Suverütmid! Parimad soengud festivalideks (ja palju muud)

Suverütmid! Parimad soengud festivalideks (ja palju muud)

Suvised muusikafestivalid on segu erinevatest stiilidest ja värvidest. Ideaalne festivalisoeng peaks olema näiliselt hooletu, täiustatud intensiivsete värvide ja kogu stiiliga sobivate aksessuaaridega. Avasta parimaid soenguid festivalideks!

Kunagi käidi festivalidel lihtsalt head muusikat kuulamas. Tänapäeval on need muutumas moeetendusteks ning kohaks, kus luuakse uusi meigi- ja stiilitrende. Tutvu muusikafestivalide parimate soengutega ja ole sel suvel trendikas!

Stiili ja värvide festivalid

Kui otsid festivali inspiratsiooni Instagramist, näed kohe, et suvised muusikasündmused on värvide ja stiilide segu. Kunst põimub siin viimaste trendide ja igapäevamoega. Oluline ei ole mitte ainult riietus, vaid ka meik, ehted ja loomulikult õige soeng, mis peegeldab täielikult festivali atmosfääri. Festivalil osalejate jaoks on see nagu täiendav ehe, iga festivalistiili viimane lihv.

PARIMAD SOENGUD FESTIVALIDEKS

Iga festivali vaimu saab edasi anda õige stiiliga. Festivalisoengud võivad olla värvikirevad, energilised, sassis, lohakad või veidi särtsakad. Festivalistiili saab luua õigete juuksenõelte, värvide ja aksessuaaridega. Need sobivad ideaalselt hipi-, boho- või rokk-stiiliga. Inspiratsiooni võib ammutada nii moelavalt pärit soengutest kui ka aastate tagustest trendidest. Ainus piir on sinu enda kujutlusvõime.

Sa ei tea, kuidas muusikafestivali jaoks soengut teha? Pööra tähelepanu mitte ainult soengule, vaid eelkõige värvidele ja aksessuaaridele. Sellise ürituse korral unusta minimalistlik mõtteviis.

Festivalisoeng - peamised trendid

PUNUTISED

Kõikidel festivalidel domineerivad alati igat tüüpi punutised. See soeng on populaarne tänu oma lihtsusele, muljetavaldavale välimusele ja mitmekülgsusele. Kohata võib igasuguseid punutisi, näiteks kalasabasid, moodsaid hollandi või prantsuse punutisi ning kolmest salgust koosnevaid palmikuid. Kantakse nii ühte patsi kui ka kahte sümmeetrilist punutist kummalgi küljel, lisaks võib neid kasutada lihtsalt soengut täiendava lisandina. Palmik võib olla punutud tukast või mitmest erinevast juukseosast, et soeng näeks efektsem välja. Tasub meeles pidada, et kõige paremad festivalipunutised näevad välja natuke sassis ja hooletult soengusse pandud, nende vahel leidub lahtisi salke ning juustesse on lisatud lilli või muid kaunistusi.

KRUNN

Ideaalne festivalisoeng peab olema efektne ning pealae krunn on seda kindlasti. Suvise muusikafestivali jaoks sobib lõtv, volüümikas krunn koos lahtiste külgsalkude või tukaga. Lained on pealae krunni jaoks hea aluspõhi, tänu millele näeb see veelgi efektsem välja. Kui kavatsed juuksed festivali jaoks krunni panna, on selleks mitu võimalust - lohakas krunn pealael, topelt krunn, prantsuse krunn, samurai krunn (mille all on hooletud lahtised salgud) või patsidest punutud krunn. Isikupära loomiseks võid lisada lilli, kasutada värvilisi paelakesi või salli ning katta seongu sädeleva spreiga.

HOBUSESABAD

Ka hobusesabaga saab loov olla! Kuigi tavaline hobusesaba võib tunduda festivalisoengu jaoks liiga igav, näeb see koos prantsuse punutiste või värviliste aksessuaaridega välja vapustav. Lihtne hobusesaba on suurepärane alternatiiv lahtistele juustele ja ülesseotud soengutele - juuksed on kokku seotud ja näost eemal, kuid samas langevad lõdvalt õlgadele. Festivalisoengu loomiseks on palju võimalusi, isegi kui valid tavalise hobusesaba. Saame selle pingule tõmmata, veidi madalamale või kaela tagaosa lähedale. Pea aga meeles, et see näeb kõige parem välja väga pikkade juuste puhul või siis, kui kannad juuksepikendusi.

LAINED

Lahtiste juuste armastajaid võivad ahvatleda tagasihoidlikud lokid või rannalained. Festivalisoeng peab olema volüümikas, mistõttu tuleb juuksejuuri enne stiliseerimist tõsta vahu või spetsiaalse pulbriga ja föönitamisel kasutada suurt ümarat harja. Soengu lõdvestamiseks võid tõmmata sõrmedega läbi juurte ning kasutada veidi kerget juukseõli või -spreid. Eesmärk ei ole peadligi hoidvad juuksed, selle asemel proovi neile anda tuulest sasitud efekt. Lainelised juuksed näevad juba iseenesest suurepärased välja, kuid neid võib ka täiendavalt stiliseerida. Õrnad lained on parim baas festivalisoengute jaoks.

Festivalisoeng - värvipalett 

Juuksevärv on soengu välimuse seisukohast äärmiselt oluline. Festivalisoengute puhul on see eriti tähtis, sest iga suvise vabaõhuürituse stiilid põhinevad julgel värvide kombineerimisel. Värve saab vabalt kombineerida - võid värvida kõiki juukseid, luua ombre-efekti, vikerkaare-efekti või värvida ainult üksikuid salke, näiteks punutise esiletõstmiseks. Milline juuksevärv sobib festivalidele kõige paremini?

  • Pastelsed toonid - (enamasti) roosa, sinine, lilla
  • Väga heledad juuksed, näiteks sinised, hallid või valged.
  • Holograafilised või vikerkaarevärvid

Kui sa ei soovi iga päev roosasid juukseid kanda, kasuta juuksekriiti või pihustatavat juuksevärvi - mõju on ajutine.

Festivalisoengud - aksessuaarid

  • Juuksepärg - kõige sobivam täiendus festivalisoengule, lillelaste stiilis. Hipi-stiile täiendavad suurepäraselt elustaimedest või kunstlikest materjalides valmistatud pärjad. Kunstlikud materjalid sobivad festivalidele paremini oma vastupidavuse tõttu. Pärg võib olla nii muljetavaldav kui ka delikaatne, seda võib kanda pealael või lillelise köiena, mis on käsitsi juustesse põimitud. See lisab kergemeelsust igale stiilile.
  • Juukselilled - ka üksikuid lilli saab kaunilt stiliseerida. Huvitavat festivalisoengut saab täiendada ka ainult ühe lillega, mis on kinnitatud näiteks kõrva taha või juuksekrunnile. Selline lisand muudab kogu välimuse naiselikumaks.
  • Peapaelad - kui juuksepärg ei sobi riietusega, siis on peapael hea alternatiiv. Peapaela saab kaunistada lilledega või kasutada lillemustrilist kangast ja naturaalseid värve. See võib olla valmistatud ka pitsist või paeltest, mis sobivad paremini kokku boho stiiliga. Peapael on suurepärane täiendus festivalisoengule, kuid see peab olema kaunistatud ning sobima ideaalselt soengu ja riietuse stiiliga.
  • Kaelarätikud - sageli ei ole peapaelad ja pärjad nii mitmekülgsed kui kaelarätikud. Juustele võib paremini sobida rokkari bandana või tütarlapselik siidist sall. Neid saab kasutada pin-up stiilis soengu loomiseks, siduda ümber krunni või hobusesaba, ning isegi punuda palmikusse, et anda juustele huvitavam välimus.
  • Juukseehted - need on täiuslikud lisandid festivalisoengule, eriti kui plaanid luu boho stiili. Lõdvalt juustele langevad ketid, rõngad, juuksenõelad või -klambrid, mis on kaunistatud kivikestega; kõik see sobib muusikafestivalile. Juuksed on nii hea materjal, et sinna võib panna kõike. Ehteid saab kasutada nii lisandina kui ka näiteks peapaelana.
  • Värvilised paelad - kui sa ei tea, kuidas oma juukseid festivaliks stiliseerida või kui napib aega keeruliste värskenduste jaoks, võib abi olla paeltest. Lihtsalt kinnita need üksikute salkude külge ja isegi lahtised juuksed saavad uue ilme. Pruunid toonid sobivad hästi maalähedaste stiilide puhul ja värvilised paelad on täiuslikuks täienduseks hipi soengutele. Paelu võib kohelda värviliste salkudena või punuda soengusse.
  • Juuksetätoveeringud - metalseid tätoveeringuid võib kanda mitte ainult kehal, vaid ka juustel. Seda tüüpi kaunistused sobivad ideaalselt festivalitrendidega. Lisaks sobivad need peaaegu iga stiiliga ja näevad välja hämmastavalt efektiivsed. Juuksetätoveeringul võivad olla geomeetrilised, idamaised või lillelised mustrid kulla ja hõbeda toonides. See on ideaalne valik sirgete juuste või siledate soengute korral. Kahjuks kaotab selline tätoveering lainelistel juustel oma algse välimuse.

Milliseid kosmeetikavahendeid võiks kasutada festivali ilme saavutamiseks?

Juuste ettevalmistamine selleks, mis neid festivalil ootab, nõuab sobivat kosmeetikat. Kindlasti on vajalikud tooted, mis kaitsevad päikese, tuule ja tolmu eest. Kasuks tuleb ka tekstureeriv kosmeetika, mis lisab volüümi ja värvi. Milliseid juuksetooteid tasub festivalile kaasa võtta?

  • Juukseõli - see on väga oluline abivahend, mis tagab festivalisoengu hea väljanägemise ja ei mõju juustele halvasti. Enamik õlisid sisaldab looduslikke UV-filtreid, mis kaitsevad päikese eest. Lisaks aitavad õlid kaasa juuste stiliseerimisel, andes neile kergust ja nõtkust ning rõhutades lokke. Kanna kaasas kerget juukseõli, mida on segatud sätendavate lauvärvidega; juustele hõõrudes takistab see nende väljalangemist ja pakub valgust peegeldavat efekti.
  • Termiline vesi - seda saab kasutada spreina, et juuksed oleksid täiuslikult niisutatud ja toidetud ka rasketes tingimustes. Rikkalikult väärtuslikke koostisosi sisaldav termiline vesi annab juustele pehmust, siledust ja sära.
  • Meresool - see aitab saavutada rannalainete efekti, mis on üks huvitavamaid festivalisoenguid. Meresoola sisaldavaid spreisid tuleb pihustada juustele ja pressida juuksesalkudesse. Õhukestel juustel kestab efekt kauem. Tasub meeles pidada, et hoolimata selle väärtuslikest omadustest võib meresoola liigne kasutamine juustele kahjulik olla, sest see põhjustab kuivust, kahusust ja tuhmust.
  • Juuksekriit - värviline juuksekriit on muusikafestivalide jaoks ideaalne. Juuksevärvi sisaldavad kriidid on saadaval mitmetes ebatavalistes, väga julgetes värvides. Seda on lihtne kasutada, värv tuleb maha esimese pesuga ning võimaldab värvida kõiki juukseid, ainult valitud osasid või üksikuid salke ükskõik millises värvitoonis.
  • Pihustatav juuksevärv - nii nagu juuksekriiti, saab ka pihustiga värvaineid osta enamikust ilutarvete kauplustest. Muusikafestivalide fännid armastavad seda toodet, sest selle toime on ajutine, see on kergesti pealekantav, ei kahjusta juukseid ja kaob pärast ühte pesu. Pihustatavad juuksevärvid on saadaval paljudes toonides, nii blondidele kui ka brünettidele.
  • Kuivšampoon - on mugav ja võimaldab kontrollida juukseid, mis kipuvad suvel kiiremini rasuseks muutuma. Kui soovid kiiret värskendust, kasuta kuiva šampooni ja töötle juukseid sõrmedega. Lisaks annab see festivalisoengule vajalikku volüümi.

SUVISED MUUSIKAFESTIVALID

Kus festivalisoengu ideid kasutada?

Üks populaarsemaid üritusi on Coachella muusika-ja kunstifestival - iga-aastane festival, mis on Colorado kõrbes asuvas Coachella orus (Indio Empire Polo Club) toimunud juba rohkem kui 20 aastat. See on suurim omalaadne muusikafestival Ameerika Ühendriikides. Pole ime, et üritusel osaleb hulgaliselt kuulsusi ja blogijaid kogu maailmast. Coachella festival annab sulle võimaluse ennast näidata ja saada trendide kujundajaks.

Õnneks leidub teisigi võimalusi enda näitamiseks. Sarnases õhkkonnaga muusikafestivalide hulka kuuluvad näiteks Lollapalooza (Chicago), Bottlerock (Napa Valley, California), Hangout Music Festival (Gulf Shore'i rannas Alabamas). Eurooplased leiavad festivalielamusi ka lähemalt, näiteks: Bonnaroo muusika-ja kunstifestival Manchesteris; Primavera Sound Barcelonas; Tomorrowland Belgias; Open'er Festival, Orange Warsaw Festival või OFF Festival Poolas.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest