Kaunid juuksed pulmapäevaks! 2. osa - parimad pruudisoengud

Kaunid juuksed pulmapäevaks! 2. osa - parimad pruudisoengud

Oled peagi pruut või pulmakülaline? Sõltumata sinu rollist on õige soeng iga välimuse lahutamatu osa. Kuidas anda oma juustele parim väljanägemine? Tutvu uute kuumade juuksetrendidega ja leia oma ideaalne pulmasoeng!

Parima soengu peaksid välja valima juba ettevalmistuste alguses. Sinu ees seisab oluline ülesanne: tutvu viimaste pulmatrendidega ja mõtle läbi mõned põhiküsimused, mis on seotud näiteks peo stiili või juuste pikkusega. Selles osas peaksid sa kindlasti oma teadmisi laiendama.

Kui oled juba välja selgitanud, milline on parim pulmaeelne juuksehooldusrutiin, siis asu otsima ideaalset pulmasoengut.

Pulmasoengute trendid

Küsimusele, millised on selle hooaja pulmatrendid, on raske vastata. Trendid muutuvad igal aastal, kuid ausalt öeldes ei tohiks need olla peamiseks valikukriteeriumiks.

Siiski on mõned suundumused püsivad, sõltumata Prada, Dolce&Gabbana või Giorgio Armani esitletud soengutest. Milliseid pulmasoenguid üldjuhul eelistatakse?

Kahtlemata domineerivad punutised. Pruudid on armunud erinevatesse palmikutesse, nt kroon või lohakas kalasaba. Nende vastandiks on glamuursed silutud stiilid nagu erinevad krunnid (nt kõrge või madal krunn), aga ka lokkis soengud, mis nõuavad palju tööd, aega ja vaeva.

Lahtine pruudisoeng

Klassikaliste soengute hülgamine ja kiharate valla laskmine on muutumas üha populaarsemaks.

See on huvitav variant pikkade juuste jaoks, mis võib töötada ka lühemate juuste puhul, kui traditsioonilise soengu loomiseks ei jätku piisavalt pikkust. Lahtised juuksed võivad välja näha suurepärased, kui need on terved, läikivad ja volüümikad (volüümi saab anda lokkide või romantiliste lainetega).

Kas lahtised juuksed sobivad pulma?

Lahtiste juuste eelised:

  • See on mugav, sest mõned ülespandud soengud ei lase sul vabalt liikuda.
  • Neil on ülimalt loomulik, naiselik ja elegantne efekt.
  • Soengu kinnitamiseks ei ole vaja sadu juuksenõelu.
  • Lahtised juuksed annavad naistele enesekindlust.
  • Kaunid lahtised lokid näevad välja paremad kui paljud krunnid või punutised.

Lahtiste juuste negatiivsed küljed:

  • Selle välimuse säilitamine on keerulisem.
  • See näeb halb välja, kui juuksed on kahjustatud ja lõhenenud.
  • Lahtised juuksed võivad osutuda ebamugavaks, nt tantsimise ajal.
  • Mõned aksessuaarid libisevad lahtistest juustest kergesti välja.
  • Soeng võib kaotada volüümi juba mõne tunni pärast.

Milline soeng on pruudi jaoks parim valik?

Olgem ausad, juuste üles panemine pakub rohkem soenguvariante ja võimaldab näidata (sinu või juuksuri) loovust. See on palju populaarsem kui juuste allalaskmine. Kuidas leida parim soeng nii paljude valikuvõimaluste hulgast?

Kuus soovitust kõige kaunima pruudisoengu jaoks!

1. Boho pruudisoeng

Kõik boho soengud on kooskõlas viimaste trendidega ning sobivad maalähedase stiiliga. Lohakad, ebatäiuslikud, tuulest sasitud, tõeliselt naiselikud, sobivad ideaalselt pärja või värskete lilledega. Need moodustavad kena koosluse vabalt langeva kleidiga, nt pitskleidiga. Selline soeng annab sulle kindlasti võluva ja tütarlapseliku välimuse.

2. Elegantne krunn

Kunagi olid elegantsuse sümboliks jäigad juuksed, mida katsid juukselaki kihid. Tänapäeval peetakse elegantseks soenguks näiteks kauneid prantsuse keerde või kõrget krunni. Krunn on aegumatu pulmasoeng, mis sobib ideaalselt loori ning printsessi- või kalasaba-stiilis kleidiga.

3. Rustikaalne punutis

Tulles tagasi maalähedaste pulmade juurde, tundub, et põimik on taolise atmosfääriga kõige sobivam soeng. Tegelikult on palju punutisi, mille hulgast valida. Kõige populaarsem on idülliline kalasaba (mida täiendab pärg) või kaks hollandi punutist (mis langevad õlgadele või ühele küljele). Igal juhul on palmik pulmadeks hea valik ning näeb välja tõeliselt efektne.

4. Tagasi retro juurde

Retrosoengud nõuavad meisterlikkust, kuid need näevad välja suurepärased, eriti kui planeerid Great Gatsby stiilis pulmapidu. Suured lokid, mis on sujuvalt ja täpselt põse lähedale kinnitatud, loor või suur kullavärvilise aksessuaar - see on täiusliku retrosoengu retsept. Ajatu stiil.

5. Hobusesaba

Kaasaegsete stiilide armastajatele meeldib piduliku hobusesaba idee. See on veatu soeng ning valida saab kahe variandi vahel - elegantne, silutud, kõrge hobusesaba, mis on kaunistatud aksessuaaridega; või veidi lohakas hobusesaba lahtiste lokkide ja lilledega. Mõlemal juhul näed välja tõeliselt naiselik.

6. Punutud kroon

Üks universaalsemaid pruudisoenguid, mis sobib nii romantiliste kui ka elegantsete kleitidega. Soengu efekt sõltub sellest, kas kroon on pingul ja silutud või sisaldab lahtisi salke. See ei sobi hästi kokku pärjaga, kuid selle asemel võid kasutada traditsioonilist loori.

Lühikesed pruudisoengud

Mida teha, kui sul on lühikesed juuksed?

Kuigi ideede nimekiri on lühem, võid kasutada oma fantaasiat aksessuaaride valimisel - pärjad, peapaelad, lilled, juuksenõelad, glamuursed või boho kaunistused.

Kui sul on ovaalne nägu, vali kihiline pixie lõikus või silu juuksed tahapoole (Hollywoodi märg efekt). Ümaraid põski saab maskeerida ulaka tuka või silmapaistva mohikaani soenguga, mis muudab näokuju peenemaks.

Kuidas valida õiget pruudisoengut?

Kui sirvid veebipõhiseid inspiratsiooniallikaid ja koostad kokkuvõtte pruudisoengutest, mis sulle kõige rohkem meeldivad, on lihtne armuda ühte konkreetsesse stiili. Püüa siiski mitte hoogu sattuda. Olgem ausad - mõned pulmasoengud ei sobi sulle. Pole olemas igaühele sobivat stiili.

Otsuse langetamisel kaalu järgnevaid tegureid:

  • Kleit on üks tähtsamaid tegureid. Sinu soeng peab sobima kleidi pikkuse, lõike ja tüübiga. Pitsist boho kleit sobib hästi lohaka soenguga, näiteks punutisega, samas kui elegantne satiinist kleit näeb kõige parem välja silutud krunniga.
  • Sageli kiputakse ignoreerima juuste pikkust. Loomulikult võid enne pulmi paigaldada juuksepikendused, kuid loomulikud soengud näevad palju paremad välja. Teoreetiliselt peaks osav juuksur toime tulema iga väljakutsega, kuid parem on juuksepikkuse peale mõelda juba varakult (pea ka meeles, et kihiliste juustega on raskem töötada).
  • Pulmastiil on veel üks kriteerium täiusliku pruudisoengu valimiseks. Kindlasti peaks see sobima kogu peo atmosfääriga. Pärlitega kaunistatud silutud krunn ei sobi romantilisse pulma, mis toimub küünis. Järjepidevus on oluline.
  • Mugavus on ilmselt kõige olulisem. Täiuslik pulmasoeng peaks olema mugav, sest see võimaldab lõõgastuda ja ei takista liikumist.

Seame esikohale mugavuse. Kaua aega võtnud raske soeng ei ole midagi väärt, kui sa ei tunne end mõnusalt.

Pruudisoeng. Kas seda saab ise teha?

Lõpetuseks kõige tähtsam küsimus: kas pulmasoengut saab ise teha?

Ilmselt sõltub see sinu oskustest, juuste pikkusest, nende vastuvõtlikkusest stiliseerimisele ning eelkõige nende seisundist. See võib õnnestuda, kuid pead arvestama sellega, et stressi ja muude kohustuste tõttu lõppeb soengu tegemine tõenäoliselt läbikukkumisega. Juuste kontrollimine on keerulisem, eriti kui sa ei näe, mis toimub sinu selja taga.

Kui soovid välja näha vapustav ja olla kindel, et valitud stiil kestab kogu pulmapäeva, kasuta professionaalse juuksuri teenuseid. Nii tähtsal päeval on mõistlik jätta see töö kogenud inimese hooleks. Loomulikult saad juukseid hästi ette valmistada ja alustada nende hooldamist juba varakult, nt regulaarse õlitamisega, et profil oleks, millega töötada.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest