Kuidas hõlpsasti soengut sättida? Õppige lihtsa soengu tegemise saladusi

Kuidas hõlpsasti soengut sättida? Õppige lihtsa soengu tegemise saladusi

Me teame teooriat, kuid ei tea, kuidas sellega toime tulla. Mis on soengu tegemine? See on väljakutse, mis nõuab tõhusaid ja kergeid tooteid, õigeid meetodeid ja minimaalseid teadmisi juuste kohta. Õppige lihtsa soengu tegemise saladusi. Kuidas soengut kujundada?

Kahjuks kohtate ilu poole pürgimisel palju takistusi. Mis on soengu tegemine? See võib olla juuksurisalongis soeng. Saate oma juukseid kodus enne suurt sündmust soengusse sättida. Lühidalt, hooldus sisaldab juuste föönitamist, sirgendamist, lokkimist või lõikamist.

Soengu tegemise saladusi tasub teada. Need võimaldavad saavutada soovitud juuste välimust ilma tarbetu ajaraiskamise ja juuste kahjustamiseta. Näiteks lokkis juuste kujundamine on täiesti erinev õhukeste, sirgete ja keskmise pikkusega juuste kujundamisest. Lugege soengute tegemise kohta, mida tohib ja mida mitte!

Lihtne soengu tegemine. Kuidas valmistuda?

Ennekõike pole vaja kiirustada. Ainult pikkade juuste kujundamine ei nõua teatud aja pühendamist. Isegi kui teil on lühikesed juuksed, peate pühendama nende kujundamisele veidi aega. Sõrmedega hooletu harjamine ei anna soovitud efekti. Kuidas kiiresti ja vaevata juukseid soengusse seada? Olge valmis!

1. nipp: terved juuksed

Tervete juuste kujundamine on kõige lihtsam. Niisutatud ja toidetud kiud on distsiplineeritud ja kergemini soojendatavad; nad imavad juuksetooteid paremini. Lisaks on soengu tegemine vähem kahjulik, kui teie juuksed on vormis. Seda on vähem kahjustunud, sellel on tugev hüdrolipiidbarjäär, samas kui selle kiud ei tõuse nii kergesti. Juuste tervena ja elujõulisena hoidmine on hea ettevalmistus soenguks.

Kuidas seda teha? Võite kasutada juukseid parandavaid maske või palsameid. Juukseõlid, näiteks Nanoil, annavad parima efekti. Ainult looduslikud õlid tungivad kergesti igasse juuksetüüpi, parandades seeläbi juuste seisundit kiiresti ja tõhusalt. Juukseõlitamine on igapäevase juuksehoolduse lahutamatu osa. See peaks olema kooskõlas soenguga.

2. nipp: mitte värskelt pestud juuksed

Juuksurisalonge vaadates arvatakse, et enne soengu tegemist on vaja juukseid pesta. Praktikas selgub, et stiliseerimine on kõige tõhusam pesujärgsel päeval. Värskelt pestud juuksed ei hoia soengut. Kui peanahale ja kiududele sadestub veidi rasu (paar tundi pärast pesemist), on neid lihtsam stiilida. Rasu kaitseb kuumuse, kahjustuste ja soengukosmeetika eest.

Soengu tegemine – parimad tooted

Efektiivne soengu tegemine on võimatu ilma sobiva kosmeetikata. Saame valida paljude toodete vahel, mis peaksid muutma lokkis või õhukeste juuste kujundamist lihtsamaks ja andma kauakestva efekti. Erinevad juuksevahud, siluvad seerumid, spreid, silikoonõlid jne. Isegi kuivšampoon on suurepärane vahend probleemideta soengu loomiseks. Kosmeetikavahend värskendab ja tõstab juuri. Samuti muudab see kiud jäigemaks, et saaksite oma soengu soovitud kuju fikseerida.

Soeng ilma kemikaalideta

Juuste õlitamine on suurepärane meetod juuste toitmiseks, aga ka võimalus lihtsaks igapäevaseks soenguks. Milliseid tooteid peaksite valima? Looduslikud. Võite kasutada taimeõlide segusid või kasutada üksikuid õlisid.

See on palju parem valik kui keemiliste võimendite kasutamine. Õlid ei koorma juukseid. Need on ohutud ega sisalda aineid, mis võiksid ärritada peanahka või kahjustada juukseid. Kemikaalideta soeng asendab suurepäraselt traditsioonilisi meetodeid (kahjuks on see juuksurite seas levinud). Õlide mõistlik kasutamine on edu võti!

Kuidas õlid soengu tegemisel töötavad?

  • Mõnel õlil on looduslikud kuumakaitse omadused.
  • Need tugevdavad juuste hüdrolipiidkihti.
  • Need tungivad teie juustesse ja hõlbustavad nende kujundamist.
  • Nad suurendavad sära, pehmust ja siledust.
  • Need vähendavad teiste stiilitoodete kahjulikkust.

Reegel on lihtne. Kandke õli niisketele juustele. Vesi hõlbustab õli imendumist ja intensiivistab selle toimet. Kasutage väikestes kogustes, et mitte juukseid koormata. Piisab soengu tegemise efektiivseks muutmiseks ning juustele soovitud läike ja kerguse andmiseks.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest