Milline on parim silmaümbruskreem? Tutvu koostisosadega, mis teevad imet

Milline on parim silmaümbruskreem? Tutvu koostisosadega, mis teevad imet

Mida kasutada silmade all asuva naha hooldamiseks? Millised koostisosad tõesti toimivad ja annavad soovitud efekti? Peagi saad teada, mida peaks sisaldama kvaliteetne silmakreem ja miks on vaja lisaks kreemile või seerumile kasutada täiendavaid hooldusvahendeid. Jäta lõplikult hüvasti kortsude, tumedate ringide ja paistes silmadega. Pöördu hooldusvahendite poole, mis pakuvad täielikku tuge; tutvu koostisainetega, mis on tõelised kortsude vaenlased.

Silmade all asuv nahk on üks kõige õrnemaid piirkondi kogu kehas. See on äärmiselt õhuke ja ilma rasunäärmeteta. Kuna see ei tooda rasu, ei ole sellel ka mingit kaitsekilpi väliselementide negatiivse mõju vastu. Seepärast ootab silmaümbruse nahk, et me tegutseme ja ei jäta seda kunagi ilma toetuseta. Mida kasutada silmade ümbruses, et kortsude tekkimist edasi lükata? See ei ole müüt: kvaliteetne seerum või kreem suudab siluda soovimatuid jooni ja kortse. Mida peaksid sisaldama tõhusad tooted? Milline on veatu silmaümbruse nahahooldus? Täna saad teada, milline silmakreem on parim.

Mis põhjustab kortse silmade ümbruses?

  • vale nahahooldus
  • väsimus, stress, haigused
  • näoilmed
  • vanus, naha vananemine
  • piisava niisutuse puudumine
  • väliselementide halb mõju

Hea silmakreem - mida see tegelikult tähendab?

Hea silmakreem sisaldab rikkalikult parima kvaliteediga koostisosi. Teisisõnu, tõhusa kreemi koostisesse kuuluvad intensiivselt toimivad komponendid. Oluline on ka konkreetse nahka parandava aine positsioon toote koostisosade nimekirjas. Kaks erinevat kreemi võivad sisaldada sama koostisosa (näiteks hüaluroonhapet), kuid tootel, mis sisaldab seda kõige rohkem, on see nimekirjas eespool. Kokkuvõtteks, kui soovid kvaliteetset silmakreemi, siis kontrolli alati koostisosi ja vali tooted, mille aktiivsete toimeainete sisaldus on kõige suurem.

Kuidas peaks hea silmakreem toimima?

Hea kreem peaks lahendama mitmeid probleeme, see ei tohiks keskenduda ainult ühele aspektile. See peab nahka niisutama ning samal ajal kaitsma, toitma, taastama, epidermist pinguldama ja kortse siluma, kirgastama ja paistetust varjama. Pärast sellise kreemi pealekandmist peaks nahk olema siledam, nooruslikum ja säravam. Hea silmakreem:

1. Niisutab

Meie nahk, sealhulgas silmade all asuv nahk, armastab vett. Veepuuduse tõttu kaotab nahk elastsust ja muutub õhukeseks. Niiskustasakaalu taastamine on nahahoolduse kõige olulisem etapp, seega peaksid silmakreemid ennekõike olema tugevalt niisutava toimega. Tänu sellele püsib nahk alati heas vormis.

2. Pinguldab, tugevdab, tõstab

Kui nahk kaotab oma vormi ja on väsinud, peaks kreem andma energiat, seega otsi aineid, mis pinguldavad ja lisavad elastsust.

3. Ennetab kortsude tekkimist

Tõsi on see, et olemasolevaid kortse ei saa kunagi täielikult kõrvaldada, kuid hea silmakreem muudab need palju pinnapealsemaks ja lükkab edasi uute kortsude tekkimist.

4. Elustab ja toidab

Õrn nahk silmade ümbruses vajab toitained, et kiiremini taastuda ja uueneda. Naha all toimub intensiivne kollageeni ja elastiini (peamised nahka toetavad kiud) tootmisprotsess. Silmaümbruse kreem peaks nahale andma seda, mida see tõesti vajab, et olla toidetud, sile ja nooruslik.

5. Vähendab tumedaid ringe ja paistetust

Kvaliteetne silmakreem võimaldab sul ka pärast unetut ööd hea välja näha. Tänu aktiivsetele koostisosadele, mis muudavad tumedad laigud heledamaks ja kõrvaldavad turset, aitab see õrnal nahal vaatamata väsimustundele veatu ja särava välja näha. Tõhusate silmakreemide võtmekomponentideks on ained, mis stimuleerivad nahka ja vähendavad väsimuse märke.

Silmakreem. Millal seda kasutama hakata?

Üha enam inimesi on hakanud teadvustama, et silmakreemi tuleb hakata kasutama juba enne, kui ilmuvad esimesed vananemismärgid ja kortsud. See on hädavajalik palju varem. Juba pärast 25ndat eluaastat tuleks soetada õrnalt niisutavaid tooteid, et ennetada vananemist ja hoida õrn silmapiirkond tervena. Kortsudevastane rutiin aitab suure tõenäosusega edasi lükata esimeste peenikeste kortsude ilmumist. Noorele nahale piisab kergest geelist (nt silmarohu või aaloega) ja looduslikust õlist, mis lukustab vett ning on oklusiivse toimega.

Silmakreem, mis toimib. Kas see on tõesti olemas?

Hea kreemi saladus on selle koostis. Ainult kvaliteetsetel ainetel on positiivne mõju silmaümbruse naha välimusele ja seisundile. Otsi tooteid, mis on valmistatud looduslikest ja ohututest koostisosadest, mis mõjutavad oluliselt tõhusust. Silmaümbruse nahk vajab erilist hooldust ja selle vajadustele kohandatud aineid.

Silmaümbruse nahka parandavate preparaatide nimekiri on pikk ja täis hämmastavaid tooteid, mis kuuluvad "kosmeetilise eliidi" hulka. Need on aktiivselt töötavad ained, mis kõrvaldavad vabad radikaalid, taastavad, tugevdavad rakumembraani, parandavad välimust, taaselustavad ja toidavad epidermist.

Mida kasutada enne silmakreemi? Looduslikud õlid tavapäraste silmaümbruse hooldusvahendite alternatiivina

Silmakreem toimib epidermise pealispinnal ja selle eesmärk on naha kaitsmine. See muudab naha siledamaks, ennetab vananemist ja kahjustusi, kaitseb ilmastikutingimuste halva mõju eest.

Kui suhtud silmaümbrusnaha hooldamisse tõsiselt ja soovid luua parima kaitsekilbi, siis mõtle lisatoodetele, st hellita oma nahka millegi erilisega.

Ma pean silmas seerumit - kosmeetikatoodet, mis on vesisem ja kergem, kuid sisaldab rikkalikumaid koostisosi, mis tungivad sügavale nahakihtidesse. Need toidavad ja tugevdavad nahka, ennetades kortse ja siludes juba olemasolevaid kortse. Seerum on kas vesine või veidi raskem õlipõhine toode.

Lisaks on silmaümbrusnaha hoolduses populaarsust kogunud ka naturaalsed iluõlid. Looduskosmeetika entusiastid nimetavad neid õlisid nooruse eliksiirideks ning see ei ole liialdus. 

Õlid sisaldavad õrnale silmaümbruse nahale olulisi oomega-3 ja oomega-6 rasvhappeid, samuti fütosteroole ja flavonoide, mis parandavad märgatavalt naha välimust ja seisundit, takistavad kollageeni ja elastiini lagunemist, stimuleerivad rakkude tööd ja aeglustavad kortsude teket, kaitstes rakke oksüdatiivse stressi eest.

Mõned õlid sisaldavad skvaleeni, rasu moodustavat ainet, millest silmaümbruse nahk puudust tunneb. See on suurepärane välimust parandav aine - skvaleen niisutab, tugevdab loomulikku lipiidbarjääri ja on nagu kilp, mis vähendab väliste agressorite kahjulikku mõju.

Õlide kasulike omaduste nimekiri näib olevat lõputu. Õlid sisaldavad palju vitamiine ja mineraalaineid ning on hämmastavad looduslikud päikesekaitsevahendid. Õlide päikesekaitsefaktor ei ole 50 või isegi 30, kuid siiski aitavad need ohtlikule kiirgusele vastu seista. Lisaks on õlide UV-filtrid looduslikud ja ohutud, need ei kogune organismis ja on seega kahjutud.

Õlid on parim valik öiseks silmaümbruse naha parandamiseks. Suurepärased aktiivained ja kerge, kergelt rasvane koostis moodustavad nn oklusioonikihi, mis kaitseb vee ja teiste kasulikke ainete kadumise eest. Naturaalsed õlid sobivad kõikidele nahatüüpidele.

Noore naha ja vaevu nähtavate joonte puhul piisab ühest kasutuskorrast pärast õhtust meigieemaldust.

Kui nahka vaevavad niiskuse puudumine, silmatorkavad kortsud ja väsinud välimus, lisa õlisid kindlasti ka hommikurutiinile. Täiuslik meigipõhi vananeva silmaaluse naha jaoks.

Õlid on populaarsed seetõttu, et need on naturaalsed multifunktsionaalsed ained. Võid neid vabalt kasutada ka mujal kui silmade ümbruses. Saad neid kasutada näol, juustel, küüntel ja kehal - see on veel üks õlide suur eelis.

Parimad õlid silmaümbruse naha hooldamiseks

  • argaaniaõli on tuntud kui tugevaim antioksüdant õlide seas. See on hämmastav vahend naha taastamiseks ja niiskustaseme tõstmiseks, takistab vee väljapääsu epidermisest. Argaaniaõli sisaldab üle 100 kasuliku toimeaine, mis parandavad nahka ja juukseid. See sisaldab suures koguses E-vitamiini, karotiini ja skvalaani, toimides loodusliku päikesekaitsevahendina. Argaaniaõli regulaarne kasutamine silub peeneid jooni ja hoiab naha vormis.
  • vaarikaseemneõli - looduslik polüfenoolide, tugevate antioksüdantide (flavonoidid, fütosteroolid) ja E-vitamiini allikas. See õli sisaldab rohkesti asendamatuid rasvhappeid, peamiselt linoolhapet ja alfa-linoleenhapet. Taastab suurepäraselt nahka ja pinguldab seda.
  • jojobaõli - mitmekesised toitained: vitamiinid, skvalaan ja asendamatud rasvhapped. Imendub nahka hõlpsasti, looduslik päikesekaitsevahend, mis on oma struktuurilt sarnane inimese rasuga. Jojoba moodustab õrnale silmaümbruse nahale mikroskoopilise kaitsekihi, mis tavaliselt puudub skvalaani defitsiidi tõttu. Jojobaõli niisutab ja lukustab vett.
  • viigikaktuse seemneõli - tänu oma tugevale antioksüdatiivsele toimele on see tuntud kui looduslik Botox. See õli kiirendab naha taastumist, stimuleerib selle tööd, kaitseb enneaegse vananemise ja kahjustuste eest. Viigikaktus on E-vitamiini, tsingi, magneesiumi, fosfori, kaaliumi, kaltsiumi ja raua allikas.
  • seitsme vitamiiniga avokaadoõli (A-B-D-E-H-K-PP) - niisutab intensiivselt, toidab epidermist, ühildub suurepäraselt naha looduslike lipiididega, täiendab lipiide, kaitseb veekao ja kuiva naha eest. Avokaadoõli toidab, õlitab kergelt ning hoiab naha sileda ja elastsena kogu päeva. Kortsud on päev-päevalt vähem nähtavad ning nahk on pehme ja nooruslik.
  • sheavõi on rikas kasulike rasvhapete ja nooruse vitamiinide - A ja E - poolest. Sellel on intensiivselt niisutavad ja toitvad omadused, nii et nahk muutub taas siledaks ja säravaks. Shea tõhustab epidermise taastumist, muudab selle tugevamaks ja suurendab vastupanuvõimet välistele agressoritele.
  • mandliõli tõstab niiskustaset, toidab sügavuti, noorendab ja stimuleerib taastumisprotsessi. See õli sisaldab kõrges kontsentratsioonis E-vitamiini, millel on tugev antioksüdatiivne toime. Mandliõlis leidub ka A- ja D-vitamiini, mineraalaineid (rauda, magneesiumi, kaltsiumi, mangaani, fosforit, kaaliumi, naatriumi ja tsinki), kuid oomega-9 rasvhapped on selle kõige olulisemad koostisosad.

Kuidas kasutada õlisid silmaümbruse nahal?

  1. Iseseisvalt. Õlid sisaldavad aktiivseid koostisosi ning on nende koguse ja kontsentratsiooni poolest sageli silmakreemidest paremad. Kuna õlid töötavad nii naha sees kui ka selle pinnal, võid neid vabalt kasutada iseseisva silmaümbruse hooldusvahendina.
  2. Enne silmakreemi kasutamist. Kui sinu silmaümbruse nahk ei ole kaugeltki täiuslik, järgi mitmeastmelist hooldusrutiini. Kasuta õli seerumina ja seejärel kanna peale rikkalikku silmakreemi. Nii tõhustad hoolduse efekti ja toidad nahka sügavuti.
  3. Pärast silmaseerumi kasutamist (õli moodustab oklusioonikihi). Õlid kaitsevad vee ja teiste toimeainete kadumise eest, seega võid neid kasutada koos kerge niisutava seerumiga (hüaluroonhape sobib ideaalselt õlidega). Nii paned seerumi intensiivsemalt toimima ning lisaks toidad ja kaitsed õrna silmaümbruse nahka.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest