Veatu naha entsüklopeedia: VALGE TEE

Veatu naha entsüklopeedia: VALGE TEE

Siit tuleb häid uudiseid! Hetke pärast kohtute kõige tugevama kosmeetikutele teadaoleva antioksüdandiga. Kahtlemata tasub see orgaaniline aine oma igapäevasesse nahahooldusrutiini lisada. Valge tee – just see uus aine, millest räägime – on uus superkoostisosa, mida kasutatakse naha tervise parandamiseks. Mida see teie füüsilise välimuse jaoks tähendab? Avastage võtmeekstrakt, mis vastutab naha elustamise ja noorendamise eest. Uurige, millised on valge tee omadused ja millist valget teed on kõige kasulikum kasutada.

Vananemine, oksüdatiivne stress ja vabad radikaalid

Parem on alustada algusest, selgitades, et nahk vananeb kahel viisil: seest ja väljast. Naha vananemist mõjutavad paljud tegurid, sealhulgas päikesekiired, halvad nahahooldusharjumused, elustiil ja isegi oksüdatiivne stress. Viimane on tõeliselt tõsine tegur.

Nagu olete ilmselt praeguseks õigesti arvanud, on oksüdatiivsel stressil palju ühist hapnikuga (ladina keeles oxigénium). Naharakkude varustamine hapnikuga on hädavajalik, kuid lisaks "headele" hapnikumolekulidele on olemas ka "halbu" molekule. Omades paaritut elektroni, reaktiivset hapnikuliiki ROS – tuntud ka kui vabad radikaalid – tekib teil oksüdatiivne stress, millel on negatiivne mõju teie keharakkudele.

Lihtsaim viis selle probleemi selgitamiseks on kasutada metalli korrosiooniprotsessi näidet. Lühidalt öeldes, kuna oksüdatsioon loob soodsad tingimused autode roostetamiseks, siis just nii põhjustab oksüdatiivne stress ka naha vastupidavuse vähenemist ja rakufunktsioonide halvenemist. Teisisõnu, organism hakkab vananema ja äärmisel juhul kahjustab see keha tugevalt. Nahk kaotab oma pinge, elastsuse ja sära, mis viib kortsude tekkeni.

Kas valge tee suudab nahka noorendada?

Olgu, aga kuidas on valgel teel vabade radikaalidega midagi pistmist? Valge tee ekstrakt sisaldab tugevaid antioksüdante, mida nimetatakse katehhiinideks. Must ja roheline tee läbivad kääritamisprotsessi, mis vähendab drastiliselt katehhiini taset, kuid valge tee lehed ja pungad jäävad töötlemata. Nii säilib valges tees peaaegu 100% kõikidest katehhiinidest, seega on antioksüdantide tase kõrgem kui ühegi teise tee puhul. Ja just need katehhiinid ongi teie poolel ning aitavad teil vabade radikaalidega ROS võidelda.

Kui kasutada taas roostetanud auto metafoori, siis valge tee toimib umbes nagu roosteeemaldaja. See pühib ära vabad radikaalid ega lase reaktiivsetel hapnikuliikidel meie keha laastada, kuid see pole veel kõik. Samuti on avastatud, et valge tee ekstrakt suudab kollageeni ja elastiini lagunemist takistada – kaks peamist valku, mida peetakse kõige olulistemateks valkudeks võitluses kauni naha eest.

Valge tee on meie keharakkudele nagu väeeliksiir. See hoolitseb naha eest, tugevdab seda ja võitleb selle eest, et anda sellele nooruslik välimus. Lisaks sisaldab valge tee rohkem toitaineid ja vitamiine kui muud tüüpi teed. Millised on valge tee keemilised koostisosad?

Valge tee ekstrakt INCI: Camellia Sinensis (valge tee) lehtede ekstrakt

Valge tee kosmetoloogias: keemilised koostisosad

Nagu eelnevalt mainitud, pakub valge tee suuremat antioksüdantide ja antimutageenide kontsentratsiooni kui ükski teine ​​teadaolev aine. Mida veel võib valge tee ekstraktist leida?

  • kofeiin - detoksifitseerib nahka ja võitleb vabade radikaalidega
  • C-vitamiin - nooruse eliksiir, tõstab näo esile, annab energiat ja rahustab nahka
  • polüfenoolid – teist tüüpi antioksüdandid, mis tegelevad vabade radikaalidega
  • katehhiinid (flavonoolid) – lisaks antioksüdatiivsele toimele on need antiseptilised, viirusevastased ja aitavad nahal kiiremini paraneda
  • saponiinid – tuntud selle poolest, et emulgeerivad rasvu, eemaldavad rasu ja säilitavad pH taseme; Lisaks võitlevad need põletike vastu
  • aminohapped - aeglustavad naha vananemisprotsesse molekulaarsel tasandil

Valget teed sisaldavad ilutooted: kellel on soovitatav neid kasutada? Millistele nahatüüpidele see sobib?

Kuna valge tee kuulub eksklusiivsete toodete hulka, näib see hetkel olevat üks kallimaid tee tüüpe. Kõigile nahatüüpidele sobiv valge tee on üle kogu maailma kõrgelt tunnustatud, tänu selle erakordsetele kaunistavatele omadustele.

Valge tee rahustab, ravib, aeglustab vananemist, parandab naha välimust ja tihedust sedavõrd tugevalt, et seda kasutavad meeleldi nii teismelised kui ka täiskasvanud. See ei ole saladus, et valge tee on üks parimaid nahahooldustooteid – see mõjub positiivselt tundlikule, allergilisele, hüperreaktiivsele, kuperoossele, rasusele, kombineeritud ja normaalsele nahatüübile. Kui soovite valgest teest maksimumi võtta, valige ainult kvaliteetsed ilutooted.

Parimad ilutooted valge teega: Kuidas valida kõige tõhusamad kosmeetikatooted?

On tõestatud, et naha ravimine valge tee ekstraktiga toob ainult positiivseid tulemusi. See on üks parimatest ekstraktidest, mis aitab nahal teostada isereguleeruvaid protsesse ja stimuleerida uute valkude tootmist. Selleks, et valge tee sügavamatesse nahakihtidesse toimetamist tõhustada, tuleks seda kasutada koos kosmeetikaga, millel on kõrge imendumisvõime. Näoseerum on valge tee jaoks ideaalne kandja toode. Selle kerge konsistents võimaldab kõigil koostisosadel jõuda sügavamatesse nahakihtidesse, nii et need on märkimisväärselt tõhusad kõigi naharakkudes toimuvate protsesside soodustamisel.

Teised suurepärased ilutooted, mis valge tee näoseerumi mõju tugevdavad, on nahatoonik ja taimne destillaat. Seega, kui valite kummagi valge tee ekstraktiga rikastatud toote, võite tasakaalustatud pH-tasemega rahuliku naha peale loota. Samuti valmistab selline kosmeetika näo enne järgnevat nahahoolduse etappi ette.

Valge tee näoseerum

Hommik on parim aeg valge tee näoseerumi pealekandmiseks – see on üks parimaid viise, kuidas nahal aidata terve päev vastu pidada. Lisaks sobib valge tee näoseerum oma kerge ja kiiresti imenduva koostise tõttu suurepäraselt ka meigipõhjaks. Lisaks tänu oma kaitsevõimele sudu ja linnareostuse eest, näib valge tee ekstrakt parim olevat nende inimeste puhul, kes suurlinnas elavad. Viimaks võib valge tee ekstrakti kasutada olenemata aastaajast.

Valge tee kosmetoloogias: valge tee parim kaaslane

Tõepoolest, see on imeliselt mitmekülgne kosmeetikatoode, mida mitte ainult saab teiste nahahooldusvahenditega sobitada, vaid mis suudab nahahoolduse ka täiesti uuele tasemele viia. Kahtlemata pole valge tee mitte ainult uskumatult võimas, vaid ka mitmeotstarbeline.

Kui soovite valge tee ekstraktist maksimumi võtta ja selle niigi uskumatuid võimeid suurendada, saate seda teha kasutades valge tee ekstrakti ja aaloed sisaldavat näoseerumit. See on võrreldamatu duo, mis on saanud populaarseks kõigi nahatüüpide eest hoolitsemisel igas vanuses.

Viimaks on tõestatud, et valge tee suudab kõigi nahka elustavate ainete toimet suurendada. Seetõttu on hea mõte oma õhtuses ilurituaalis kasutada selliseid ilutooteid, nagu näiteks C-vitamiini näoseerum, retinool, looduslikud õlid ja tüvirakud – nii saate veelgi vapustavama näonaha.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest