Jõulu- ja aastavahetuse soengud! Trendid, Ideaalne Rutiin ja Kiire Abi Juuste Parandamiseks

Jõulu- ja aastavahetuse soengud! Trendid, Ideaalne Rutiin ja Kiire Abi Juuste Parandamiseks

Inglijuuksed? Võluvad naiselikud punutised ja soengud? Kui soovid jõuludeks üllatada kõiki imelise soenguga, keskendu juuste seisundile. Jagame mõningaid ideid imeliste soengute jaoks, samuti kiireid ja lihtsaid viise juuste välimuse parandamiseks sõltumata sellest, kui mitmeid pühade pidustusi sind ees ootamas on. Uuele aastale saad vastu minna imeliste, taastunud juustega. Kas oled valmis särama?

Kaunid juuksed on alati terved juuksed - kiire jõulude-eelne tervenduskuur

Juuksed muutuvad talvisel perioodil nõudlikumaks: miinuskraadide ja siseruumide soojuse vaheldumine. Samal ajal soovime, et näeksime jõulude ja aastavahetuse ajal parimad välja. Kaunist soengust ei piisa alati, et juuksed kaunina püsiksid. Kui soovid, et soeng püsiks võimalikult kaua ja oleks laitmatu - siis tee kiire juuksehooldus. Kuidas seda teha?

  • Kui su juuksed on äärmiselt kahjustatud ja lõhenenud, siis ole hea ja ära usu, et on midagi, mis suudaks purustatud juukseotsad uuesti terveks teha. Parim valik on juukselõikus. Nii vabaned kuivadest ja lõhenenud otstest, parandades juuste üldist seisundit. Et hoida juuksekahjustused eemal (eriti piirkonnas, mis on kahjustuste suhtes kõige enam avatud), kasuta erilist kaitseõli juuste otstele või hõõru naturaalseid õlisid sisse.
  • Terved juuksed tulenevad peamiselt puhtast ja tervest peanahast, nii et kasuta spetsiaalselt väljatöötatud šampooni (kord nädalas piisab) või tee kodus spetsiaalne peanaha koorimine. Nii suurendad vereringet ja eemaldad tootekogunemise, rasu ja surnud naharakud. Ravi tõstab kaunilt juuksejuuri, lisab volüümi ning hoiab ära mütsi kandnud juuste välimuse ja rasuse peanaha. Kõige parem on, kui kasutad koorimist enne juukseõli ravi - sellist tüüpi "massiivne" ravi paneb õlide osakesed intensiivsemalt töötama juuste sees ja pinnal.
  • Ravi juukseõliga on kiireim viis juuste taastamiseks ja seisundi parandamiseks. Tee seda regulaarselt (vähemalt kord nädalas), kuid kui su juuksed on tõesti kahjustatud, võid seda teha isegi iga teine päev. Kuuma õliga juukseravi annab kõige intensiivsemad tulemused - see on suurepärane punkt sinu juuksehooldusrutiinile. See kaitseb, parandab ja taastab mitte ainult juukseid, vaid on kiire toimega abinõu elutute, liiga töödeldud, nõrkade ja tuhmide juuste jaoks. Ravi õliga võib olla viimane õlekõrs, kui kõik muu ebaõnnestub. See päästab sind, kui sul on ajast puudus ja vajad kiiret parandavat ja ilu lisavat tõuget. Juukseõli, mis sobib juuksestruktuuriga - poorsusega - on parim valik.
  • Kuidas tuhmidest juustest sära välja tuua? Meie (suurepäraste) vanaemade kasutatud trikk osutub endiselt võitmatuks: pesemise ja loputamise järel loputa õrnalt juukseid veega ja õunasiidri äädika või vaarika äädika seguga. Selline segu annab juustele sära, pehmuse ja elastsuse. Äädikas hoiab lisaks peanaha pH tasakaalu ning hoiab ära liigse rasu tekke mütsi all.

Jõulu- ja aastavahetuse soengud - uusimad trendid, mida juuksurid kiidavad

Kui soovid võluda kõiki sädelusega ja olla ka teadlik uusimatest soengutrendidest - siis selleaastased ideed kindlasti rõõmustavad sind. Sellel jõuluhooajal võid panna litrit kuusele või... oma juustesse. Tehnika ja stiil, mida kasutad, jääb sinu otsustada: punu juukseid, lisa eraldi sädelevad juuksesalgud või tee paksemad, läikivad salgud, mis näevad välja nagu juuksepikendused. On ainult üks reegel, mida tuleb järgida - hoia seda säravana ja värvilisena! See jõulutrend on läikega. Sädelev šikk juustes ei kao kohe pärast aastavahetust, see kestab läbi kogu hooaja!

Kui sulle litrid juustes ei meeldi, vali nende teine versioon - litritega juuksevärv. See on juba vallutanud Instagrami ja - mis kõige olulisem - varastanud naiste südamed. Milline on see jõulustiilis juuksevärv? Alusvärvi moodustavad valge ja roosa toon. Pastelsed toonid loovad imelised säravad highlightsid, mis varieeruvad olenevalt valgusest. Mõlema värvi õige kasutamine võimaldab saada erilise nõrgalt valgustatud värvitooni.

Järgides trende, keskendub jõulude ja aastavahetuse aeg särale ja litritele. Kui selle saavutad, siis sind vaadatakse ja märgatakse.

Moekad klassikud - ajatud soengud pidulikeks sündmusteks

  • Kui eelistad maitsekalt naiselikku klassikat ekstravagantsele säravale välimusele ja mõtled, millised soengud on kõige hämmastavamad jõuluhooajaks, samas loodad, et ei peaks minema salongi keeruka soengu tegemiseks, siis Klassikaline krunn sobib kindlasti iga peoriietusega. See on klass omaette, kuid kui soovid sellele anda rohkem "jõuluhõngu" - täienda seda õrna aksessuaariga, näiteks klambriga, millel on pärl või sädeleva kristallist krunnikammiga.
  • Prantsuse pöördepunutis on nii silmapaistev kui ka elegantne. See on lihtsalt veatu: väga lihtne teha ja rõhutab naiselikkust. Kõik, mida vajad, on kammida juuksed ühele poole, kinnitada need tagant ja seejärel keerata üles.
  • Veel üks väga populaarne soeng, mis on jõuludeks tõeliselt hea valik, on kasutada... kõiksuguseid punutisi. Muidugi tuleb neid sättida huvitavatesse ebatüüpilistesse stiilidesse. Juuksurid armastavad punutisi, sest punutis ise on piisav, et rõhutada naiselikku nägu. Krunn ja punutis on tõesti hea ja populaarne kombinatsioon, näiteks küljepunutis või esipunutis koos Prantsuse krunniga kaela kohal.

Mida sa jõulusoengu tegemisel kasutad?

Pühadehooaja soengutesse sobivad kõikvõimalikud luksuslikud aksessuaarid, nagu klambrid, klambrid kristallidega või pärlitega. Kui su juuksed on veidi sõnakuulmatud siis kasuta kindlasti tugeva hoidvusega juukselakki, et vältida oma mantli kapuutsi all (müts ei paista olevat hea valik jõulusoengute jaoks).

Kui su juuksed ei saavuta seda välimust, mida soovid, sära ja pehmust lisavate vahendite abil siis võta appi kuiv juukseõli, et kiiresti taltsutada lendlevaid juukseid ja suurendada juuste läiget ja elastsust. Läiget suurendav sprei on veel üks hea mõte - tavaliselt tuleb see spetsiaalses pihustiga pudelis, et seda oleks lihtne peale kanda. Piserda seda julgelt kõikjale juustele, üksikutele salkudele või lisa enne stiliseerimist.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest