Kuidas defineerida oma lokkis juukseid? Kiired ja lihtsad meetodid

Kuidas defineerida oma lokkis juukseid? Kiired ja lihtsad meetodid

Lokkis juuksed on ilusad ja romantilised, kuid ilma sobiva hoolduseta võivad need välja näha ebaesteetilised: muutuvad kähradunuks, tuhmiks või isegi sirgeks. Paljud naised unistavad pikkadest lokkidest ega tea, et saavad nautida ka loomulikult lokkis soengut. Olenevalt nende juuksemustrist võivad need olla õrnad lained või defineeritud lokid. Õige hooldus ja paar katsetatud nippi võimaldavad nautida täiesti uut soengut.

Tooted ja protseduurid… – loomulikud viisid lokkide tugevdamiseks:

1. INTENSIIVNE NIISUTAMINE ENNE SOENGU TEGEMIST

Võiks öelda, et lokkis juuksed on peenemad ja tundlikumad. Need muutuvad kiiremini säbruliseks ja see on vähem vastupidav stiilitoodete dehüdreerivatele omadustele või muutuvatele ilmastikutingimustele. Seetõttu on õige niiskuse tagamine äärmiselt oluline. Peame kasutama leebeid tooteid, mis hoiavad meie juukseid hüdreeritud, ilma kahjulike alkoholide ja parabeenideta.

2. VÄHEM SILIKOONE, ROHKEM VALKE

Silikoonide (sisalduvad juuksemaskides, palsamites ja losjoonides) ülesanne on juuksepinna silumine. Ilmselgelt pole need juustele kasulikud. Nad vaid sirgendavad juuskeid õrnalt. Kui tahame defineerida loomulikku lokki, peame tagama, et juuksed saaksid sobiva koguse valke. Mis need on? Valgud on aminohapete jada, millest juuksed moodustuvad. Valkude puudumine muudab juuste kujundamise keeruliseks. Seetõttu peaksite otsima tooteid, mis sisaldavad: kollageeni, keratiini, sojavalku, valku, nisu ja siidi.

3. HEA LOODUSLIKE ÕLIDE SEGU

Looduslikud õlid osutuvad juuksehoolduses hindamatuks. Mõned neist võivad juukseid alla suruda, teised aga särtsu tekitada. Seetõttu on ülioluline valida õlid, mis sobivad teie juuste poorsusega. Tasub valida toode, mis toimib nii juustele kui peanahale. Ideaalne kosmeetika sisaldab õlide ja konditsioneeritud koostisosade tasakaalu ning on parabeenide, silikoonide ja alkoholide vaba.

4. MÕISTLIK ARV SOENGU HOOLDUSVAHENDEID

Paljud naised usuvad, et mida rohkem stiilitooteid nad kasutavad, seda parema efekti nad saavutavad. Nad ei saaks rohkem eksida. Isegi lokkis juustele mõeldud geelid, pihustid ja kreemid ei anna tulemusi, kui neid liiga palju peale kanda. Ainus efekt on alla surutud juuksed. Lõppkokkuvõttes saame võlts välimusega soengu, mis on ka alkoholipõhiste stiilitoodete tõttu dehüdreeritud.

5. PIGISTAMISEL KUIVAMINE

Üks parimaid meetodeid loomulike lokkide saamiseks: näpi niisked rätikukuivad juuksesalgud õrnalt kokku. Võite kasutada õrna soengukreemi, nahale jäetavat palsamit või korralikult valitud õlide segu. Teie juuksed ei muutu pärast kuivatamist säbruliseks.

6. KORRALIK SOENG

Paljud tüdrukud teevad enne uinumist punutisi, et saavutada õrnad lained. Teine idee on jagada juuksed osadeks, keerata üks või kaks juuksesalku kokku ja kinnitada. Seejärel piisab, kui hommikul juuksed lahti punuda ja sõrmedega õrnalt läbi juuste tõmmata. Enne juuste lõikamist peaksite kandma õrna soengu hooldamisvahendit. Samuti kasutage soengu kinnitamiseks hommikul juukseõli või õrna pihustut.

7. PLOPPIMINE/ PLUNKIMINE

See on väga populaarne ja probleemivaba meetod. Sirutage juukseid õrnalt ja mähkige need rätikusse. See on väga mugav tehnika, mis nõuab vähe pingutust. Internetis on kuhjaga videoid, mis juhendavad, kuidas korralikult ploppingut teha.

8. AURORA PAEL VÕI MIS TAHES JUUKSEPAEL

Traditsiooniline juuksepael võib lokkide kujundamisel abiks olla. Asetage pael peale ja keerake selle ümber juuksesalgud. Jätke paelkogu ööks. Võtke hommikul maha, kammige õrnalt sõrmedega juukseid ja kandke peale fikseeriv sprei. Aurora pael on alternatiiv traditsioonilisele paelale. Kuidas see erineb? See meenutab paksu lokirulli või tihvti. Ümber paela juuste mähkimine on väga lihtne.

9. MÄRJAD LAPID

Proovige meetodit, mida soovitavad blogijad, vlogijad ja juuksurid. Rullide asemel, mis tõmbavad juukseid ja on une ajal ebamugavad, keerake juuksed niiskete salvrätikute ümber ja siduge otsad kinni. Salvrätikud peaksid olema niisked, et defineerida lokke ja niisutada juuksesalke. Võtke hommikul salvrätikud ära ja sättige juuksed oma sõrmedega.

Edu!

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest