Õlid kehahoolduses. Kasutage neid oma naha eest hoolitsemiseks

Õlid kehahoolduses. Kasutage neid oma naha eest hoolitsemiseks

Looduslik, väärtuslike toitainete rikas, rafineerimata, ühekordne, ühest koostisosast koosnev kosmeetika: nii võib lühidalt kirjeldada taimset iluõli. Kui olete endale kvaliteetse õli leidnud siis tunduvad muud kosmeetikatooted järsku üleliigsena, sest need ei ole piisavalt tõhusad, et anda sama imelisi tulemusi. Kuidas naha eest looduslike õlidega hoolitseda? Kas teate, kuidas neid kehahoolduses kasutada? See artikkel võimaldab teil leida kõik, mida peaksite kehahooldusõlide kohta teadma.

Looduslikud õlid kehahoolduses: kõik, mida peaksite teadma

Esiteks pole looduslikud õlid ei midagi muud kui vedelad – vähemalt enamikul juhtudel – rasvad, mis ekstraheeritakse konkreetse taime seemnetest, viljadest, idudest või muudest osadest. Õli saamiseks kasutatav meetod on siin kohal ülioluline – see pressitakse välja mehaaniliselt. Ilutaimeõlid on hindamatu aare, mis on meie nahale looduse poolt kingitud - ja see pole luule, vaid sajandeid inimestele teada olnud ja ekspertide poolt tõestatud fakt. Miks on looduslikud õlid nii perfektsed? Enamasti selle keemilise koostise tõttu, mis on meie naha lipiidkihiga uskumatult sarnane. See omadus muudab õlid uksumatult naha-sõbralikuks; samuti on selle läbitungimisvõime väga tugev.

Õlid sisaldavad hulgaliselt aineid, mis on vajalikud naha korralikuks toimimiseks. Vitamiinide, mineraalide, taimsete steroolide, karoteenide ja flavonoidide mitmekesisuse poolest on looduslikud õlid paljudest kaubanduslikest kosmeetikatoodetest peajagu paremad. Lisaks on looduslikud õlid täiesti ohutud, kuna need ei põhjusta allergilisi reaktsioone ega ärritust. Selle asemel need hoopis ravivad nahka, parandavad selle seisundit ja suurendavad elastsust. Võib öelda, et looduslike õlidega suudate oma nahale anda täiesti uue, parema kvaliteedi.

Miks on õlid kehahoolduses nii olulised?

Õlid on rasvad, mis tähendab, et need on rikkad oomega-3, oomega-6, oomega-7 ja oomega-9 rasvhapete poolest erinevates kogustes. Peale selle sisaldavad need hulgaliselt vitamiine ja mineraalaineid ning muid erakordseid aineid, mis määravad õlide prestiiži ja unikaalsuse.

Nende üheks parimaks omaduseks on see, et nad on naha loomuliku lipiidbarjääri uuendamiseks ja tugevdamiseks vajalike ehitusplokkide "tarnijad". Mitte miski ei suuda nahka nii märkimisväärselt niisutada kui looduslikud õlid.

Lisaks on looduslikud õlid piisavalt tugevad, et suurendada epidermise elastsust ja ennetada veekadu, kuid see on vaid osake sellest, mida need looduslikud ained tegelikult võimelised saavutama on. Looduslikud õlid ravivad, rahustavad ja leevendavad ning on antiseptilised. Mõned neist on isegi piisavalt ohutud, et beebi nahka ravida (mandliõli on selle jaoks parim).

Looduslikud iluõlid: vapustav mitmekesisus teie ilu rännakul

Kui soovite oma kehanahale pakkuda professionaalset ja parimat hooldust, otsige toitvaid, rikkalikult antioksüdante sisaldavaid looduslikke õlisid, mis suurendavad naha elastsust, eemaldavad armid, venitusarmid ning nahavärvi muutused.

Looduslikud iluõlid on täis põletikuvastaseid aineid, mis on hea uudis nende jaoks, kes sagedaste koekahjustuste vastu võitlevad. Peale selle on looduslikud õlid nahahoolduses kõrgelt tunnustatud ka seetõttu, et paljud neist sisaldavad GLA- ja SDA-happeid. Tänu nendele rasvhapetele on õlid võimelised võitlema põletike vastu ning ravima ja ennetama muid soovimatuid nahahaigusi.

Looduslikud õlid on märkimisväärsed ka sellepoolest, et neis peituvad antibakteriaalsed ja antiseptilised omadused, mistõttu on need kasulikud akne, laikude ja hüdrotsüstoomiga toimetulemisel. Õlisid kasutavad ka inimesed, kes regulaarselt spordiga tegelevad. Miks? Lühidalt seletades takistavad looduslikud õlid bakterite paljunemist higisel nahal.

Viimasena soodustab oomega-9 rühma kuuluv oleiinhape oluliselt teiste toimeainete imendumist, viib vitamiinid ja mineraalained sügavale naha sisse ning hoiab korras rakkudes toimuvaid protsesse.

Kas kõik õlid sobivad ilutoodetena kasutamiseks?

Näib, et päris kõiki looduslikke õlisid ei saa kosmeetikatoodetena kasutada. Kõik sõltub sellest, kuidas õli ekstraheeriti ja puhastati. Meetod, mis võimaldab parimat versiooni õlist ekstraheerida, on mehaaniline pressimine. See õli ekstraheerimise tehnika ei kasuta keemilisi ühendeid; Samuti ei puutu õli kokku kõrgete temperatuuridega, mis tähendab, et looduslikud aineid ei kaota oma väärtuslikke omadusi. Ja nii saadakse kõige kvaliteetsemalt külmpressitud taimeõlid.

Lisaks säilitavad külmpressitud õlid oma loomuliku aroomi, mis on küllaltki intensiivne, ning värvi, mis võib olla kas roheline, merevaigukollane, mee või siis isegi rubiini värvi. Peale selle, et õlide füüsikalised omadused jäävad puutumata, ei kaota külmpressimise teel ekstraheeritud õlid oma väärtuslikke kaunistavaid aineid ja asendamatuid rasvhappeid.

Seega, kui otsite ilustamise eesmärgil endale kvaliteetset toodet siis kõige hinnalisem kosmeetika, mida saada võite, on see, mis tuleb otse "Emake Looduse Apteegist" ehk ainult külmpressitud rafineerimata õlid, mida ei ole agressiivselt töödeldud.

Kuidas iluõli valida?

Kust ja kuidas head iluõli osta?

Me ei saa olla kindlad, et meie leitud õli on looduslik ja külmpressitud, kuna me ei saa kontrollida selle päritolu ja koostist. Meie valikut kergendab õnneks oluliselt Ecocert märgis ehk sertifikaat, mis antakse ainult kõrgeimatele kvaliteedistandarditele vastavatele toodetele. Nanoili iluõlid said selle sertifikaadi hiljuti, seega võite kindel olla, et neid valides saate kõrgeima kvaliteediga tooteid.

Kuidas looduslike õlide abil oma keha eest hoolitseda?

Naturaalsed Nanoili õlid koosnevad ühest koostisosast, kuid see ei tähenda, et neid ei saaks teiste looduslike iluainetega kombineerida. Neile ei leidu võrdset ja nende pealekandmismeetodit piirab vaid kujutlusvõime. Seetõttu õppige selle stimuleerimiseks alltoodud keha nahahoolduse meetodeid. Võib-olla inspireerivad ideed teid oma täiuslikke ilustamisretsepte looma, mille abil teie nahk taastab päev-päevalt oma hea seisundi ja vapustava välimuse.

Looduslikud õlid kehahoolduses

  • Ühe koostisosa kosmeetikana. Kvaliteetsest naturaalsest õlist piisab kehapalsamina ja nahka pinguldava või tselluliidivastase massaažiõlina kasutamiseks. Samuti võite seda vannivee sisse lisada või kasutada jalgade/käte vanniks.
  • Kandeõlidena aroomiteraapias. Looduslikke õlisid lisatakse tihtipeale meditsiinilistel eesmärkidel kasutatavatesse eeterlike õlide segudesse. Looduslikud õlid on teepuuõli, greibiõli või lavendliõli sisaldava kosmeetika põhikomponentideks. Neid kokku segades saate tugeva kehaseerumi, mis aitab tõsiste nahahädadega hüvasti jätta.
  • Koostisosadena muudes looduskosmeetikates. Võite looduslikke õlisid vetikate, savide, aaloegeeli ja hüaluroonhappega kombineerida. Tänu sellele loote veelgi hinnalisema ja täiesti loodusliku kosmeetika, mille mõju ei anna isegi võrrelda apteegis saadaolevate valmistoodetega, mis sisaldavad ohtralt sünteetilisi aineid.
  • Koostisosana kaubanduskosmeetikas. Kui soovite oma keha- või näokreemi omadusi tugevdada, segage nende sisse mõni tilk valitud õli. Pange käelabale ports kaubanduslikku kosmeetikat ja lisage sisse paar tilka õli. Segage korralikult läbi.
    - Seguna. Looduslikke õlisid saab kombineerida, et luua segusid, millel on uued tugevad omadused ja nahka intensiivselt hooldav toime. Nii on teil võimalik saada kohandatud segu, mis annab silmapaistvaid efekte.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest