Juuste õlitamine – avasta Aasia juuksehoolduse eelised

Juuste õlitamine – avasta Aasia juuksehoolduse eelised

Teie juuste ilu ja tervis on teie kätes ja see, kuidas te oma välimuse eest hoolitsete, on täielikult teie otsustada. Ajastul, mil taimeõlid on väga populaarsed, on parim lahendus juuste seisundi parandamiseks juuste õlihooldused. Inspiratsiooni ammutasime Aasiast ja tänapäeval on see üks soovitatumatest meetoditest. Juuste õlitamine pole mitte ainult moes, vaid ka äärmiselt tõhus. Õppige seda paremini tundma ja vaadake, kui palju kasu see teie juustele võib tuua.

Kui rääkida suurepärastest omadustest, mida looduslikud õlid pakuvad, siis peate tunnistama, et siin on palju, mille üle rääkida. Seda tasub mainida, sest suhtume õlitamisse sageli skeptiliselt ega usu, et see võib olemasolevaid juuksehooldusmeetodeid tõeliselt asendada. Nüüd on aeg oma uskumusi muuta.

Alustame lihtsa küsimusega: mis on juuste õlitamine? Vastus on sama lihtne ja üsna loogiline – pange lihtsalt kokku selle meetodi omadused. Juuste õlihooldus koosneb taimeõlide juustele kandmisest ja (mõnikord) peanahasse hõõrumisest. Nende ülesanne on niisutada, toita, tugevdada, regenereerida ja pakkuda muid lisahüvesid, mis sõltuvad õli tüübist.

Juuste õlitamine tavalise õliga

See juuksehooldusmeetod on kuulus oma mitmekülgsuse poolest. Saate valida erinevate õlide hulgast. Praegu kasutatakse ilustatavate vahenditena üle 100 õli, võid ja taimse matseraadi. Valik on päris lai, aga korralikku õli polegi nii keeruline hankida. Juuste õlitamist saab teha tavalise õliga – sellega, mida kasutatakse ka köögis. Kõige populaarsemad toiduõlid on: kookosõli, rapsiõli, päevalilleõli, oliiviõli, viinamarjaseemneõli, maisiõli, sojaõli. Juuste õlitamine tavaliste õlidega on sama tõhus kui spetsiaalselt seda tüüpi juuste ja peanaha hoolduseks loodud toodete kasutamine. Edu võtmeks on õlide sobitamine juuste poorsusega.

Juuste õlitamine – tehke seda ise

On vaieldamatu tõsiasi, et juuste õlitamisel on palju eeliseid. See on üks vähestest sellistest keerukatest ja tõhusatest meetoditest juuste ja peanaha taastamiseks, mida saab hõlpsasti kodus teha.
Juuste taastamise protseduur, keratiini sirgendamine, olaplex või botox juustele - need kõik toovad tulemusi, kuid nõuavad salongi külastamist. Juukseõlitamist saab teha kodus, ilma kellegi abita. Tänu regulaarsusele on selle mõju veelgi parem ja (mis kõige tähtsam!) kauakestev. Kodune juukseõlitamine on suurepärane alternatiiv kõigile professionaalsetele protseduuridele, mida soovitatakse kahjustatud, nõrgenenud ja probleemsetele juustele.

Juuste õlitamine - eelised

Juuste õlitamise peamistest eelistest rääkides ei saa unustada selle muid omadusi. Sellegipoolest võite loetleda vähemalt 10 sellise hoolduse olulist kasumit.

  • juuste õlitamist saab teha kodus – see on lihtne ja ei nõua liigset pingutust
  • saate valida erinevate meetodite hulgast, mida saab vabalt segada
  • olenevalt valitud õlist saavutate erineva efekti
  • juuste õlitamine parandab märgatavalt juuste seisundit, mis on kauakestev
  • juukseõlid toovad mõju juba peale esimest kasutuskorda – annavad pehmuse ja sära
  • juuste õlitamise kulud ei ole kõrged, tasub investeerida kvaliteetsetesse õlidesse

Juuste õlitamise toime

Taimeõlide vaieldamatu eelis on nende toime. Regulaarne juuste õlitamine annab tulemuse väga kiiresti tänu õlide suurepärasele imendumisele. Oma ehituse poolest sarnanevad taimeõlid nii nahka kaitsva lipiidikihi kui ka peanaha rasunäärmete poolt eritatava rasuga. Seetõttu on juuste õlitamine parim juuksehooldusviis. See ei mõjuta mitte ainult juuksepinda, kattes selle kaitsekihiga, vaid ka sisemuses. See jõuab juuksefolliikuliteni ja tugevdab neid, pakkudes kiududele tugevdust seestpoolt.

Selle saab lühidalt kokku võtta. Juukseõlitamine toimib juba esimesest kasutuskorrast ja tänu regulaarsele kasutamisele parandab juuste seisundit seestpoolt. Tulemused on kohe näha, juuksed muutuvad siledamaks, läikivamaks ja kergemini kammitavaks. Kuid ainult süstemaatiline õlitamine tagab pikaajalise seisundi paranemise ning tugevdamise, regenereerimise ja kasvu stimuleerimise.

10 JUUKSE ÕLITAMISE EELISED

Ilma tõhususeta ei tähendaks see, et juuste õlitamine kodus on mugav ja pigem odav, mitte midagi. Juukseõlid on mitmekülgsed ja see faktor tagab nende populaarsuse. Mis kasu on juuste õlitamisest? Avastage sellise hoolduse 10 suurimat eelist.

Takistab liigset juuste väljalangemist

Juukseõlid pakuvad põhjalikku toimet. Tänu nende regulaarsele kasutamisele tugevdavad nad juuksesibulaid, toidavad folliikuleid ja hoiavad seega ära juuste väljalangemise. Tugev ja tugevalt juurdunud juuksesibul kukub välja alles siis, kui tema loomulik elutsükkel lõpeb.

Tugevdab sibulaid ja parandab juuste kasvu

Looduslikud õlid töötavad probleemi allikas, mis on juuksesibulates. Sellepärast on nad võimelised stimuleerima juuste kasvu. Parim õli selliseks ülesandeks on kastoorõli. See kiirendab juuste kasvu ja aktiveerib uinunud juuksesibulaid, mis kasvatavad nn beebi juukseid.

Reguleerib peanahal toimuvaid protsesse

Juuste tervis saab alguse peanahast, kust need saavad kasvuks ja eluks vajalikke toitaineid ning vett. Kui naha seisund ei ole hea, peegeldub see juustele. Juukseõlid tagavad õige pH, reguleerivad rasunäärmete tööd ja leevendavad ärritust.

Taastab ja regenereerib

Juukseõlitamine on ainus loomulik hooldusviis, tänu millele suudame kahjustatud juukseid parandada. Nüüd on võimalik juuste tugev regenereerimine, keratiinstruktuuri tihendamine, juuste tugevdamine ja taastamine juurtest otsteni.

Annab elastsuse ja silub juukseid

Pärast õlitamist saavad juuksed sileduse ja elastsuse. See on tingitud kiudude väliskihi tihendamisest ja kaitsekilega katmisest. Juukseõlitamine annab juurde siledust, pehmust ja elastsust, mille tulemuseks on nt. lihtsam kammimine.

Saab kõõmast võitu ja vähendab peanaha rasust

Ükski juuksepalsam ei paku peanahale nii igakülgset hooldust kui õlid. Need on ainsad ained, mis niisutavad, tugevdavad ja reguleerivad nahas toimuvaid protsesse. Tänu sellele töötavad rasunäärmed paremini, juuksed ei lähe rasvaseks ja kõõmaga pole enam probleemi.

Kaitseb hapraid juukseotsi

Õlid pakuvad juustele loomulikku ja väga õrna kaitset. Õigesti valitud õli võib isegi juukseid kaitsta kuumuse, UV-kiirguse, tuule, soolase vee või toksiinide eest. Juukseotstega seotud probleemide korral on õlid kahtlemata parim vahend.

Hõlbustab kammimist ja stiilimist

Probleemid soengu tegemisel, kähardumine, rahutud salgud – kõik need probleemid kaovad pärast juukseõlide kasutamist. Õlide regulaarne kandmine märgadele juustele, kuna soengu primerid muudavad soengu tegemise palju lihtsamaks ja kiiremaks.

Niisutab, toidab ja annab elujõudu

Juukseõlitamise peamised eelised on selle tugev niisutav ja toitev toime. Juukseõlid taastavad õige niiskustaseme, hoiavad ära veekaotuse, täiendavad toitainete puudujääke ja taastavad juuste elujõu.

Pehmendab, täiustab värvi, tõstab sära

Juuste õlitamine annab suurepäraseid tulemusi. Lisaks juuste seisukorra parandamisele seestpoolt kaunistavad juukseõlid salke väljastpoolt. Need lisavad sära, tagavad juustele sametise pehmuse, hoiavad ära tuhmumise ja parandavad värvi (ka pärast värvimist).

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest