Maracuja õli – vitamiinidega täiustav juuksestilist

Maracuja õli – vitamiinidega täiustav juuksestilist

Maracuja õli toodetakse granadilliviljadest. Selle lõhnava eksootilise puuvilja külmpressimise tulemusena saame kauni, lõõgastava aroomi ja ainulaadsete omadustega õli. Sellel on omadused, mis on väärtuslikud kõigile, kes võitlevad iga distsiplineerimata karvaga. Toode hõlbustab kujundamist, taltsutab ohjeldamatud kiharad ja hoiab ära kähardumise. See sisaldab hulganisti vitamiine, mis on olulised juuste tervise ja korraliku kasvu jaoks. Tasub meeles pidada kõiki selle omadusi ja katsetada selle mõju oma juustele.

Maracuja õli INCI: Passiflora Edulis seemneõli

Passiflora on omamoodi Brasiilia viinapuu. Talle meeldib kuum ja niiske kliima ning teda kasvatatakse edukalt kõigis troopilistes maades, kuid suurim maracujaõli tootja on Brasiilia. Amazonase hõimud on seda sajandeid kasutanud.

Maracuja õli – omadused

Maracuja õli on populaarsust kogunud peamiselt seetõttu, et sellel on kaks korda rohkem antioksüdantset potentsiaali kui argaaniaõlil. Seetõttu kasutatakse seda edukalt keha, näo (eriti silmaaluste naha) ja juuste hooldamisel. Maracuja õli on asendamatu rosaatseast kahjustatud naha kapillaaride ja näo hooldamisel. Sisaldab 75% oomega-6 rühma rasvhappeid, peamiselt linoolhapet. Seetõttu on sellel suured molekulid, millel on mitteläbilaskvad omadused. See on suurepärane juuste kaitsmises nende taltsutamises ning dehüdreeritud ja kähardunud juusteotste hooldamises.

Maracuja õli – rasvhapete sisaldus:

  • Linoolhape: umbes 75%
  • Linoleenhape: 1,5%
  • Oleiinhape: 15%
  • Palmitiinhape: 10%
  • Steariinhape: umbes 2%

Maracuja õli on tugevalt noorendav aine. Selle peamine ülesanne on pidurdada naha ja juuste vananemisprotsessi. See suudab isegi peatada juuste hallinemise.

Maracuja õli juuksehoolduses

Kui Maracuja õli regulaarselt juustel kasutada, siis see paneb need kiiremini kasvama ja tasakaalustab peanaha eritatava rasu taset.

Küllastunud ja küllastumata rasvhapete suhe selles õlis on 15/85. Maracuja õli on kerge, hästi imenduv ja ei koorma juukseid. Kuigi sellel on suured osakesed, mis sobivad ideaalselt suure poorsusega juustele, sobib seda võrdselt kanda ka madala ja keskmise poorsusega juustele. Maracuja õli imendub juustesse kiiresti ja hästi, jättes need kergeks ja elujõuliseks, hoides samal ajal ära juuksekarvade ülikuivuse. Tänu suurele hulgale vitamiinidele ja flavonoididele on see asendamatu kõikide juuksetüüpide hoolduses.

  • Flavonoididel on väga laialdased kaunistavad ja tervendavad omadused. Nende kõige olulisem funktsioon on tugev antioksüdantne toime. Flavonoidid kaitsevad juukseid ja nahka vabade radikaalide eest, aeglustades juuste ja juustesibulate vananemist.
  • A-vitamiin – vastutab rakkude uuenemise eest meie kehas ja muudab tsükli sujuvaks; A-vitamiin vastutab ka juuste kasvu eest ja kaitseb neid ebasoodsate ilmastikutingimuste kahjulike mõjude eest.
  • C-vitamiin – on väga võimas antioksüdant, võitleb vabade radikaalidega ja suurendab juuste elastsust ning samal ajal soodustab nende tervet kasvu.
  • K-vitamiin – hoolitseb nii juuksejuurte kui ka peanaha eest, parandab nende seisundit; juurdub juuksesibulad tugevamalt ja seega ei kuku kiharad liigselt välja. Inimkeha ei ole võimeline seda ise tootma ja seetõttu tuleb seda varustada väljastpoolt.
  • E-vitamiin – omab antioksüdantseid omadusi, võitleb vabade radikaalidega ja seda teavad ilmselt kõik naised. E-vitamiin on vananemisilmingute vastu võitlemisel asendamatu.
  • Kaalium – hoiab ära juuste väljalangemise, selle puudus organismis nõrgestab oluliselt juuksesibulaid.
  • Fosfor – paneb juuksed säilitama oma elujõudu ja elastsust ning lisaks toetab nende kasvu; fosfori puudumine võib põhjustada kõõma ilmnemist.
  • Kaltsium – aitab teistel vitamiinidel juuste väljalangemise vastu võidelda; selle puudus põhjustab juuste hõrenemist.

Maracuja õli toime

Tänu erinevate vitamiinide ja flavonoidide nii kõrgele kontsentratsioonile on maracujaõli suurepärane ravi igat tüüpi juustele. Veelgi parema tulemuse saavutamiseks on soovitatav seda segada teiste õlidega, mis sobivad spetsiifilise juuksepoorsusega.

Maracuja õli on juuste kujundamisel asendamatu - see aitab, taltsutab rahutuid juukseid, silub suurepäraselt ja annab sära ning hoiab ära kähardumise. Lisaks sellele imendub see hästi ega koorma teie juukseid üle.

Maracuja õli mitte ainult ei muuda juuksed kauniks, parandades nende vastupidavust ja elujõudu. Samuti tugevdab see juuksefolliikulisid ja reguleerib rasueritust. Inimesed, kes võitlevad liigse kõõma või seborröaga, peaksid selle õrna aromaatse toote järele sirutama.

Maracuja õli kaitseb juukseid ka fööni või sirgendaja poolt eralduva kuumuse eest ning loob ka nähtamatu oklusiivse kihi, mis kaitseb iga juuksekarva individuaalselt päikesevalguse, tugeva tuule, külma ja keskkonna toksiinide kahjuliku mõju eest. Inimesed, kes viibivad sageli sigaretisuitsuga täidetud tubades, peaksid samuti seda toodet proovima. See on tõeline detox juustele ja peanahale. Maracuja õli leevendab ärritusi ja rahustab peanahka.

Maracuja õli – mõju

See õli:

  • muudab juuksed pehmeks, puudutades siidiseks ja elujõuliseks
  • muudab peanaha puhtaks ja ärritusevabaks
  • tugevdab juuksejuuri
  • muudab juuksed pikemaks ja peatab nende väljalangemise
  • kaitseb kiude kahjustuste eest
  • muutadab juuksed siledaks ja hallatavaks
  • muudab kiharad säravaks
  • muudab juuksed kergesti kammitavaks ja sama lihtsalt stiliseeritavaks

Maracuja õli – kuidas seda kasutada?

Maracuja õli kogub arvamusi kui parim juuksehoolduskosmeetika. Kuna see toidab peanahka ja tugevdab juuksejuuri, tuleks seda kanda eelkõige peanahale. Seega on parim lahendus valida maracujaõli segu koos teiste looduslike õlidega, mis sobib naha õlitamiseks. Pidage meeles, et te õli peanahale ega juustele pealekandmisel kogusega ei liialdadaks. Väike kogus on efektiivne.

Maracuja õli sobib ka igapäevaseks kujundamiseks. See toidab ja tugevdab juuksekiudusid, annab sära ja hõlbustab stiliseerimist. Lihtsalt kandke väike kogus kuivadele või niisketele juustele nende keskmisest pikkusest allapoole.

Maracuja õli on apteekides vähe saadaval. Parim on osta seda poodidest koos looduskosmeetikaga või leida valmistoode, mis pakub hästi koostatud looduslike õlide segu. Parim õlipõhine kosmeetika on see, mida saab kasutada juuste ja ka peanaha õlitamiseks. See tagab põhjaliku regenereerimise. See ravib ja parandab juuksesibulaid, samuti kaunistab juukseid. See on täiesti ohutu, sest selline toode ei sisalda parabeene, sünteetilisi, komedogeenseid silikoone ja ühehüdroksüülseid alkohole. Üks seda tüüpi maracujaõli sisaldav kosmeetika on Nanoil – õli keskmise poorsusega juustele ja Nanoil madala poorsusega juustele. Toitev, vitamiinirikas maracujaõli on Nanoili kahe versiooni koostisosa – pole ime, sest see õli on teiste seas staar: see toidab juukseid, ilma neid liigselt koormamata.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest