Kuidas kaunid kuumavabad lokid saada? Naturaalsed lokkide tegemise meetodit

Kuidas kaunid kuumavabad lokid saada? Naturaalsed lokkide tegemise meetodit

Kas teadsite, et niisked salvrätikud või peapeal suudavad paremaid tulemusi anda kui tipptasemel lokitangid? Soovitud tulemuse saavutamiseks leidub palju asju, mida saate kasutada! Vaadake parimaid viise, kuidas lokke ilma kuumtöötluseta teha!

Juuksurid hoiatavad, et liigne kuumtöötlust rikub juukseid. Sirgendajad, lokitangid ja kuumarullid annavad kiire, kauakestva ja suurepärase tulemuse, kuid vastutasuks saate kahjustunud juuksed... Niiskuse tase langeb, juuksed muutuvad tundlikuks, karedaks, kuivaks ja rabedaks.

Kas see tähendab, et peame vapustavatest lokkidest loobuma? Üldse mitte!

Lahenduseks on kuumavabad lokid. See tähendab, et saate endale lokkis või lainelised juuksed ilma, et peaksite kuumust kasutama (lokitange või sirgendajaid) ehk ilma juukseid kahjustamata. Lokkide tegemiseks on mitmeid looduslikke viise ja siit leiate kõige populaarsemad.

Naturaalsed lokkide tegemise meetodit

PAINDLIKUD LOKIVARDAD

Meie vanaemad armastasid lokivardaid. See on lihtsaim ja populaarseim viis lokkide tegemiseks ilma lokitangideta. Paljudel meist võivad lokivardad kuskil alumises sahtlis lebada. On aeg naasta selle vanamoodsa meetodi juurde, sest tulemus võib teid positiivselt üllatada. Mida peaksite lokivarraste kohta teadma?

Lokivarras on pikk toru, mille sees on peenike pisike traat. Neid leidub peamiselt kahte tüüpi:

  • vahtplastist lokivardad, pehmed ja kerged, saadaval erinevates suurustes
  • neopreenist lokivardad, soengutoodetele vastupidavad, kasutatakse nt. püsilokkide tegemiseks

Lokivarraste peamine eelis on see, et neid on lihtne kasutada ning need ei kahjusta juukseid. Juuksesalgu ümber varda keeramine pole sugugi keeruline; seejärel seote varda otsad lihtsalt kinni. Suur pluss on see, et vardad on pehmed, seega on nendega mugav magada.

Kuidas lokivardaid kasutada?

  1. Õhtul peske juukseid või niisutage neid lillevee või termaalveega.
  2. Jagage juuksed salkudeks ja keerake need ümber varraste.
  3. Siduge varraste otsad kinni, et neid paigal hoida.
  4. Hommikul eemaldage vardad ettevaatlikult juustest.
  5. Kammige sõrmed läbi juuste või kasutage laiade piidega kammi.

Pidage meeles! Varraste suurus (nende läbimõõt) määrab teie lokkide laiuse ja juuste volüümi. Peenikesed vardad ja väikesed juuksesalgud tähendavad tihedaid lokke.

ERINEVAT TÜÜPI LOKIRULLID

Teine populaarne viis kuumuseta lokkide saamiseks on tavaliste rullide kasutamine. Need ei ole nii mugavad kui pehmed vardad, kuid teil on rohkem võimalusi. Pikkade juuste puhul kasutage neid, et endale klassikalised lokid võluda ning lühikeste juuste puhul, et juuste juuri kergitada.

Saate järgmist tüüpi juukserullide vahel valida:

  • Isehaarduvad rullid – suured või väikesed (3–6 tolli laiused), valmistatud tehismaterjalist ning konks-aasa kinnitusega, nii et te ei vaja rulli kinnitamiseks muid tarvikuid ega lõkse. Kerged aksessuaarid, mis tõstatavad teie juuksejuuri hästi, kuid võite neid eemaldades mõne juuksekarva välja tõmmata.
  • Koonusekujulised rullid; juuksesalke ümber koonuse mähkides tuleb selle peenemast otsast alustada ning laiemas konks-aasaga otsas lõpetada. Nendega tulevad kaasa ka lõksud, mis töötavad lisakinnitusena ja hoiavad rulle paigal.
  • Erineva suurusega plastmassist juukserullid, mida kasutatakse nagu isehaarduvaid rulle, kuid konksu ja aasa asemel kinnitatakse neid lõksuga, mis rulle paigal hoiab.
  • Püsilokkide vardad on tavaliselt valmistatud puidust või plastikust. Spetsiaalselt loodud püsilainete või afrolokkide tegemiseks. Kasutatakse märgadel või niisketel juustel ning rullitakse peanaha lähedal tihedalt kokku.
  • Spiraalrullid – kõige vähem populaarsed, ilmselt kuna neid on suhteliselt keeruline kasutada. Igal spiraalrullil on konks, et rull peanaha külge kinnituks, ja plastikust ots. Spiraalrullid võimaldavad teil saavutada loomuliku välimusega tihedad lokid.

MUUD LOKKIDE TEGEMISE AKSESSUAARID

Isehaarduvatest rullidest ja muudest tööriistadest rääkides, heidame pilgu peale ka mõnele uuele lähenemisele, näiteks lokkide moodustajatele. Neid tuntakse ka maagiliste rullide all.

Spiraalid on pehmest elastsest materjalist valmistatud. Juuksesalgud imetakse rulli, et anda neile soovitud lokk. Neid on raske rullide alla liigitada, kuna neid kasutatakse teistmoodi. Lokkide moodustajatega tulevad kaasa ka konksud, millega juuksed läbi spiraali tõmmatakse. See teeb nende kasutamise imelihtsaks.

Maagilisi lokirulle on muidugi saadaval erineva pikkusega, nii et saate valida oma juustele sobivad. Neid on ülimalt lihtne kasutada, nendega on mugav magada ning need ei sikuta ega aja juukseid sassi.

PUNUPATSIDEGA LOKID (KOKKUPRESSITUD JUUSTE EFEKT)

Kui rääkida kodustest lokkide tegemise viisidest, on üleöö punupatside lokid väga populaarsed. See meetod meeldib ilmselt väikestele tüdrukutele, kelle emad nende pikad juuksed õhtuti mugavateks patsideks punuvad.

Kuidas lainelisi juukseid punupatsidega saada?

Pole midagi lihtsamat! Peske õhtul juukseid ning laske nendel natuke kuivada – need peavad olema niisked, mitte märjad. Samuti saate juukseid termilise vee või lokke tegeva spreiga niisutada. Järgmiseks peate endale inglise patsid (kaks patsi on veelgi parem) punuma ja magama minema. Juukseid lahti võttes on teil kurrutatud välimusega loomulikud kaunid lokid!

NATURAALSED LOKID KRUNNIDEGA

Kas teadsite, et ilus juuksekrunn on suurepärane viis, kuidas ilma kuumuseta loomulikud lainelised juuksed või lokid saada? Tulemus muidugi erineb punutud lokkide omast, kuid see on siiski proovimist väärt.

Milline krunni tüüp lokkide saamiseks parim on? Korralik inglise või prantsuse krunn asja ära ei aja. Lõdva krunn või kaks krunni töötavad aga suurepäraselt. Minikrunnide keeramine juustesse on lihtsaim viis hämmastavate lainete saamiseks.

Lokid krunnide kaudu annavad erinevaid tulemusi:

  • palju väikseid minikrunne annavad tihedad lokid
  • tihedad krunnid võrduvad paremalt defineeritud lokkidega

KUUMAVABAD LOKID LÕKSUDEGA

Mida teevad lokke ihaldavad naised, kui neil pole lokitange parasjagu käepärast? Nad kasutavad lõkse, mis on samuti üks suurepärane meetod kuumavabade lokkide saamiseks. Kahjuks ei saa neid ööseks pähe jätte nagu teiste tehnikate puhul. Lõksud võivad teie nahka ärritada, mis ei ole mugav ega ohutu teie jaoks. Seetõttu on lõksudega lokkide tegemine hea idee, kui sätite end näiteks mõne peo jaoks valmis.

Kuidas lõksudega lokkide tegemine välja näeb?

  1. Peske juukseid, niisutage veega või kandke peale vahtu, kammige korralikult välja.
  2. Jagage juuksed 3 ossa, et peenikesi salke lihtsam võtta oleks.
  3. Alustades juuksejuurtest, võtke õhuke salk ja keerake see ümber sõrme ning looge sellest silmus.
  4. Kinnitage aas lõksuga pähe.
  5. Korrake sama teiste salkudega.
  6. Kui kõik juuksesalgud on lõksudega kinnitatud, laske juustel õhu käes kuivada või kasutage fööni jahedat õhuvoolu.
  7. Pärast lõksude välja võtmist, kammige juukseid sõrmede mitte kammiga.

PEAPAELA LOKID

Peapaelaga tehtud lokid? Need on romantilised ja näevad suurepärased välja. Parim asi selle meetodi juures on see, et teil on võimalik endale kaunis külje tukk tekitada.

Lokkide tegemiseks on ilmselgelt pehmet peavõru vaja – mida laiem on võru, seda suuremad on lokid. Võite endale ka The Aurora Band Night Rolleri soetada.

Kuidas endale peapaelaga lokke samm-sammu haaval teha?

  1. Peske või niisutage oma juukseid; seejärel kammige korralikult.
  2. Venitage peapael ümber pea.
  3. Võtke salk juukseid ja keerake see ümber riba, kuni kogu salk on mähitud.
  4. Korrake protsessi järgmiste salkudega.
  5. Minge magama või oodake, kuni juuksed kuivavad.
  6. Pärast lahtivõtmist kammige juuksed korralikult läbi ja kasuta tugevalt hoidvat toodet, et vältida kräsulisi juukseid.

PEARÄTIGA TEHTUD LOKID

Kuumuseta lokkide tegemiseks võite kasutada ka pearätti või tavalist salli. Nii saate lokke juuste keskmistesse pikkustesse. Tulemus on kaunis ning vaja läheb vaid kolme salli.

Salli lokid samm-sammult:

  1. Nagu ikka, peske või niisutage juukseid, ning seejärel kammige.
  2. Jagage juuksed kolmeks võrdseks osaks (vasak, parem, taga).
  3. Sõlmige sall ümber iga salgu – täpselt sinna kohta, kus soovite, et teie lokid algaksid (kõrvade kõrgusele või madalamale).
  4. Võtke üks osa ja jagage pooleks; punuge kaks peenemat salku ümber salli.
  5. Kinnitage otsad elastikkummiga.
  6. Tehke sama ka ülejäänud juukselõikudega.
  7. Minge magama või oodake, kuni juuksed kuivavad.
  8. Pärast sallide äravõtmist kammige lokid sõrmedega õrnalt läbi.

ROMANTILISED NIISKETE SALVRÄTIKUTEGA TEHTUD LOKID

Niiskete salvrätikute kasutamine on jällegi üks mängu muutev idee kuumavabade lokkide tegemiseks. Kuigi see kõlab veidralt, tasub meetodit siiski proovida. Tulemus sõltub kasutatavate juuksesalkude suurusest. Väiksemad salgud tähendavad suuremat volüümi ja tihedaid lokke.

Meetod on äärmiselt lihtne! Kõik, mida tegema peate, on juuste jagamine erinevateks salkudest ning seejärel nende salkude keeramine ümber niiskete salvrätikute. Kinnitamiseks siduge salvrätikute otsad kokku või kasutage lõkse. Selline kuumavabade lokkide saamise viis on kindlasti üks kõige lihtsamaid.

Millised eelised on niiskete salvrätikutega tehtud lokkidel?

  1. See on loomulik viis lokkide tegemiseks ilma kahjustusteta.
  2. Salvrätikutes sisalduvatel ainetel on juukseid niisutav toime.
  3. Seda on üleöö hea kasutada (mugav).
  4. See annab võimaluse lokkide tulemust, suurust ja volüümi vastavalt teie ootustele kohandada.

MIDA VEEL KUUMAVABADE LOKKIDE TEGEMISEKS KASUTADA SAAB?

Tegelikult võivad paljud igapäevaselt kasutatavad asjad toimida nagu lokirullid. Ilma kahjustusteta lokke on võimalik saada kui mähite oma juuksed ümber:

  • vana puuvillase T-särgi tükkide ümber
  • paberrätikute ribade ümber
  • pliiatsite, värvipliiatsite, pastakate  (pole eriti mugav, kuid annavad hea tulemuse) ümber
  • sokkide või sukkade ümber
  • ajalehtedest välja lõigatud pikkade ribade ümber
  • Ainsaks piiriks on teie enda ettekujutlusvõime!

KÕRTEGA AFRO-LOKKID

Enamik koduseid viise annavad kas õhukesed või paksud ja romantilised lokid. Mis siis, kui soovite hoopis pingul afro-lokke? Te ei vaja karme püsiokkide jaoks mõeldud tooteid ega kuumtöötlust.

Afro-lokid saate endale... tavaliste joogikõrtega teha. Kasutage kuskil sahtli põhjas lebavaid jäätisekokteil kõrsi ära ja tehke endale kaunid tihedad lokid.

Kuidas kõrte abil lokke tehakse?

Käkitegu! Esiteks, nagu alati - niisutage juukseid. Veenduge, et juuksed oleksid ainult veidi niisked, sest ümber kõrte keeratud juuksed võivad lausa tunde kuivada. Teine samm hõlmab väga õhukese juuksesalgu tihedat mähkimist terves ulatuses ümber ühe kõrre; painutage kõrre mõlemaid otsi ja siduge need kokku. Hea, kui läheksite neid kandes magama, kuid ausalt öeldes peaks ilusa loki saamiseks piisama ka tunnist või paarist.

Aeganõudev protseduur annab kaunid afro-lokid. Tulemus muidugi sõltub mähitavate salkude suurusest ning sellest, kui lokki teie enda juuksed tõmbavad. Mida rohkem pingutate, seda kaunimad tulevad ka lokid.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest