Punutised - 15 kõige ilusamat punutud soengut

Punutised - 15 kõige ilusamat punutud soengut

Punutud juuksed näevad väga ilusad ja naiselikud välja, need võivad elegantsust või ükskõiksust lisada, olenevalt sellest, millise punutise valime. Sellegipoolest pole ainult punutise tüüp oluline, vaid ka soeng ise. Siin loetleme kõige ilusaimaid punutuid soenguid, mida teha saate!

Tegelikult ongi punutis soeng. See on ilus ning annab välimusele värske ja naiseliku efekti, kutsudes tavaliselt toredaid puhkusemälestusi esile. See on klassika, mille abil saate endale soovitud välimuse luua, olenevalt valitud punutisest. See võib delikaatselt teie õlgadel puhata, kuid see on ainult üks mitme valiku seast. Lugege kõige ilusamate punutud soengute kohta.

Kas punutised on uuesti moes?

See lihtne soeng on aina populaarsemaks muutumas naiste seas, kes soovivad ennast mugavalt tunda. Punutud soengud on selle jaoks perfektsed, sest nende tegemiseks on palju erinevaid võimalusi ning need sobivad iga sündmuse ja välimusega.

Järgides kõige hilisemaid trende moedisainerite, Hollywoodi staaride ja kuulsuste seas, on aeg paar punutud soengut ära õppida. Punumisoskus on väga oluline, eriti kui tahate trendikas olla.

Milline punutud soeng on parim?

Üldiselt sobivad kõik punutised nii elegantsete kui ka igapäevaste riietega. Viljapea punutis on väga tütarlapselik, samas kui keerdpunutis rõhutab näojooni, muutes teie välimuse naiselikumaks. Suvefestivaliks soovitatakse ühte tüüpi punutist, pulmadeks teist ning romantiliseks restorani kohtinguks kolmandat. Siiski on kõik need punutised omamoodi parimad. Kui te ei tea, millist punutist valida, otsustage mugavuse kasuks. Ideaalne punutud soeng on see, mida kandes ennast hästi tunneme.

15 punutud soengu ideed

Üks on kindel – igat punutist saab mitmel erineval viisil teha. Lugege kõige huvitavamate punutud soengute ideede kohta, mida tasub proovida. Natuke aega ja loomingulisust ning varsti saate juukseid aastaringselt punutises kanda, ilma et teil igav hakkaks!

1. Ühel küljel punutis

Kuidas saab kõige lihtsamini oma punutis atraktiivsemaks muuta? Selle asemel, et see täiesti taha punuda, punuge see hoopis ühele küljele. Küljele kammitud juuksed saab inglise, prantsuse või hollandi patsi punuda. Nii on teie soeng iga kord erinev. Kahjuks sobib see soeng ainult pikkade juuste puhul.

2. Kalasaba patsid

Viimaste hooaegade moekaimaks soenguks on kalasaba patsid või inglise keeles "boxer braids". Nimi tuleneb sellest, et patse kandsid algselt sportlased. Ühel hetkel hakkasid seda tüüpi punutised ilmuma moelavadel ning lühidalt pärast ka tänavatel. Tänapäeval on kalasaba punutised naiste seas väga populaarseks muutunud (neid kantakse igapäevaselt või erilistel puhkudel), sest soeng on ülimalt mugav ja glamuurne, eriti kui seda juukseehetega kaunistada.

Kuidas kalasaba punutakse? Jagage juuksed seikli juurest kahele poole. Seejärel punuge mõlemad juuksepooled alates laubast kuni otsteni tihedatesse patsidesse. Võite teha tavalised prantsuse punupatsid või valida hollandi versiooni.

3. Pärg-punutis

Tagasi vaadates populariseeris selle soengu Ukraina endine peaminister Julija Tõmošenko. Ta pole aga ainus, kes pärg-punutisse armunud on. See on ajatu ning elegantne soeng, mis teile tõsidust ja küpsust juurde annab.

Kahjuks on soeng keeruline. Samuti on pärg-punutist võimalik mitmel erineval viisil punuda - pikkade juuste puhul saab punutud patsi üle pea asetada, lühikeste juuste puhul - juuksed ümber pea punuda.

4. Kaks punutisega krunni

Kaks kõrvade juures krunni keeratud punupatsi on üks kõige äratuntavamaid filmisoenguid üldse – sellist soengut kandis Star Warsi printsess Leia. Kaks punupatsi keeratakse krunni ning kinnitatakse lõksudega. Kahjuks sobib soeng samuti ainult pikemate juuste puhul.

5. Tagurpidi punutisega krunn

Paar hooaega tagasi oli enamus tüdrukute lemmiksoenguks kõrge krunn koos kuklasse punutud patsiga. Kombinatsioon vallutas naiste südamed, sest mõlemad soengud said uue, värske ja huvitava välimuse.

Soengut ise on väga lihtne teha – keerake pea alaspidi ning kammige juukseid hoolikalt. Seejärel punuge tagurpidi juustesse pealae suunas punupats. Siis kui pats valmis, koguge juuksed kokku ning keerake kõrgesse krunni. Lõpptulemus on absoluutselt imeline!

Mis kõige olulisem, see on suurepärane viis kõrge krunni tegemiseks, kui meil on kukla juures lühemad juuksed - lühikesed juuksekarvad kaela juures on tihedasse patsi põimitud.

6. Kaks tagurpidi punutisega krunni

Tagurpidi punutisega krunni soengut saab teha ka kahe krunniga. See on ideaalne festivali soeng. Soengut tehakse samamoodi nagu tagurpidi punutisega krunni, kuid juuksed tuleb enne punumist keskelt kaheks jagada. Seejärel punuge kaks punupatsi, mis lõppevad kahe kõrge koheva krunniga.

7. Punutud krunn/punupatsiga kaunistatud krunn

Lihtne viis, kuidas tavaline krunn ilusamaks muuta, on üks salk välja jätta, see ära punuda ning seejärel krunni ümber kinnitada.

Alternatiivina saate luua ka punutud krunni. Ainus, mida tegema peate, on see, et punute juuksed ükskõik millisel kõrgusel (kaela juures või hobusesabast) punupatsi ning seejärel keerate patsi tihedasse krunni. Kui tõmbate krunnist paar salku välja, sobib soeng ka kõige argisema välimusega.

8. Krunn-roos

See on väga huvitav soeng, mille punutis meenutab… roosi. Mida selleks vaja on? Pikad ja paksud juuksed, samuti palju aega, oskusi ja kannatlikkust. Hea, kui teil on soengu valmistamisel ka lisa abikäed olemas, sest tegemist on üsnagi keerulise patsiga.

See soeng on tegelikult spetsiaalselt põimitud punutistest valmistatud krunn, mis meenutab roosi. Alustada tuleks seestpoolt, rullides õhukese punutise kokku ja kinnitades selle sinna, kuhu lille keskosa jääma peaks. Seejärel peaksid järgmised punutised paksemad ja laiemad olema - nii jäljendate roosi kroonlehti. See on raske ülesanne, kuid tulemus on pingutust väärt.

9. Punutud peavõru

Kui teid häirib, kui juuksed näkku langevad (mis on eriti tüütu suvel), võite punutud peavõru proovida. Piisab, kui tihe punupats ühest kõrvast teisi punuda. Nii saate oma juustest loomuliku, praktilise ja kena välimusega peavõru luua.

10. Tuka punutis

Hea idee, kui soovite oma tukast ajutiselt lahti saada. Saate oma tuka punupatsi põimida. Parema tulemuse saamiseks, võite palmiku otsa lahtiste juuste alla peita.

11. Seikli punutis

See on suhteliselt uudne viis, kuidas juukseid punuda. Selline palmik sobib igasuguse soenguga, olgu selleks siis lokid või sirged juuksed. See annab juustele veidi etnilise loomu. Kuidas seda teha? Looge juustesse kaks eralduskohta, jättes nende vahele suure salgu juukseid. Seejärel punuge keskele jäävad juuksed punutisse ning kinnitage juuksekummiga. Loomuliku tulemuse saavutamiseks laske patsil seguneda ülejäänud juustega.

12. Punupats viimistletud hobusesabaks

Veel üks lihtne punupatsiga soeng (kuigi väga muljetavaldav!) on palmik, mis on viimistletud hobusesabaks. Saate sellega hõlpsasti kodus hakkama. Peate oma juuksed lihtsalt laubast kuni pea keskosani punutisse põimima ja seejärel hobusesabasse siduma. Lõpptulemus on absoluutselt võluv.

13. Kukeharja "mohawk" punutis 

Kui vajate midagi väljendusrikkamat, mis sobiks suurepäraselt näiteks peole – valige kukeharja punutis. See on lihtne viis, kuidas samal ajal nii seksikas kui ka glamuurne välja näha.

Kuidas kukeharja punutist teha? Parim on valida hollandi palmik, mida nimetatakse "tagurpidi prantsuse palmikuks", kuna salgud põimitakse üksteise alla, mitte peale. Punutis jääb kõige peale, mis muudab selle ülejäänud juustest selgesti eristatavaks. Rahuldava tulemuse saavutamiseks lõdvendage patsis olevaid juuksesalke.

14. Afropatsid

See on Aafrika riikides väga populaarne soeng. See koosneb väikestest punutistest, mis kulgevad laubast kuni kaelani välja. See on üks väheseid punutistega soenguid, mida saab teha ka lühikeste juustega.

Variatsioone on palju, näiteks külgsuunas jooksvad afropatsid või keeruga aforpatsid. See on omamoodi soeng, mis annab teile palju erinevaid võimalusi, kuigi põhineb ainult ühte tüüpi punutisel.

Aafrika traditsioonide kohaselt õlitavad naised enne punumist oma juukseid naturaalse õliga (tavaliselt kookosõliga). See on hea idee mitmel põhjusel. Esiteks silub see juukseid, muudab need läikivaks ja kergemini punutavaks. Teiseks muudab see tulemuse paremaks ja taltsutab juukseid. Kolmandaks kaitseb õli teie juukseid päikese eest.

15. Teised punutised

Tegelikult on palju soengutüüpe, milles punutised kas peamist või teisejärgulist rolli mängivad. Punutiste abil saab pähe ka lahtistesse juustesse uhkeid mustreid kujundada, näiteks luua võrk üle juuste pinna. Sel juhul on ainsaks piiriks teie kujutlusvõime.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Kuumakaitse sprei
Argaaniaõli
Jojobaõli
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest