Minu kaunid õhukesed juuksed – parimad juukselõikuse ja soengunõuanded

Minu kaunid õhukesed juuksed – parimad juukselõikuse ja soengunõuanded

Õhukesed juuksed ei ole maailma lõpp.

On tõsi, et te ei saa valida ühtegi soengut, kuid saate valida paljude säravate soengute vahel.

Teid üllataks muusika- või filmistaaride hulk, kelle juustele jääb mahust ja paksusest puudu. Sellest hoolimata näevad nad pidudel, fotosessioonidel ja filmivõtetel vapustavad välja.

Nende saladus on õige juukselõikus, hea soeng ja hunnik lihtsaid nippe (mida soovitavad blogijad, vlogijad ja juuksurid).

Kui õhukesed, libedad juuksed häirivad ka teid– olete õiges kohas.

Me tõime välja õhukeste juuste kuumimad ja parimad juukselõikused ja seongud. Kirsiks tordil saate peotäie kasulikke ja salakavalaid näpunäiteid, mis võimaldavad teil pidevalt kaunist soengut nautida. Lõpuks armute oma õhukestesse juustesse.

TOP 10 parimat juukselõikust hõredatele ja õhukestele juustele

1. Klassikaline tukaga bob

Ajatu soeng, mis on, oli ja jääb populaarseks. Anna Wintour – moekuninganna, Briti Vogue’i toimetaja – on oma populaarsust kindlasti tõstnud. Ta on omaette klassis. Tema veatu ja šikk soeng sobib iga riietusega. Lühike tukaga bob peaks ulatuma lõuajooneni. Tänu sellele soengule saate koheselt suurepärase volüümi ja täiusliku välimuse. Anna Wintour kannab sirget tukka, kuid monotoonsuse murdmiseks ja pöörde andmiseks on võimalik kanda ka küljele lükatud tukka.

2. Klassikaline bob ilma tukata

Ilmselgelt on see eelmisest soengust erinev versioon. See on ilma tukata. Pikkus on teie enda otsustada – valige lõuapikkune bob või jätke see pikemaks, et otsad ilusti krussi keeraksid. Magu ja tiheduse saavutamiseks ärge lõigake juukseid eest järku. See bobi versiooniga on lihtne soengut teha – suure ümara harjaga. Kihiline bob on ideaalne valik õhukestele juustele, andes neile maksimaalse mahu.

3. Ühepikkune bob

See on selle hooaja üks muljetavaldavamaid soenguid. Ühepikkused juuksed võimaldavad teil neid kujundada ümmarguse harjaga (nii et see meenutab pikka bobi) või kuivatada juukseid suure kandilise harjaga (termix laba on üks enimmüüdud harju, see on õrn ja vähendab kuivamise aega). Selline soeng muudab õhukesed juuksed tugevaks, terveks ja mahukaks. Ühepikkune bob on üks Kim Kardashiani lemmikuid. See muudab õhukesed juuksed tõeliselt suurepäraseks, olenemata juuste värvist, tekstuurist või vanusest.

4. Lob – pikk bob

Õhukesed, haprad juuksed sobivad hästi lobiga – bobi pikem versioon. See on tõeliselt rahuldust pakkuv, kui tegemist on soengutegemise rutiiniga. Juuksed on tagant veidi lühemad. Lõige meenutab tähte A. Juuksed on tagant lühikesed ja pikenevad ettepoole järk-järgult, et anda õlgadeni ulatuvate või pikemate juuste efekt.

5. Shag

Kui teie juuksed ulatuvad õlgadeni, kaunistage ennast 70ndatel ja 80ndatel valitsenud soenguga. Pean silmas shagi – juuksed on kihilised ja (peavad olema!) turris, sageli terava, julge tukaga. Meg Ryan filmis "When Harry Met Sally" muutis soengu populaarseks. See annab teile just voodist tõusnud välimuse, nii et soengu tegemine pole sugugi keeruline. Te lihtsalt pihustate veidi soengulosjooni ja... ajate juuksed sassi. Shag näeb parim välja, kui lasete oma juustel õhu käes kuivada. Õhukesed juuksed kipuvad käharduma, nii et veatu välimuse saamiseks peaksite juukseotstesse hõõruma looduslikke õlisid (maracuja õli on üks parimaid kähardumisvastaseid õlisid, mis hoiavad juukseotsi tervena ja takistavad vananemist).

6. Naturaalne baleyage ja heledad triibud õhukestele juustele

Helendad peegeldused muudavad juuksed täidlasemaks ja tihedamaks tänu valguse ja varju mängule. Juuste maht kahekordistub. Esiletõstetud juuksed täiustavad üksikuid juuksesalke. Kui teie juuksed ei ole kihilised, hoiavad peened heledad triibud lamedad ja elutud juuksed eemal. Peaasi, et toonid ei torkaks liialt silma ja oleks pehmed, eelistatavalt samas värvigammas.

7. Volüümi andev tukk

See on hea valik tüdrukutele, kes püüavad juukseid pikaks kasvatada, muretsedes õhukeste juuste ja väiksema volüümi pärast. Kui olete üks neist, "loovutage" eesmised juuksed ja lõigake need, lisades sirge või diagonaalse tuka. See jätab mulje täidlasemast ja mahukamast soengust. Ka siinkohal töötavad heledad triibud, lisades samal ajal mahtu ja tihedust.

8. Pehmed lained

Pika bobi, õlgadeni ulatuvate või veidi pikemate juuste, mis pole kihilised, päästja. natuke lainelised juuksed muudavad näojooned saledaks. Need lisavad juustele volüümi. Soengu tegemise rutiin on lapsemäng – hõõruge sisse soenguvahtu (näiteks õhukestele juustele mõeldud toode, mis suurendab volüümi) või pihustage õrna soengulosjooni.

9. Lõigake juuksed sirgelt

Vältige teravat kihistumist, sest see rõhutab muljet hõrenevatest juustest. Kihilised juuksed kaotavad kiiresti mahtu, nii et tulemuseks on lame soeng. Pidage meeles, et õhukesed juuksed ja kihilisus ei sobi ideaalselt kokku. Miks? Soengu tegemise ajal langevad juukselt raskelt õlgadele või (vastupidi) lendavad. Isegi pikad ja õhukesed juuksed võivad tunduda kenad ja mahukad – kui neid pole kihtidena lõigatud.

10. Kõrge hobusesaba

See on parimal võimalikul viisil klassikaline soeng. Hobusesaba ei lähe kunagi moest välja. Volüümi lisamiseks jätke see lahtiseks ja hooletuks. Samuti lisab mahtu õrn tagasikammimine. Juurte tõstmiseks võite enne hobusesaba tegemist kasutada suuri juukserulle või hõõruda sisse veidi juuksepuudrit. Pärast taoliste vahendite lisamist teete kas hobusesaba või lohvaka krunni.

11. Kaskaadpunutis

Valepunutis – kaskaadpunutis – on lihtne viis mahuka soengu tegemiseks. Teie õhukestele juustele meeldib see. Punuge lihtsalt kolm tavalist hobusesaba, et saada lahtine täidlane punutis. Veebipildid ja õpetused näitavad, kuidas punutisest salke vaevata läbi tõmmata. Naistele, kelle juuksed on pikad ja õhukesed, meeldib see efekt kindlasti. Mida pikemad juuksed, seda ilusam pats.

12. Turritav pixie-lõikus

See on lühikeste juuste jaoks uus mõõde – julge lõige pixie-fännidele. Juuksed on mahu suurendamiseks erineva pikkusega kihtidena. Teine oluline asjaolu on see, et see ei muutuks sujuvaks. Selle asemel hõõruge juukseid kergelt üles, et saada hooletu, kuid samas stiilne välimus. Isegi kõige õhemad juuksed saavutavad mahu ja tiheduse.

Kuidas õhukesi juukseid tihendada ja hooldada?

Vaadake mõnda proovitud nippi, kuidas anda volüümi õhukestele juustele, mis on nõudlikud, tundlikud, lendlevad ja muutuvad lihtsasti raskeks.

Õhukesed juuksed – saladus nr 1: keratiin

See loomulik juuste ehituskivi pestakse ära vale juuksehoolduse tõttu. Juuste keratiini taastamiseks võite minna juuksurisalongi juukseid siluvale keratiinihooldusele. Sel viisil toidate juukseid ja tugevdate juuste tekstuuri. Kasutage igapäevaselt keratiinisisaldusega šampooni, mis ei sisalda parabeene ega aineid, nagu SLS.

Õhukesed juuksed – saladus nr 2: magamine kõrge punutisega

Kui soovite, et teie juuksed oleksid kohe ärgates mahukad ja neid oleks lihtne soengusse sättida – tehke palmik, alustades pealaesr. Ärge punuge juukseid liiga pingule; kallutage punutise ajal õrnalt pead. Selle tulemusena on juured kogu öö kergitatud, nii et pärast lahti punumist jäävad juuksed selliseks mitmeks tunniks.

Õhukesed juuksed – saladus nr 3: juuksepulber

Kandke juurtele veidi puudrit, masseerides õrnalt peanahka ja juukseid. Sel viisil tõstate juured, et saavutada hämmastav juuste maht ja volüüm.

Õhukesed juuksed – saladus nr 4: vahtpalsam

Õrnad juuksed lihtsalt vihkavad raskeid maske ja palsameid. Volüümi, toitainete ja kaitse säilitamiseks tuleks valida vahtpalsam. See mitte ainult ei varusta juukseid väärtuslike koostisosadega, vaid tagab ka lihtsa soengu tegemise ilma raskusi tekitamata. Parimad vahtpalsamid lisavad sära ja kaitsevad kahjulike välistegurite eest.

Õhukesed juuksed – saladus nr 5: juukseõlid

Kui valite oma juuksetüübile sobiva õli, suudab see oma struktuuriga sobitada, muutes juuksed pehmeks, säravaks ja elastseks, lukustades samal ajal vett. Õhukestele juustele sobib ideaalselt külmpressitud rafineerimata makadaamiaõli. Seda tuntakse kaduva õlina, kuna see tungib täielikult juustesse, ilma neid liigselt koormamata. Makadaamiaõli kaitseb õhukesi juukseid kuivuse eest, muudab need hallatavaks, vähendab kähardumist ja lisab õrnalt tekstuuri, pakkudes kuumakaitset.

Õhukesed juuksed – saladus nr 6: föön ja lokirull

Pea allapoole suunatuna juuste föönitamine on nipp, mida teavad kõik õhukeste juustega tüdrukud. Vähesed teavad, et lokkis juuste otsikuga föön annab juustele parima mahu. Parimal juhul on föönil ka ioonfunktsioon. Mähkige juuksed fööni pöörlevale harjale ja kasutage jahedat või külma õhuvoolu. Saate kergitatud juuksejuured ja palju volüümi. Jahe õhk kinnitab soengu ja tihendab kutiikuli soomused, et anda intensiivne läige ja siledus.

Õhukesed juuksed – saladus nr 7: juuste vaheldus

Lamedate elutute juuste vältimiseks ärge kiinduge ühte soengusse. Proovige erinevaid soenguid. Juukselahu muutmine on mängu muutev häkk. Tänu juukselahu vahetamisele kerkivad teie juuksed õrnalt ja ei harju ühele poole kalduma.

Õhukesed juuksed – saladus nr 8: peanaha massaaž

Juukseõlihoolduse tegemine on hea hetk peanahale massaaži tegemiseks (vereringe parandamiseks, veidi juurte tõstmiseks ja juuksesibulate turgutamiseks). Peanaha massaaž lisab juustele volüümi ja tagab parema verevoolu, nii et rasu ei koguneks peanahale nii kiiresti (kahjuks tekitab liigne rasu õhukeste juustega tüdrukute seas häda). Veelgi enam, saate nahka masseerida, kandes juuksepuudrit või peanaha palsamit.

Õhukesed juuksed – saladus nr 9: äädikaga juukseloputus

Palsamid, maskid ja palsamid ei tööta õhukeste juuste puhul. Õhukeste juuste toitmiseks ja kutiikuli soomuste sulgemiseks kasutage pärast iga pesemist juukseloputusvahendit (nt õunasiidri või vaarikaäädikas). See tagab peanahale õige pH, suurendab juuste läiget ja taltsutab lendlemist, nii et teie õhukesed juuksed ei jää säbruliseks ega staatiliseks. Sobiv peanahalosjoon on hea valik, kui teie juuksed on õhukesed – see tugevdab juuksekarva ja hoiab peanaha pH tasakaalus.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest