ÕPM: Kuidas näonahka õlidega puhastada ja miks seda meetodit proovima peaks

ÕPM: Kuidas näonahka õlidega puhastada ja miks seda meetodit proovima peaks

ÕPM või Õlidega Puhastamise Meetod, on üks parimaid praeguse aja näohoolduse protseduure. Ja mis kõige parem, see sobib suurepäraselt mitte ainult kuivale, vaid ka vananenud, aknega ja kuperoosaga nahale. Selle meetodi saladus peitub hästi kokkusobivates õlides ja nende segudes. Lugege, miks näo puhastamine õlidega kasulik on, kuidas seda protseduuri samm-sammult läbi viia, ning kui palju õlisid kasutada tuleks, et näonahale ÕPM-ist võimalikult palju kasu oleks.

Mis asi on ÕPM ja miks see näonahale nii palju kasu toob?

Nagu eespool mainitud, on ÕPM (Õlidega Puhastamise Meetod) viis, kuidas näonahk meigist ja muudest päeva jooksul kogunevatest mustustest ära puhastada, kasutades selleks spetsiaalselt valmistatud looduslike õlide segu, mille õlide kogused on täpselt välja arvestatud.

See meetod on kõige populaarsem Aasias. Selle tõhusus põhineb väga lihtsal eeldusel: "õli eemaldab õli". Seda meetodit rakendavad ka kosmeetikatootjad, kes kahefaasilisi meigieemaldajaid turule toovad, kus üks faas on loomulikult õlifaas.

Siin aga lõpeb kahefaasiliste toodete ja looduslike õlide sarnasus. Lõppude lõpuks on õlid täiesti looduslikud ja erinevad suuresti apteekides müüdavatest meigieemaldusvahenditest, mis sisaldavad karme puhastusaineid. Teisest küljest kasutab ÕPM ainult looduslikke ja ohutuid segusid, mis koosnevad kastoorõlist ja baasõlist või mõnest täiendavast looduslikust iluõlist.

Kellele ÕPM sobib?

Näonaha puhastamine õlidega sobib suurepäraselt kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas rasusele, aknega ja kuperoosaga nahale.

Oluline on aga see, et protseduuris kasutatav õli nahatüübiga ühtiks, sest siis suudab see näonaha vajadustele vastata, seda puhastada, dermatoloogilisi probleeme ravida, ja naha üldist jume parandada.

Näo puhastamine õlidega on hea harjumus, mida igapäevasesse hooldusesse lisada, kui teie nahk on kuiv, ülikuiv, dehüdreeritud või tundlik. Tavaline näo puhastamiseks ja meigi eemaldamiseks mõeldud kosmeetika sisaldab mitmeid vastuolulisi aineid, mis toimivad agressiivselt ning mõjuvad sellistele nahatüüpidele kahjulikult. Lühidalt öeldes eemaldavad sellised tooted nahalt rasukihi, mis on oluline, et hüdrolipiidbarjäär tugev püsiks. Selle tulemusena muutub tavaliste puhastusvahenditega töödeldud nahk ärritunuks ning veepuuduse tõttu kuivaks.

ÕPM-i universaalsus tuleneb sellest, et seda on võimalik ka rasuse naha puhastamiseks ja hooldamiseks kasutada. Tänu piisavale õlisisaldusele parandab ÕPM märgatavalt rasuse naha välimust. Selle mõju väljendub muuhulgas ka rasunäärmete töö normaliseerumises, nahapooride kahanemises ja vähenemises, ning akne kadumises.

ÕPM: Miks on näonahka kõige parem õliga puhastada?

Tuleb mõista, et näopuhastustooted rikuvad naha hüdrolipiidbarjääri, mistõttu nahk võib ärrituda, punetada ja korrast ära minna. Tänu karmide puhastusvahendite järkjärgulisele vähendamisele ja nende asendamisele looduslike õlidega on ÕPM tunnistatud ohutuks, mitteinvasiivseks ja kasulikuks nahahooldusrituaaliks, mis sobib kõikidele nahatüüpidele.

Hea oleks ÕPM-i meetod igapäevases nahahoolduses kasutusele võtta, sest see eemaldab meigi ja tagab naha sügavpuhastuse ilma, et peaksite enne protseduuri mitsellaarvett, vahtu või muud näopuhastusgeeli kasutama. See võib mõndade jaoks uskumatu tunduda, kuid õlid on praegu saadaolevatest toodetest näonaha puhastamiseks kõige paremad.

ÕPM: meigieemaldus ja näopuhastus õlidega. Tulemused

  • silutud, sametiselt sile nahk
  • rahustatud, sügavpuhastatud nahk
  • kena välimusega ja ühtlane nahatoon
  • kokkutõmbunud ja suletud nahapoorid
  • vähem komedoone
  • rasuerituse vähenemine ja lipiidide tasakaalu taastamine
  • piisav niisutus
  • kiirenenud regeneratsioon ja lõhenenud naha paranemine
  • peenikeste kortsude kadumine, nt. otsaesisel ja kulmude vahel
  • nasolaabiaalsete kortsude kadumine - naha paksenemine, elastsuse ja vastupidavuse suurenemine
  • puruneda võivate kapillaaride lahjendamine

ÕPM: Millal esimesi tulemusi näha võib?

Nagu iga teine ​​kosmeetika, vajavad ka õlid soovitud tulemuse saavutamiseks aega. Puhta ja katsudes meeldiva näo tunne on koheselt olemas. Regeneratsioon, nahatooni ühtlustamine ja kortsude vähenemine võib veidi rohkem aega võtta, isegi kuni paar nädalat. Samuti võib juhtuda, et teie õlisegu vajab kergeid muudatusi, sõltuvalt teie naha individuaalsetest vajadustest. Paljud naised ütlevad, et positiivseid muutusi naha väljanägemises on juba nädala pärast märgata, samas kui teised peavad ootama kauem, et nahk saaks enne isetaastumisprotsesse puhastuda.

Kuidas määratleda ÕPM-i õlide sisaldus ja kogus?

Kõige lihtsamas versioonis koosneb iga näo puhastamiseks kasutatav õlisegu kastoorõlist ja õigesti valitud kandeõlist (millel on puhastavad ja niisutavad omadused). Pidage meeles, et ÕPM-i läbiviimiseks tuleb ainult rafineerimata ja külmpressitud õlid valida, kuna seda tüüpi õlid on kõrgeima kvaliteediga õlideks klassifitseeritud. Samuti ei kaota sellised õlid oma väärtuslikke toitvaid aineid. Tuleks mõista, et ÕPM-i õlide suhe sõltub tavaliselt puhastatavast nahatüübist. Tavaliselt on jaotus järgmine:

Kastoorõli on koostiselt inimese rasuga sarnane ja sobib suurepäraselt näo puhastamiseks. Teisest küljest on õlil dehüdreerivad omadused, mistõttu selle suhe tuleks erinevate nahatüüpide puhul erinev olla. Kastoorõli saab asendada ka jojoba õliga.

ÕPM: kuidas nahatüübile sobiv õli valida?

Kõige sagedamini kasutatakse ÕPM-i jaoks sellist baasõli, mis teie nahatüübiga sobib. Lõppude lõpuks ei ole selle ülesanne mitte ainult nahka puhastada ja seda taastada, vaid aidata sellel ka korralikult toimida. Paljud õlid sobivad rohkem kui ainult ühele nahatüübile. Kui teate oma nahatüüpi, võite kasutada järgmist juhendit:

ÕPM: kuidas seda õigesti teha? Õlipuhastusmeetodi juhend samm-sammult

  1. Niisutage oma näonahka kas vee või ürdidestillaadiga. Valage ÕPM-i segu oma puhastele kätele ja soojendage seda.
  2. Määrige ja masseerige õlid õrnalt näonahale. Jätkake kõige problemaatiliste nahapiirkondade masseerimist, nt. kuiv nahk. Kui teie silmanahk on tihti ärritunud, eemaldage meik tavalise oliiviõli, argaaniaõli või mandliõliga. Kastoorõli võib punetust tugevdada ja silmade vesistumist soodustada.
  3. Võtke puhas riie või rätik (kasutage ainult õrna kangast, näiteks musliini) ja niisutage seda soojas vees. Veenduge, et vesi ei oleks liiga kuum, eriti kui teie kapillaarid on nõrgad.
  4. Kandke lapp näole, laske veidi aega seista ja seejärel hakkake õli õrnalt maha pühkima.
  5. Korrake protseduuri 2-3 korda või isegi rohkem. Jätkake õli eemaldamist seni, kuni märkate, et lapp on täiesti puhas ehk ei kogu teie näolt enam mustust ega värvikosmeetikat. Ärge unustage lappi iga kord vee all loputada.
  6. Loputage lapp viimast korda jaheda vee all ära ja pange näole, et nahapoorid kahaneksid. Samuti võite oma nägu lihtsalt jaheda veega pesta.

ÕPM: olulised asjad, mida meeles pidada

  • ÕPM-i jaoks kasutatavat lappi tuleks alati pärast igat kasutamist põhjalikult puhastada.
  • Veenduge, et ÕPM-i jaoks kasutatav vesi ei oleks liiga soe ega liiga külm.
  • Jaheda veega tuleks nägu alles viimase faasi ajal pesta.
  • Hõõruge lapiga nägu õrnalt, et ärritusi vältida.
  • ÕPM-i läbiviimiseks valige alati sertifitseeritud, külmpressitud ja rafineerimata õlid, mis on kõrgeimate omaduste ja standarditega.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest