Looduslikud Õlid – Parim Juuste Taastumine Garanteeritud

Looduslikud Õlid – Parim Juuste Taastumine Garanteeritud

Vaatamata sellele, mida nad arvavad, pole see lihtsalt moekas trend, vaid uus külg juuksehoolduses. Kui oleks kosmeetiline Nobel - auhind läheks kindlasti looduslikele õlidele. Kahtlemata on õlid parim asi, mille poole jõuda, kui unistate tervetest juustest, nahast ja küüntest. Seega, kui soovite, et teie juuksed muutuksid lõpuks tugevaks, volüümikaks ja läikivaks, valige hoolduskava, mis jääb loodusega harmooniasse ja kasutab looduslike õlide jõudu parimal viisil. Miks on need asendamatu vahend mis tahes juukseprobleemi korral? Mis on nende koostises nii ainulaadset, kuidas need mõjutavad juukseid ja millist õli on kõige parem valida juuste õliprotseduurideks? Lugege kohe lugu hooldusvaldkonna "kuldmedalistidest".

Looduslikud juukseõlid – mis need täpselt on?

Üldiselt on õlid seemnetest, kividest ja taimede võrsetest ekstraheeritud essentsid. Need on pressitud nii, et nende koostises säiliks võimalikult palju väärtuslikke elemente - kõige sobivam meetod väärisainete saamiseks on külmpressimine. Õlid on rafineerimata ja moodustavad sõna otseses mõttes "ilu loomuliku olemuse". Need on kondensatsioon kõigest, mis on antud taimes kõige väärtuslikum, ja kuigi see kõlab pisut pompoosselt, on nende toitev jõud tohutu.

Looduslikud juukseõlid - omadused ja koostis

Looduslike õlide tõhususe ja tohutu taastumispotentsiaali saladus peitub nende koostises. Nagu juba mainitud, saavad nad kõik selle taime väärtuslikud omadused, millest nad pärinevad. Veelgi enam, need on naha ja juuste jaoks oluliste ainete allikad, sealhulgas:

  • Asendamatud Rasvhapped (EFA) – need esinevad erinevates vahekordades, olenevalt antud õlist. Rasvhapped on keha nõuetekohaseks toimimiseks hädavajalikud. Nad kontrollivad kõigi kehas toimuvate protsesside õigsust, sealhulgas neid, mis tugevdavad ja taastavad. Need mõjutavad juuste elastsust ja vastupidavust. Need on ehitusmaterjal, millest organism saab rakkude taastumiseks vajalikke koostisosi. Samuti ravivad ja parandavad kõik kõrvalekalded ning rahustavad peanaha häireid.
  • Fütosteroolid – on tugeva antioksüdantse toimega taimsete steroolide rühm. Nad neutraliseerivad vabu radikaale ja lisaks on neil võime stimuleerida kollageeni sünteesi ja minimeerida elastiini lagunemist. Nad hoolitsevad juuste nooruse ja elastsuse säilitamise eest, niisutavad ja pinguldavad nahka tugevalt, omavad peanahka positiivselt mõjutavaid põletikuvastaseid ja antibakteriaalseid omadusi, kiirendavad juuste taastumist ja hoiavad ära edasisi kahjustusi.
  • Flavonoidid – naha ja juuste enneaegset vananemist tõkestavad ühendid, üks hinnatumaid kosmeetikatööstuses. Flavonoidid püüavad tõhusalt vabu radikaale ja neutraliseerivad nende toimet ning parandavad ka juuste, naha või küünte kahjustusi, kaitstes neid samal ajal kahjuliku päikesekiirguse eest. Flavonoidid taastavad, parandavad seisundit ja ennetavad kahjustusi.
  • Fosfolipiidid – oluline kosmeetiline koostisosa, hädavajalik naha ja juuste nooruslikkuse säilitamiseks. Fosfolipiidid on nagu side, mis täidab rakkudevahelised ruumid kehas. Need siluvad juukseid ning muudavad need paksuks ja tugevaks. Samuti kiirendavad need juuste taastumist ja tagavad, et peanahk hoiab juuksejuure juuksefolliikulites kindlalt.
  • Vitamiinid – looduslikud õlid võivad sisaldada paarist kuni tosinani vitamiini. Sellegipoolest on iga õli tervise ja kaunite juuste jaoks väärtuslike vitamiinide allikas, näiteks A, C, E. Paljud õlid sisaldavad ka mitmeid B-vitamiine, mis aitavad kaasa õigele juuste kasvule.
  • Mineraalid – õlid sisaldavad rohkelt erinevaid mineraale, mis tugevdavad juukseid, kiirendavad kasvu ja pidurdavad hõrenemist. Kõige olulisemad neist on: magneesium, seleen, tsink ja raud. Nad vastutavad ka juuksemaatriksi rakkude energiaga varustamise ja juuste õiget struktuuri ja kasvu mõjutavate ensüümide toimimise parandamise eest.
  • Skvalaan – inimese rasu koostis, mida leidub ka paljudes looduslikes õlides. Selle sisu taastab hüdro-lipiidide tasakaalu, reguleerib rasueritust ja võitleb liigse seborröaga. Lisaks niisutab see kuivi juukseid ja peanahka. Tänu õlidele saavad isegi rasused juuksed nende vajadustele keskendunud täiusliku hoolduse.

Looduslikud õlid – milline on nende mõju juustele?

Looduslikel õlidel juuksehoolduses on peale kvaliteetsete toitvate ja taastavate koostisosade veel üks väärtuslik omadus: need on peanahale ja juuksejuurtele ohutud. Õlid jõuavad juuksefolliikulisse ja tugevdavad neid seestpoolt. See tagab pikema pikkuse, tugevamad ja tervemad juuksed ning takistab juuste väljalangemist. Õlid puhastavad suurepäraselt peanahka, jättes selle korralikult niisutatuks ja tervislikuks. Te ei pea enam muretsema kõõma või liigse seborröa pärast. Tugevad sibulad ja värskendatud terve peanahk on võtmetegurid elastsete, kaunite ja paksude juuste saamiseks.

Looduslikud juukseõlid – millised on juuksed pärast õlihooldust?

Õli efektiivsuse saladus peitub kasutamise regulaarsuses. Tänu õlide juustele kandmisele üks või kaks korda nädalas võite oodata uskumatuid tulemusi. Kuidas näevad juuksed välja pärast õlitamist ja mis kasu on õlide kasutamisest?

Looduslikud juukseõlid – jaotus ja klassifikatsioon

Enne õlide ja juuste õlitamisega kogemustega alustamist tasub meeles pidada, et õlid erinevad üksteisest koostise, osakeste suuruse ja rasvhapete tüübi poolest. Kaunite juuste võti on õige õlivalik. Peame kohandama seda vastavalt juuste poorsusele, teisisõnu juuste seisundile ja välimusele. Kõigil kolmel osakeste suurusel on erinev võime juustesse tungida. Kuidas näeb välja õlide üldine jaotus?

Millist juukseõli valida juuste õlitamiseks?

Selleks, et nautida juukseid, mis on ilusad nagu ei kunagi varem, peab õli tüüp vastama juuste poorsusele – see tähendab, mis tüüpi keratiini soomused on paigutatud piki juuksevarre. Juuste poorsust on tegelikult lihtne kindlaks teha, tehes veebis saadaval oleva juuste poorsuse testi. Lühiviktoriin koosneb küsimuste komplektist, mis on seotud juuksehooldusmeetodite, juuste välimuse, juuste seisundi jms kohta. Peate ainult juukseid hoolikalt jälgima ja kui olete oma juukseid hästi tundma õppinud, saate valida õige õli või hästi kombineeritud õlisegu – ühe Nanoil Hair Oil kolmest versioonist.

Kuidas juukseõlisid kasutada? Juuste õlitamise meetodid

Juuste õlitamine on idamaades sajandeid tuntud ravimeetod. Hindud suhtuvad sellesse kui kaunitesse rituaalidesse, mis ehitavad ja tugevdavad mitte ainult juukseid, vaid ka naiste sidemeid perekonnas. Juuste õlitamine pole keeruline – see seisneb õli kandmises juustele ja (eelkõige) peanahale. Juuste õlitamise meetodeid on kümmekond – neid tasub proovida ja kohandada hooldus vastavalt oma isiklikele vajadustele, eelistustele ja sellele, kui palju aega soovite hooldusele pühendada.

Looduslikud juukseõlid - ülevaade

Looduslikud õlid saavad palju positiivset tagasisidet stilistidelt, blogijatelt, juuksesõpradelt ja juuksuritelt. Isegi trikoloogid soovitavad neid tugevdada aastaaegade vahetumisega seotud juuste väljalangemise raviks. Miks? Sest looduslikud õlid on täiesti ohutud ja nende taastav jõud on tohutu. Regulaarne juuste õlitamine võimaldab saavutada efekte, mis sarnaneb salongis tehtavate luksuslike ja kallite juuksehooldustega. Veelgi enam, seda saab teha mugavalt oma kodus, andes endale võimaluse ka lõõgastuda. Pärast juuste õlitamist võrdlevad paljud naised oma juuste välimust juuste lamineerimisel saadud efektidega.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest