Saastekaitse juuksehoolduses - Kuidas kaitsta juukseid toksiinide, linnasaaste ja sudu eest?

Saastekaitse juuksehoolduses - Kuidas kaitsta juukseid toksiinide, linnasaaste ja sudu eest?

Kuidas linn mõjutab juukseid, kaitse toksiinide eest, juuste detoks, kuidas kaitsta juukseid linnasaaste eest, saastekaitse juuksehoolduses - need märksõnad ja küsimused täidavad internetti.

Sügisel ja talvel, kui pole midagi, mis kaitseks meid reostunud õhu eest, ja meil pole võimalust eemalduda sudu ja sooja õhu eest, mida toodab konditsioneer, peetakse sellist kaitset tõeliselt oluliseks või isegi hädavajalikuks. Loe edasi, et saada teada miks ning tutvu parimate juuksehooldusprotseduuridega, mis tegelevad kaasaegse elukeskkonna põhjustatud juuste vajadustega. Hakka oma juuste eest hoolitsema nii, nagu seda tuleks teha.

Saastekaitse juuksehoolduses - Mis see tegelikult on?

Lihtsalt öeldes tähendab saastekaitse juuksehooldust ning juuste kaitsmist saaste ja sudu eest, mis on raskete metallide segu, koosnedes lämmastikdioksiidist, osoonist, süsinikmonooksiidist, polütsüklilistest aromaatilistest süsivesinikest, kaadmiumist, elavhõbedast, pliist, PM10 ja PM2.5 osakestest. Need on ohtlikud ja avaldavad toksilist mõju inimkehale, sealhulgas juustele ja nahale.

Saastekaitse juuksehoolduses - Trend või hädavajalikkus?

Saastekaitse juuksehoolduses on üks vähestest trendidest, mis pole sündinud iluvajadusest, innovatsioonist ega kaasaegsest kosmeetikast. See on trend, mis tuleneb vajadusest kaitsta meid kaasaegse tsivilisatsiooni kurikuulsate saavutuste eest. Kõrged õhusaaste tasemed, konditsioneeritud ruumid, sigaretisuits, UV-kiirgus ja kahjulik valgus, mida eraldavad tahvelarvutid ja nutitelefonid, aitavad kaasa vabade radikaalide, oksüdatiivse stressi ja naha ning juuste vananemisele.

PM 2.5 osakeste osas öeldakse, et need on kõige ohtlikumad. Teisisõnu, tegemist on tolmuga, mille läbimõõt ei ületa 2,5 mikromeetrit. Sellised osakesed on väga väikesed ja tungivad hõlpsalt meie kehasse, mõjutades ka väliskehaosi nagu juuksed ja nahk.

Kes peaks kindlasti saastekaitsega tegelema?

Saastekaitset aetakse sageli segi vananemisvastaste rutiinidega. Tõepoolest, niisutajad ja professionaalsed saastekaitsega juuksetooted aeglustavad vananemisprotsesse, kuid need on pühendatud igas vanuses inimestele. Kahtlemata põhjustab õhusaaste kõigile raskusi, ilma eranditeta. Sellepärast peaksid isegi beebi nahahooldusesse kuuluma tooted, mis sisaldavad looduslikke õlisid, mis on rikkad vitamiinide A, C, E poolest. Igaüks peaks järgima saastekaitse rutiini, sõltumata vanusest. See on eriti oluline talvel ja sügisel ning kehtib suurtes linnades elavate inimeste kohta - seal on toksiinide kontsentratsioon kõige kõrgem.

Saastekaitse - Mida me tegelikult kaitseme?

Peale tervise, heaolu ja nooruse eest hoolitsemise peame võitlust, et hoida juuksed ja nahk heas seisukorras. Kahjuks on ebameeldivad plekid nahal ja juustel endiselt palja silmaga nähtavad. Reostuse ja linnasaaste tõttu tekivad nõrgemad juuksed, saavad kahjustada sisemised juuksestruktuurid, suureneb poorsus, tekib tugeva juuste dehüdratsioon ja esineb murdumist ning muutub ka naha struktuur (ekseem, allergilised reaktsioonid, akne, seborroiline dermatiit, põletik, vananemine).

Saastekaitse juuksehoolduses - mõju ja omadused

Need on tooted, mis pakuvad intensiivset kaitset; see erakordne omadus sõltub eriliste ainete liitmisest koostisosadega, mis blokeerivad tõhusalt kahjulikke keskkonnaagressoreid, mis tungivad läbi juuste- ja nahakihtide. Sellised nahahooldus- ja juuksetooted kaitsevad oksüdatiivse stressi, vananemisprotsesside, intensiivse ja kiirenenud rakkude hävimise ning naha- ja juuksematriksi rakkude jagunemisprotsesside aeglustumise eest.

Praegusel ajal on saastekaitsetoodete kasutamine hädavajalik

Neid soovitatakse inimestele, kes puutuvad kokkud autode heitgaaside, sigaretisuitsu, ja korstnatest tuleneva tolmuga. Ja ka neile, kes töötavad arvutiekraanide ees. Kreemid, šampoonid, palsamid või õlid kaitsevad tõhusalt oksüdatiivse stressi eest, mis põhjustab kiirenenud naha vananemist.

Miks peaks juukseid sudu eest kaitsma?

Juuksed pole ainult juuste väline kiht, mis koosneb keratiinikihist (kutiikulitest) ja koorest. Juurte osa, mida nimetatakse juuksejuureks ja mis asub naha sees, on ainus elus osa, mis töötab pidevalt ja "toodab" uusi juukseid. Raskmetallid, toksiinid, linnasaaste, suits, sudu ja UV-kiirgus segavad nii selle tööd kui ka juuksemaatriksis toimuvaid rakkude jagunemise protsesse. Selle tagajärjel aeglustub juuste kasv märkimisväärselt ja veelgi hullem, need sageli põhjustavad ka suurenenud juuste väljalangemist.

Nagu juba mainitud, mõjutab sudu negatiivselt juuste väliskihte - see katab need toksiinidega, takistades hooldusainete läbitungimist juuste sisemistesse struktuuridesse, kahjustab oluliselt juuksekarva, suurendab dehüdratsiooni ja haprust ning muudab juuste poorsust märkimisväärselt. Samuti tasub mõista, et talv pole ainus aeg, mil väga väikesed sudu osakesed imavad endasse linnasaaste, seetõttu peame pakkuma juustele aastaringselt kaitset ja neid toetama delikaatse, kuid tõhusa detoksi abil. Ja seda saab teha juuste õlitamisega hästi sobivate õlide segudega.

Saastekaitse juuksehoolduses - kuidas see töötab?

Juuksehooldustooted, mis kaitsevad juukseid, moodustavad konkreetse hooldusvahendite tüübi. Nimelt ei piirdu nende ülesanne ainult juuste kaitsmise ja regenereerimisega. Lühidalt öeldes on need tooted, mis detoksifitseerivad juukseid, vabastavad need saaste- ja toksiinikihist.

Saastekaitsega seotud oluliste näitajate hulgas võime eristada:

  • kutiikulite kihi kaitse
  • peanaha kaitse
  • kaitse raskmetallide vastu
  • kaitse kiirguse (UV ja nn nähtav valgus) vastu
  • juuste detoks ja peanaha sügav puhastamine
  • juuste regenereerimine, toitmine ja tugevdamine
  • juuste hapnikuga varustamine (oksübrasioon või mesoteraapia ampullid)

Saastumisvastased tooted juustele - kosmeetika ja hooldused, mis kaitsevad juukseid toksiinide eest

Juuste detox on võrdväärne spetsiaalsete kosmeetikatoodetega, mille eesmärk on võidelda ja kaitsta juukseid sudu, linnasaaste ja UV-kiirguse eest.

  1. Šampoon - vali alati mitsellaarne toode, mis sisaldab rohkelt puhastavaid aineid, nagu Baicalini ürdid või Hindu mazeratsioonid.
  2. Koorija - see on invasiivsem kui mitsellulaarne šampoon; see suudab edukalt vabastada juuksed ja peanaha toksiinidest. Lisaks suudab see parandada vereringet naha pinnal ja stimuleerida rakkude jagunemist.
  3. Juuste pesemine äädikaga - parim viis võitluseks õhusaaste vastu on äädikas. Kasutatuna juuste pesemisel puhastab see paremini kui vesi ja jätab juuksed lisaks happeliseks. Selle tulemusena on tõhusalt ennetatud juuste dehüdratsioon ja juuksekutiikulite kahjustused.
  4. Palsam ja mask - see võib olla kõrge kaitsevõimega õli või eriline kosmeetiline toode, mis parandab, sulgeb juuksekutiikulid ja puhastab juuksed toksiinidest. Parim saaste vastu suunatud juuksemask? Nanoil Aktiveeritud süsi ja valge savi tagab intensiivse puhastuse, kaitsekihi ja volüümikad, läikivad kiharad.
  5. Juukseõlitamine - kõige turvalisem saaste vastu suunatud juuksehooldus on juukseõlitamine. Ilmselgelt täidavad õlid oma eesmärki mitmes juuksehoolduse aspektis: nad hooldavad ja puhastavad peanahka, detoksifitseerivad juukseid, kaitsevad tulevaste saasteainete eest, ennetavad kahjustusi ja taastavad juukseid. Talvel ja sügisel soovitatakse juukseõlitamist läbi viia sagedamini kui vaid üks kord nädalas.
  6. Spetsialisti protseduurid - juuste hapnikuga varustamine - tänapäeval tunnustatakse oksübrasiooni ja hapnikumesoteraapiat kui äärmiselt populaarseid protseduure, mis toimivad päästjana juustele, mis on kokku puutunud toksiinide agressiivse mõjuga.

Saastekaitse juuksehoolduses - mida silmas pidada ilutoodete ostmisel?

Lisaks laboris arendatud uuenduslikele koostisosadele, mis lisatakse kreemidesse ja juuksemaskidesse, sisaldab saastekaitse märgisega kosmeetika sageli noorust toetavate vitamiinide hulka, mis on tuntud vabade radikaalide eemaldamiseks, või looduslikke õlisid, mis on vitamiinide A, C, E ning fütosteroolide ja flavonoidide allikas. Võitluses linnasaaste vastu võid pöörduda rahustava allantoiini, nikotiinamiidi (tugevdab kaitsekihti), taimsete ekstraktide patenteeritud koostiste või tasakaalustatud õlide segude poole, mis ennetavad kontrollimatu juuste pooruse taseme tõusu. Eelpool mainitud baikaliini ürdid ja india taimed takistavad vabade radikaalide liigset tootmist, mida põhjustab raskmetallide esinemine.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest