Kuidas kasutada Nanoil juukseõli?

Kuidas kasutada Nanoil juukseõli?

Toitvate õlide omadused on kõige silmapaistvamad, kui juukseid õlitatakse regulaarselt ja vastavalt juhistele. Õigel kasutamisel sobituvad looduslikud õlid ideaalselt sinu juuksetüübiga ja lahendavad tõhusalt erinevaid probleeme, sõltuvalt nende kasutusviisist.

Nanoil toodab kolme tüüpi õli erineva poorsusega juustele. Need sisaldavad erakordset segu looduslikest õlidest, vitamiinidest, toitvatest ainetest ja muudest komponentidest, mis stimuleerivad juuste kasvu. Juukseõli regulaarne kasutamine on parim viis juuste niisutamiseks, tugevdamiseks ja kaitsmiseks. See parandab peanaha seisundit, pärsib juuste rasusust, ennetab kõõma ja kiilaspäisust. Nanoil hoolitseb õrnalt juukseotste eest ning lisab juustele volüümi, pehmuse ja siledust täies ulatuses. Toode ei sisalda alkoholi, silikoone ega parabeene.

PARIM MEETOD

Intensiivne juukseid parandav ja kaunistav hooldus

1. Pese ja kammi juukseid põhjalikult. On tõestatud, et õlid imenduvad kõige paremini, kui neid kantakse niisketele juustele, seega tuleks enne Nanoil juukseõli kasutamist juukseid sooja veega loputada. See aitab avada juuksekarvade soomuskihti ja hõlbustab toitvate komponentide ligipääsu juuste sisemistele struktuuridele. Kasuta juuste kammimiseks laiapiilist kammi, et õli pealekandmine oleks lihtsam.

2. Kasuta sobivas koguses õli. Pigista Nanoil juukseõli peopesale, seejärel hõõru õli juustele ja peanahale. Õli kogus peab vastama sinu juuste pikkusele ja vajadustele. Lühikeste juuste või peanahale suunatud hoolduse puhul piisab ühest annusest. Kui soovid teha täielikku juuksehooldust, või kui juuksed on pikad ja paksud, võib vaja minna 5 annust või rohkem.

3. Hõõru õli juustele ja peanahale. Võid teha täielikku juuksehooldust, kanda Nanoil'i ainult juustele või nende otstele, või lihtsalt masseerida seda peanahale.

  • Masseeri juukseõli peanahka, et see tungiks juuksesibulatesse ja soodustaks juuste kasvu.
  • Hajuta õli kogu juuksepikkusele, et juukseid toita ja taastada.
  • Kanna juukseõli otstele, et vältida nende lõhenemist.

4. Õli ühtlaseks jaotamiseks kammi juuksed läbi. Nanoil'i põhjalikuks sissetöötamiseks kasuta laiapiilist kammi või juukseharja. Veendu, et iga salk on kogu oma pikkuses kaetud väikese koguse õliga.

5. Jäta Nanoil juukseõli juustele. Lase Nanoil'il toimida umbes 15 minutit, võid toote juustesse jätta ka mitmeks tunniks. Kohanda toimeaega vastavalt vajadusele, kuid pea meeles, et looduslikud õlid töötavad paremini, kui hoiad neid juustes kauem, näiteks üleöö. Võid juuksed kinni panna ja kaitsta neid vannimütsi või rätikuga, et luua optimaalsed tingimused juukseõli imendumiseks.

6. Pese juukseid šampooniga. Kasuta oma igapäevast šampooni, et eemaldada juustele ja peanahale kogunenud õlijäägid. Pese peanahk šampooniga ja loputa juurtest juukseotste suunas. Samal ajal saad teha veel ühe peanahamassaaži.

7. Kuivata ja stiliseeri juuksed. Võid lasta juustel loomulikult kuivada või aidata neid sooja fööniga, sest Nanoil juukseõli kaitseb hapraid juukseid kõrge temperatuuri kahjuliku mõju eest. Naudi pehmeid, läikivaid ja siidiseid juukseid.

8. Korda hooldust regulaarselt. Optimaalne sagedus on üks kord nädalas. Nanoil juukseõli võib kasutada enne iga pesu või ka harvemini, kuid märgatavaks juuksekasvu stimuleerimiseks ja juuste seisundi parandamiseks on vajalik regulaarne kasutamine.

Küsimused ja vastused

Nanoil juukseõli kasutamine - korduvad küsimused

1. Kas Nanoil juukseõli toimet on võimalik märgata pärast esimest hooldust?

Kui kasutad juukseõli selleks, et anda juustele läiget ja pehmust või soovid vältida juuste kahusust, on toime nähtav juba pärast esimest kasutamist. Nanoil juukseõli katab juuksed õrna, sametise kihiga, mis tagab juustele kohese kaitse ja kauni välimuse.
 Kui sinu eesmärk on juuste taastamine ja tugevdamine, siis tuleb juukseid õlitada regulaarselt vähemalt paari nädala jooksul. Nanoil juukseõli taastab süstemaatiliselt juuste keratiinistruktuuri ja stimuleerib juuksesibulaid, mis aitab kaasa juuste igapäevasele kasvule.

2. Millal ma märkan, et mu juuksed on kasvanud?

Kõik Nanoil juukseõlid muudavad juuksed kaunimaks 30 päeva jooksul, kuid juuste kasvutempo sõltub paljudest teguritest, näiteks geneetilisest eelsoodumusest. Regulaarne üleöö kestev õlihooldus koos peanaha massaažiga peaks juuste kasvu silmnähtavalt kiirendama 2-4 nädala pärast.

3. Kas regulaarse õlihoolduse tulemuseks on nn "beebijuuksed"?

Peanaha massaaž Nanoil juukseõliga stimuleerib juuste kasvu ning aktiveerib ka uinunud juuksesibulaid, nii et mõne nädala pärast võivad ilmneda "beebijuuksed". Nanoil juukseõli kasutamine muudab juuksed mitte ainult tervemaks ja pikemaks, vaid ka tihedamaks.

4. Kuidas ma tean, millist Nanoil juukseõli valida?

Nanoil juukseõli leidub kolmes versioonis erineva poorsusega juuste jaoks. Poorsuse määramiseks leidub mitmeid meetodeid ning juuste tüübi saab kindlaks teha vaatluse teel. Üldjuhul on kahjustatud juuksed suure poorsusega; normaalsed, kuid kahususele kalduvad juuksed keskmise poorsusega; ning rasked ja vähese volüümiga juuksed madala poorsusega. Üksikasjalikumat teavet juuste poorsuse ja õige õli valimise kohta leiad Nanoil'i juukseõli ametlikult veebilehelt ja blogist.

5. Kas ma võin Nanoil juukseõli kasutada iga päev?

Nanoil juukseõli tuleks kasutada vähemalt kord nädalas, soovitatavalt iga juuksepesu ajal. Seega, kui pesed juukseid iga päev, võid Nanoil juukseõli kasutada sama tihti. Looduslike õlide kasutamisele juustel ja peanahal ei ole piiranguid, kuid maksimaalne sagedus on üks kord päevas.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest