Juuste kuumtöötlemine kodus. Milliseid vahendeid soovitatakse kasutada, et soeng kaunis tuleks?

Juuste kuumtöötlemine kodus. Milliseid vahendeid soovitatakse kasutada, et soeng kaunis tuleks?

Unistad täiuslikust soengust? Unistuse realiseerimiseks ei ole vaja külastada juuksurisalongi. Vapustav soeng on võimalik ka kodus saavutada - see on lihtsam tänu lokitangidele, föönidele, sirgendajatele, krepp- ja laineraudadele jne. Tutvu parimate kuumstiliseerimise vahenditega ja saa teada, kuidas neid õigesti kasutada tuleb.

Naiste jaoks on juuksed naiselikkuse väljenduseks. Me armastame juukseid hooldada ning soenguid seada, mis sobiksid kokku riietuse või meigiga. Me valime erinevaid soenguid igapäevase välimuse rõhutamiseks ja eriliste sündmuste (kohtumine, tööintervjuu, pulmad) jaoks. See on lihtne kuumtöötlemine, mis võimaldab meil vaevata juuste välimust muuta.

Kuumtöötlemine kodus

Mõnikümmend aastat tagasi ei olnud kuumtöötlemise vahendid nii populaarsed ja kergesti kättesaadavad. Me peaksime olema tänulikud asjaolule, et tänasel päeval on juuste stiliseerimine kodus käepärane ja see annab sama vapustava tulemuse kui salongis tehtud hooldus. Siiski ei tähenda see, et peaksid juuksuriteenustest täielikult loobuma. Kodused kuumtöötlemisevahendid annavad meile võimaluse valida ja stiliseerida juukseid nii, nagu me soovime. Uhked ja kauakestvad lokid on võimalik saavutada mõne minutiga.

Saad endale ise abiks olla, kasutades õigeid tooteid, juukseõli hooldusi ja kuumtöötlemisvahendeid. Järgides professionaalide juhiseid, kes armastavad jagada oma nippe ja trikke, saate luua ise oma unistuste soengu. Pea vaid meeles, et kuumus ja sobiva kaitse puudumine põhjustavad kiiresti juustele kahjustusi.

Elektrilised töövahendid

Kuidas luua kauneid lokke ja lisada soengule volüümi? Sa vajad häid lokitange või... sirgendajat! Kasuta juuksejuurte tõstmiseks krepiraudasid ja anna juustele uskumatu tekstuuri laineraudadega. Võid valida ka kuumutatud juukserullid, juuste sirgendusharjad, automaatsed lokirullid ja multifunktsionaalsed stiseerimisvahendid, mis on sama tõhusad kui juuksurisalongides kasutatavad vahendid. Miks mitte pühendada aega selleks, et leida oma juustele sobiv seade?

Siin on põhiline jaotus:

  • ühe funktsionaalsusega kuumtöötlemisvahendid, millel on üks otstarve: lokkide tegemine, sirgendamine või lainete tegemine; iga efekti saavutamiseks on vaja eraldi seadet;
  • mitmeotstarbelised kuumtöötlemisvahendid, nt lokiföön, lokirull koos lisatarvikutega, lamedate plaatidega lainerauad, mis võimaldavad ühe seadmega saada erinevaid stiliseerimis lahendusi.

Kuumtöötlemisvahendite tüübid - lokirullid, lamedad triikrauad jne.

Millised seadmed võimaldavad meil juukseid stiliseerida tänapäeval?

1. Föön

Professionaalne föön ja ümmarguste harjadega komplekt moodustavad juuksuri põhitööriista. Nii vähe on vaja juuksejuurte tõstmiseks, juuste siidiselt siledaks muutmiseks või volüümikate lokkide saamiseks. Õiged harja liigutused ja temperatuur võimaldavad fööni kuivatada juukseid lihtsalt, kiiresti ja üllatava tulemusega. Ei mingeid juukserulle, ei mingeid lokirullikuid, ei mingeid juuste taha kammimisi. Seadme kohta saate lugeda edasi artiklist kuidas fööni kasutada.

2. Lokitangid

Meie vanaemad pidid haarama lokirullide või klambrite järele, kui nad tahtsid saada uhkeid lokke. Tänapäeval on meil lihtsamad lahendused. Kõik, mida vajad, on head lokitangid, nii et saad mõne minutiga luua kauni soengu. Pole vahet, kas soovid lahtiseid lokke või spiraale. Lokitangide abil saad luua erinevaid efekte. Võtmesõnaks on õige töövahendi valik.

Kõige populaarsemad lokitangide tüübid:

  • traditsiooniline lokirull, millel on lihtne soojendusüksus, millel on torukujuline (15-25 mm läbimõõduga) ja küljel spetsiaalne klamber, millega juuksed hõlpsasti paigal hoitakse;
  • paks lokirull on sama kujuga, kuid selle diameeter on suurem (isegi 32-38 mm), nii et saad pehmed lained ja volüümikad lokid;
  • koonilisel lokirullikul ei ole tavaliselt klambreid, nii et pead juukseid sõrmedega kinni hoidma, kuumutusseadmel on kitsam ots, nii et saad välja võluda erineva paksusega loomulikke lokke;
  • spiraalne lokirull on klassikalise lokitangi variatsioon ja selle soojendusüksus on spiraalikujuline, et saavutada uskumatult romantilised lokid;
  • kolmnurkne lokirull - selle soojendusüksus ei ole ovaalne; sellel on kolm sirget seina, mis võimaldavad sul saada iseloomulikke "ebakorrapäraseid" lokke;
  • lame lokirull on mõeldud pehmete naiselike retrostiilis lokirullide loomiseks, sest sellel on lame, hästi vormitud ots;
  • automaatselt pöörlev lokirull on kõigist tangidest kõige moodsam, selle soojendusüksused on peidetud ja seade tõmbab juukseid sisse, hoiab neid sees ja annab märku, kui sinu lokid on valmis, misjärel võid juuksed vabastada.

3. Lokiföön

Seda liigitatakse sageli lokirullide hulka. Pead meeles pidama, et ainult lokiföön sobib kasutamiseks märgade juuste peal, samas kui muud tüüpi lokirullid, mida kasutatakse märgade juuste peal, on võrdsed juuste kahjustamisega. See ei ole lihtsalt stiliseerimisevahend märgade juuste jaoks - see vidin võimaldab sul ka säästa aega.

Ka lokiföönidega kaasneb erinevaid lisaseadmeid. Paksemad või peenemad erinevate stiilide jaoks. Kahjuks ei anna nad tugevat loki efekti, seega peaksid pärast sellise tööriista kasutamist teadma kuidas oma lokkis juukseid määratelda.

4. Lame juukseraud/ sirgendaja

Sirgete siidiselt siledate läikivate juuste fännidele - juukseraud on palju parem valik. See tööriist koosneb kahest kuumutusplaadist, mis võimaldavad juukseid sirgendada. Lameda juukseraua tööpõhimõte on lihtne; tuleb lihtsalt valida kvaliteetne seade, et vältida juuste rikkumist liiga kõrge temperatuuri või kuumutusseadmete teravate servadega.

Kas teadsid, et saad lamedate juukseraudade abil luua uskumatuid laineid? Keera juukseraua ümber õrnalt üks juuksesalk - juukseraua küljed on kergelt kuumutatud, nii et saad luua kauni loki.

5. Sirgendushari

Elektrilised harjad on mõeldud ka juuste silumiseks. See on päris uus leiutis, mis tagab soovitud juuste sileduse harjamise ajal. Me oleme täiesti teadlikud juuste harjamise eelistest ja me võime lisada loetellu ka lihtsama stiliseerimise. Sirgendusharjad täidavad ka mitmesuguseid ülesandeid - neil võib olla ioonifunktsioon, nad taastavad juuste struktuuri tänu infrapunakiirgusele, lisaks masseerivad ka peanahka. Veelgi enam, sellised harjad ei pea alati kasutama kuumust, et muuta juuksed siidiselt siledaks.

6. Krepptangid

Veel üks soenguvahend, mis kaotas oma hiilguse aastaid tagasi (see oli populaarne 1980/90ndatel). Selle ülesehitus sarnaneb juukseraudade omaga, kuid need plaadid ei ole siledad. Pärast seadmega juukseid töödeldes saad peened, korrapärased, ruudukujulised lokid, mis lisavad su juustele volüümi.

Praegu ei ole krepp-juuksed nii populaarsed, kuid on näha, et disainerid soovivad selle hiilguse tagasi tuua moelavadel. Praktikas armastavad naised kasutada kreppe juuksejuurte tõstmiseks ja volüümi suurendamiseks.

7. Juukselainestaja

Lainestaja on kindlasti kõige vähem levinud stiliseerimisevahend juuksurite seas. See seade näeb välja nagu lokitangi ja juukseraua või krepptangide kombinatsioon. Asetad juukselõigu kõverate plaatide vahele, et anda neile ilus laineline kuju. Võimalik, et juukselainestajatel ei õnnestunud saavutada tohutut populaarsust, sest sarnase efekti saab saavutada ka lokitange õigesti kasutades.

Millist stiliseerimise vahendit valida?

Kui sul on haprad õhukesed juuksed, võid karta kuumtöötlemisel saadavaid juuksekahjustusi. Kas on selliseid seadmeid, mida võid muretsemata kasutada? Mis sobib neile, kellel on paksud juuksed? Sul on kindlasti probleeme paksude juuste taltsutamisega ja otsid tugevat stabiilset efekti. Mida selleks puhuks valida?

Tänapäeval leiame kõik midagi sobivat erinevate juuksehooldusvahendite hulgast. Pead lihtsalt teadma, kuidas seda leida. Peamised asjad, mida parima lokitangide, lamedate juukseraudade ja fööni valimisel silmas pidada:

  1. Kuumuse reguleerimine - igal seadmel peaks olema võimalus temperatuuri tõstmiseks ja alandamiseks, et saaksid seda kohandada vastavalt oma vajadustele ja juuksetüübile;
  2. Keraamilised plaadid - palju paremad on sellised vahendid, millel on kvaliteetsed kuumutusseadmed (nt keraamilised, titaanist või mitmekülgne); teflonkattega plaadid on kõige kehvem valik;
  3. Ioonilise funktsiooniga või mineraalidega kaetud plaadid - need annavad lisaväärtust, mis võimaldavad sul vältida juuste staatiliseks muutumist või toidavad sinu juukseid.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest