Krunnid erinevates versioonides – parimad soengud

Krunnid erinevates versioonides – parimad soengud

Juuksekrunn on soeng, mis kuulub juba ajatute soengute kaanonisse. See valitseb catwalkidel igal aastal. Unikaalne ülesseatud soeng määrab maailma trendid. On oluline, et krunn sobiks iga riietuse ja näokujuga ning – olenevalt meie valitud versioonist – muudaks iga välimuse atraktiivseks.

Miks krunn nii populaarne on?

Vastus on üllatav: paljastatud kael ja õlad. Katmata kael on mõnikord härjale nagu punane kalts. Korralikus krunnis on midagi intrigeerivat.

Ülesseatud soeng paljastab ka teie näo ja silmad. See muudab teie välimuse alati nutikaks ja kenaks; nägu saab värskuse ja sära. Võime julgelt väita, et krunn on alati veatu. Isegi veidi lagunenud ja (näiliselt) sassis krunn pakub veidi elegantsi.

Krunn – kõige paremad ja huvitavamad soengud

Topeltkrunnid – lihtsalt kaks krunni mõlemal pool pead. Saate neid kanda kõrgel pealael või madalal kaela lähedal. Mõlemaid versioone saab teha samal viisil: tehke kaks hobusesaba ja keerake need patsikummide ümber. Kinnitage soeng nallide ja juukselakiga.

Prantsuse krunn – see sai taas populaarseks 40ndatel. Seda tehakse endiselt, kuna prantsuse keerdu on väga lihtne teha ja see näeb väga maitsekas välja. Krunni tegemiseks koondage kõik salgud ühele poole ja kinnitage nallidega– juuksed peaksid jääma kuskil keskele, moodustades horisontaalse joone (parema hoidmise huvides võite nallid omavahel ristata). Nüüd langevad teie juuksed ühele poole pead; saate seda õrnalt tagasi kammida ja ülespoole suunates ümber keerata. Veenduge, et nallid oleks juuste all peidus. Juuksed peaksid looma banaani kuju; Seetõttu tuntakse prantsuse keerdu ka banaanikrunnina. Soeng kinnitatakse pikkade nallidega. Prantsuse krunn näeb elegantne välja pika ja maitseka juukseklambriga.

Hispaania krunn – madal soeng, otse kaela kohal. Selle "taltsutamatu" versioon on ühel küljelt lõtv ja madal krunn. Hispaania krunni iseloomustavad siidiselt siledad ja läikivad juuksed. Sarnaselt prantsuspärasele on ka hispaania krunnil kaks versiooni: kaela kohale kinnitatud juhuslikud salgud loovad täiusliku igapäevase välimuse. Kui juukseid siluda, näeb hispaania krunn maitsekas välja ning sobib õhtukleidiga ja ametlikeks kohtumisteks. Väike kaunistus (nõel, klamber, palmik või lill) annab krunnile temperamenti.

Inglise krunn – näeb välja peaaegu samasugune kui hispaania kukkel, kuid see kinnitub kõrgele pea kohale. Selle soengu jaoks sobib ideaalselt spetsiaalne krunni patsikumm– krunnisvamm. See jaotab juuksed ühtlaselt laiali, luues suure ja sileda sõlme. Inglise krunnil on ka oma lõtv ja hooletu versioon. See on suurepärane soeng igapäevaseks tegevuseks. Kõik, mida pead tegema, on kinnitada juuksed pea ülaosale ja mähkida need patsikummi ümber. Krunni saab fikseerida pihustiga ja nallidega. Nallide asemel kasutavad paljud naised mõnusat patsikummi (ikooniline Invisibobble oleks ideaalne).

Hooletu, ohjeldamatu krunn – peale ülaltoodud krunnide "mässumeelsete" versioonide on ka teisi kiiremaid ja segasemaid ülesseatavaid soenguid. Need võimaldavad teil juukseid mõne sekundiga taltsutada, olenemata asukohast. Mis on krunni kõige lihtsam versioon? Hobusesaba tegemise ajal ei tõmba te viimasel läbbitõmbamisel juukseid lõpuni; allapoole rippuvad juuksed mähitakse patsikummi ümber. Võite teha sassis krunni, luues prantsusepärase keeru, kuid kasutage nallideasemel suurt juukseklambrit.

Pulmakrunn – olenevalt näokujust ja eelistustest saate teha kõiki kirjeldatud krunne pulmapeoks. Pulmaversioon peaks olema korralik, kaunistatud klambritega ja huvitava punutisega. Võimalusi on lõputult – saate krunniga punutisega kokku segada, juukseid siluda või salke lokkida ja üles kinnitada.

Krunnid erineva pikkusega juustele

Krunnid ja lühikesed juuksed – vähesed inimesed teavad, et lühikestele juustele saab krunne teha. See on üsna aeganõudev, kuid tundub hämmastav. Teil on vaja pisikesi juukseklambreid; igaüks kinnitab ühe juukseosa. Kui juuksed on piisavalt pikad, võite need keerata väikesteks "tigudeks" ja tihedalt kuklasse kinnitada – üksteise kõrvale. Teine võimalus on kinnitada spetsiaalsed krunnikujulised pikendused. Tress peab olema teie juustega ühte värvi.

Krunnid ja lokkis juuksedlokkis soenguga tüdrukutele meeldib krunne kanda. Kiharaid on väga lihtne stiilida – pole vaja vastukammimisega volüümi anda. Lihtsaim versioon hõlmab juuste hobusesabasse tõmbamist ja iga sektsiooni järkjärgulist kinnitamist.

Krunnid ja keskmise pikkusega juuksed – peate veenduma, et kiud ei libise ära. Keskmise pikkusega juuksekrunn võib vajada abi – nallid, ekstra patsikumm või krunnisvamm. Kui teie juuksed on paksud, saate iga osa ükshaaval kinnitada, luues patsikummi ümber romantilise krooni.

Krunn ja pikad juuksed – need näevad alati kõige vapustavamad välja ega vaja krunnisvamme ega pikendusi. Pärast juuste tagasikammimist keerake need lihtsalt patsikummi ümber, kinnitage laki ja nallidega.

Krunnitarvikud – asjad, mida vajate soengu kujundamisel

Nende abil saate lihtsalt ja kiiresti krunni teha, kaunistada soengut ja luua ainulaadse välimuse. Kõige populaarsemad juuksekummi aksessuaarid:

Juustekrunnide kaunistused

  • Invisibobble patsikumm – annab hämmastava püsivuse, ei libise minema. Võite selle ümber krunni keerata või kasutada krunnisvammi asemel.
  • Juukseklambrid – see annab krunnile iseloomu, muudab tavalise soengu vapustavaks ja maitsekaks soenguks erilistel puhkudel.
  • Lilled patsikummidel või nallidel – lillelised aksessuaarid sobivad suurepäraselt Hispaania krunniga ja loovad romantilise välimuse. Ideaalne suveks, avarate kleitidega.
  • Võltspats – kõige lihtsam variant on patsikumm, millele on kinnitatud pats. Tehke krunn ja mähkige võltspats patsikummi ümber originaalse soengu loomiseks. Pats sobib suurepäraselt õhukeste ja vähese volüümiga juustele.
  • Juuksepael – see peab olema huvitav ja sobima riietusega, et see täiustaks nii teie soengut kui ka kogu välimust.

Vahendid krunni valmistamiseks

  • nallid – asendamatu aastateks, seda vahendit ei ületa miski; miski ei hoia juukseid nii tõhusalt kui traditsiooniline nall.
  • juukseõli – silub, lisab läiget, taltsutab lendlevaid juukseid, aitab luua soengut, sobib suurepäraselt Hispaania krunni tegemisel.
  • juukselakk – kasutatakse viimistlusena, muudab krunni püsivamaks. Tänu lakile ei libise ükski salkudest lahti, rikkudes efekti.
  • tagasikammimise kamm – selle ühel poolel peaks olema terav ots juuste osadeks jagamiseks ja ühtlaseks eraldamiseks. Peaksite meeles pidama, et tagasikammimine suurendab volüümikust.
  • krunnivõrk – kui teete sellega hispaania krunni, ei hoia see mitte ainult soengut korras, vaid toimib ka suurepärase kaunistusena. Juuksevõrk võib olla sile ja lihtne või rikastatud erinevate pärlite, helmeste ja litritega.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest