid.

Juukseid tuleb pidevalt hooldada, et säilitada nende korras seisukord. Miks mitte õlid? Juukseõlitamine on pehmem, kuid sama tõhus alternatiiv palsamite ja juuksemaskide kasutamisele. See on juustele ohutum, sest taimeõlid sisaldavad ainult juustele väärtuslikke toitaineid – vitamiine, mineraale, fütosteroole ja rasvhappeid, millest inimese rasu koosneb. Looduslikud õlid juustele ei koorma neid silikonide, säilitusainete, paksendajate ja värvainetega. Mähkige oma juukseid looduslike õlide maagilise jõu ja looduse aroomiga. Juukseõlitamine on protseduur, mis on välja mõeldud just selleks, et hoolitseda juuste eest kooskõlas loodusega ja riskivabalt.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest