Sinu kaunid pulmajuuksed! 1. osa: pulmaeelne hooldusrutiin

Sinu kaunid pulmajuuksed! 1. osa: pulmaeelne hooldusrutiin

Iga naine tahab oma pulmapäeval välja näha nagu filmitäht ning imeilus soeng on kogu üldmulje oluline element. Kuidas hoolitseda juuste eest, et need oleksid tähtsal päeval terved, tugevad ja pikad?

Paljude paaride jaoks algavad pulmaeelsed ettevalmistused juba ammu enne suursündmust. Me rendime pulmapeo toimumispaiga, palkame fotograafi, koostame menüü ning unustame iseenda. Hoolimata kleidist, kingadest ja aksessuaaridest on pruudi jaoks kõige olulisem juuksuri ja meigikunstniku leidmine.

Aga kui ma ütlen sulle, et tegelikult võid juuste hellitamist alustada palju varem, et need näeksid tähtsalt päeval välja suurepärased? Soengu efekt on sinu otsustada!

Pulmaeelne juuksehooldus

Üha enam naisi on hakanud teadvustama, et terved juuksed näevad pulmasoengus palju paremad välja kui lõhenenud ja kuivad kiharad. Õige juuksehooldus tagab suurepärase välimuse ja enesetunde kogu pulmapäevaks (ja ka ööks). Juuksuril on lihtsam töötada tugevate, elastsete ja paksude juustega. Lisaks pakub see rohkem võimalusi pulmasoengu stiliseerimiseks.

Seepärast tuleb koostada pulmaeelne juuksehooldusrutiin, mis võimaldab sul ürituseks valmistuda.

Kuidas koostada pulmaeelset juuksehooldusplaani?

Kui oled jõudnud otsusele, et pulmade eelne juuksehooldus on tõesti vajalik, pead koostama oma individuaalse juuksehooldusplaani. Ilusate juuste jaoks ei leidu ühte kindlat retsepti. Igaühel meist on erinev juuste poorsus ja erinevad juuksehooldusprobleemid.

Esiteks vasta neile kolmele küsimusele:

  1. Millised on minu juuksed praegu
  2. Millised on minu unistuste juuksed pulmapäeval?
  3. Milline on minu unistuste pulmasoeng?

Teiseks, nendest vastustest lähtuvalt selgita välja oma juukseprobleemid (liigne väljalangemine, niiskuse puudumine, lõhenenud otsad) ja määratle eesmärgid (nt rohkem volüümi, pikemad juuksed). See annab sulle vihje, kas peaksid keskenduma juuste taastamisele või kasvu kiirendamisele. Seda, kuidas juuksed välja peaksid nägema, mõjutab ka valitud soeng - kui soovid suurejoonelist ülespandud soengut, on vaja paksu ja tugevat juuksepahmakat, mis on piisavalt pikk.

Kolmandaks, loo oma isiklik pulmaeelne juuksehooldusrežiim. Määra, milliseid tooteid sa tegelikult vajad ning seejärel kasuta neid regulaarselt. Kasutage igapäevaselt kergeid palsameid. Kord nädalas kasuta sügavuti toimivaid hooldusvahendeid ja šampoone. Loe läbi etiketile märgitud koostisained ja vali tooted, mis on suunatud sinu juuste vajadustele, nt valgud kahjustatud juustele, niisutavad ained kuivadele juustele jne. Ära unusta juuste õlihoolduse tähtsust, sest see on kiireim viis sära ja ilu taastamiseks.

Pulmaeelne juuksehooldusrežiim

Juuste parandamiseks kulub aega, seega alusta tegutsemist vähemalt kolm kuud enne pulmapäeva. Loomulikult võid hakata oma harjumusi muutma palju varem. Kunagi pole liiga vara alustada õiget juuksehooldusrežiimi.

Koosta ajakava ja planeeri ette kõik, mida pead tegema, et muuta oma juuksed kauniks, elavaks ja säravaks.

Vaata võimalikult kiiresti läbi kõik oma hooldusvahendid ja viska välja potentsiaalselt kahjulikud tooted, näiteks ebasobivate koostisainete tõttu. Osta endale mõned looduslikud õlid - muidugi peavad need sobima sinu juuste poorsusega, nagu Nanoil. Lase juuksuril seletada, millised salongihooldused aitavad taastada juuste sära. Vähenda kõiki juukseid kahjustavaid tegevusi, nt kuumtöötlemist.

Mõni kuu enne pulmi hakka mõtlema parima juukselõikuse peale, nt kui sa ei taha järgutatud soengut, siis lase juuksed sirgeks lõigata. See on hea aeg erinevateks salongiprotseduurideks ja keemiliseks töötlemiseks, mis vajab hiljem aega paranemiseks. Kui sul on värvitud juuksed, aga soovid tagasi oma naturaalset tooni, siis ära lükka värvi eemaldamist edasi. Tee seda niipea kui võimalik.

Üks kuu enne tähtsat päeva lõika juukseotsi, et lõhenenud otsad ei rikuks soengu üldvälimust. Värvi juukseid, kui soovid pulmadeks värvi muuta või värskendada. On viimane aeg võtta kasutusele õiged tooted (palsamid, maskid, õlid, loputusvahendid, peanahahooldus), mis aitavad juukseid tugevdada ja kaunistada, valmistades neid ette pruudisoengu tegemiseks.

Lisateavet erinevate toodete parima kasutussageduse kohta leiad postitusest juuksehoolduspüramiid.

Seitse päeva enne pulmi on aega valitud soengu viimasteks ettevalmistusteks ja kiireteks hooldusteks, nt aurutamine. Võid suurendada õlihoolduste sagedust, kuid ära unusta juuste ja peanaha puhastamist, mis aitab vabaneda tootejääkidest, mustusest ja toksiinidest. Lase juustel puhata föönist, sirgendajast, juukselakist. Kaitse neid päikesevalguse ja füüsiliste kahjustuste eest, nt kanna öösel lõtva krunni.

Päev enne pulmi anna oma juustele veel üks annus toitaineid õlihoolduse abil. Masseeri õrnalt peanahka - see annab juustele energiat ja võimaldab sul enne tähtsat päeva lõõgastuda. Pese juukseid õrna šampooniga (neid on parem töödelda pesemata kujul) ja hoolda otsi kerge seerumi või õliga.

Pulmaeelne juuksehooldus - reeglid

Loomulikult ei tohi unustada elementaarseid juuksehooldusreegleid, millest tuleb enne pulmi kindlasti kinni pidada. Sa ju tahad, et su juuksed näeksid välja suurepärased, oleksid siledad, läikivad ja pehmed, eks?

10 parimat pulmaeelse juuksehoolduse reeglit

  1. Niisuta ja toida oma juukseid seestpoolt õige toitumisega.
  2. Vähenda juukseid kahjustavaid protseduure, nt juuksepikendusi.
  3. Jäta värvimuutuseks piisavalt aega.
  4. Ära eksperimenteeri oma juustega - lase professionaalil oma tööd teha.
  5. Loomuliku ilu taastamiseks tee juustele regulaarselt õlihooldust.
  6. Lase lõigata juukseotsi, isegi kui kasvatad pikki juuksed.
  7. Järgi mitmeastmelist juuksehoolduse meetodit, kasutades erinevaid tooteid.
  8. Kaitse juukseid (peamiselt juukseotsi) kahjustuste eest.
  9. Ära kunagi unusta peanaha hooldamist ja puhastamist.
  10. Kohtle oma juukseid aardena, mille eest tuleb hoolt kanda.

Juuste ettevalmistamine pulmadeks

Enne sellist tähtsat päeva pead sa oma juustele armastust ja aega pühendama. Sinu juuksehooldus peab olema parem kui kunagi varem. Populaarsed juuksehooldused toimivad kõige paremini. Millega peaksid oma juukseid pulmadeks ette valmistama?

Juuste õlihooldus

Kahtlemata on see üks parimaid hooldusvahendeid. Seda saab teha kas kodus või salongis. Juukseotste igapäevaseks hooldamiseks võid palsami või seerumi asemel kasutada õlisid. Aeg-ajalt peaksid tegema ka kuuma õlihooldust, et toitaineid võimalikult kiiresti juustesse imenduksid.

Õlihooldus parandab juuste värvi, annab läiget ja siledust, samuti võimaldab see lahendada mitmeid peanahaga seotud probleeme (nt vähendada kõõma), minimeerib juuste väljalangemist, kiirendab kasvu. Need on tulevaste pruutide seas kõige levinumad eesmärgid :-)

Juuste aurutamine

Seda hooldust saab teha ka kodus, kuid kõige parem on pöörduda spetsialisti poole. Tänu kõrgele temperatuurile ja suurele niiskustasemele aitab auruti juukseid niisutada, toita ja parandada.

Peanaha mesoteraapia

Mesoteraapiat peaksid proovima siis, kui soovid stimuleerida juuste kasvu. Seda saab teha nii tavaliste nõeltega, mikronõeltega kui ka ilma nõelteta, kuid protseduuri eesmärk on alati stimuleerida naha taastumist ja panna juuksesibulad tõhusamalt tööle.

Trihholoogiline peanaha koorimine

Pulmaeelses ilurutiinis on olulisel kohal peanaha ja juuste sügavpuhastamine. See aitab vabaneda kõigist lisanditest, mis nõrgestavad ning (eelkõige) takistavad maskide, õlide ja peanaha hooldusvahendite imendumist. Trihholoogiline koorimine on suurepärane puhastav protseduur, mis lisaks stimuleerib peanaha verevarustust ja kiirendab taastumist.

Olaplex

Kui tulevane pruut ei taha värvimisest loobuda, kuid kardab juukseid kahjustada, siis on parim valik Olaplex. See on kolmeastmeline juuste struktuuri rekonstrueerimine, mida tehakse värvimise ajal, et vähendada selle negatiivset mõju ja saavutada kaunis toon.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest