Kuidas valida tõhusat näoseerumit? Õlid, hüaluroonhape ja... kõik teised ilu võimendajad

Kuidas valida tõhusat näoseerumit? Õlid, hüaluroonhape ja... kõik teised ilu võimendajad

Näonaha seerum on kondenseeritud ilu, mis on pandud elegantsesse pudelisse. Näoseerumid on kõige tugevama toimega näonaha seisundi parandajad. Kasutusjärgset mõju on näha juba pärast ühte kasutuskorda. Kuidas valida erinevate toodete seast endale sobivat näonaha seerumit? Millistel juhtudel näoseerumit kindlasti tasub kasutada? Kas oled teadlik, et saad ise kodus valmistada loodusliku näoseerumi?

Mis on seerum?

Näonaha seerumit peetakse erakordseks tooteks, kuna selle kasutamine toob erakordseid tulemusi. See on üks tugevamaid nahahooldusvahendeid, mis pakub intensiivset nahahooldust.

Näoseerumi kerge koostis ja üsna vedel konsistents lasevad toimeainetel hõlpsasti jõuda sügavamatesse nahakihtidesse, kuhu tavaliselt niisutajad tavaliselt ei jõua. Milline on tulemus? Tugev näonaha taastamine, toitainete rakkudesse kandmine, niisutamine, noorendamine ja paljude, sealhulgas raskete nahahaiguste intensiivne ravi.

Mis on näoseerumi fenomeni taga? Toode sisaldab kõrgkontsentreeritud, ülitõhusaid toimeaineid. Looduslik seerum koosneb peamiselt taimeekstraktidest, looduslikest õlidest, vitamiinidest, eeterlikest õlidest ja lilleveest. Seda luuakse erineva konsistentsiga, ning võib seega meenutada kerget kreemi, õli, geeli või emulsiooni.

Millal näoseerumi vaja läheb?

Kuni viimase ajani oli laialt levinud arvamus, et seerum on mõeldud ainult vananevale nahale, mis on mõjutatud ilmuvatest kortsudest ja elastsuse kadust. See ei ole aga tõsi. Õnneks oleme õppinud, et igal nahatüübil on individuaalsed vajadused ning igal nahal on vaja täiustatud hooldust. Ei ole vahet, kas teie nahk on noor, aknele kalduv, rasune, kuiv ja väsinud, tuhm, küps, niiskusepuudusega või probleemivaba - kvaliteetne näoseerum sobib iga näonaha hooldusesse.

Proovi seerumit, kui tunned, et naha seisund halveneb või arvad, et see on kaugel ideaalsest. Paljud seerumid võitlevad isegi tõeliselt tõsiste nahahaiguste (põletik, pigmendilaigud) vastu, eriti siis kui need on loodud ohututest ja looduslikest ainetest.

Tähelepanu!

Kuigi see on intensiivsem kui niisutav kreem, ei saa seerum kunagi asendada näokreeme. Seerum tugevdab nahka ja aitab teistel kosmeetikavahenditel paremini toimima. Pea seda meeles ja suhtu näoseerumisse kui oma nahahoolduse rutiini täiendusse, mitte tavalise kreemi aseainesse.

Looduslik näoseerum

Loodusliku näoseerumi koostisained on valitud hoolikalt; koostis ei sisalda ärritavaid, sünteetilisi aineid, parabeene, silikoone ega nafta derivaate. See on toode, millel ei ole puudusi, sageli on koostisesse lisatud looduslikke taimeõlisid, sest need on võimelised tõhusalt parandama nahka ja kaitsma seda kahjustuste eest. Üks taimne õli kannab endas suure annuse toitaineid; mitme taimse õli segu on aga kui ilusümfoonia.

Kuidas sa tead, kas sinu käes on kvaliteetne näoseerum?

Luksus ei tohiks piirduda ainult visuaalselt luksusliku tootepakendiga. Ka pudeli sees olev seerum peaks olema kõrgeima kvaliteediga. Kuidas head näoseerumit valida?

  1. Väldi vastuolulisi koostisosi seerumi koostises - kontrolli, kas selles ei ole komedogeenseid aineid, parafiini, mineraalõli, PEG-i ja silikoone. Ka sellised ained nagu värvained, kunstlikud lõhnaained, lühikese ahelaga alkoholid ja tugevad säilitusained ei tule sinu nahale kasuks.
  2. Otsi aktiivseid koostisosi - seerumi toime seisukohalt võtmetähtsusega on taimeõlid, eeterlikud õlid, lilleveed, kõikvõimalikud taimeekstraktid (lille- ja ravimtaimeekstraktid), vetikad, samuti niisutavad ained (aaloe ja hüaluroonhape). C- ja E-vitamiin. Retinool ja koensüüm Q10 kuuluvad samuti seerumi teiste kõrgelt hinnatud koostisainete hulka. Kuid pea meeles, et tugevalt kontsentreeritud C-vitamiini, hapete või retinooli sisaldav seerum võib olla valgustundlik, seega on päikesekaitsekreemi kasutamine hädavajalik.
  3. Vali seerum vastavalt oma nahatüübile - rasune või aknele kalduv nahk vajab kindlasti teisi õlisid ja aineid kui kuiv või punetav nahk. Kontrolli alati antud seerumi otstarvet ja kui valmistad seerumi ise siis sobita hoolikalt looduslikke õlisid ja muid hooldavaid koostisosi.
  4. Kontrolli, kuidas su nahk seerumile reageerib - kvaliteetne näoseerum peaks kiiresti imenduma, ei tohiks jätta kleepuvat kihti, annab mõnusa kerguse tunde, ei tohiks nahale kleepuda ega seda üle koormata.

KAS OLED MÕELNUD PROOVIDA NANOIL NÄOSEERUMIT? SEE ANNAB PARIMA TULEMUSE JA SISALDAB KVALITEETSEID KOOSTISOSI!

OTSID SOBIVAT NÄOSEEERUMIT? PROOVI NANOIL'I TÄIUSLIKU KOOSTISEGA TOOTEID. SUUREPÄRASED KOOSTISOSAD, HEA KVALITEET JA KOHENE "VAU" EFEKT - KÕIK SEE ON SINU KÄEULATUSES! LISA NANOIL SEERUM OMA ILURUTIINI JA USALDA SELLE TULEMUSI. NÄED JA TUNNED, ET NAHK ON JUBA PÄRAST ÜHTE KASUTAMIST PAREMAS SEISUS.

Kuidas näoseerumi kasutada?

Näoseerum tõstab nahahoolduse teisele tasemele - tugevdades nahka, tungib see sügavale kihtidesse, kuid ei kaitse seda siiski väliselt. Seepärast veendu alati, et seerumile järgneb näokreem. Seerum vajab oklusiooni, mis hoiab seda sügavates nahakihtides - niisutav kreem toimib nii, et takistab seerumi koostisosade väljapääsu.

Puhasta oma nahk enne seerumi pealekandmist toonikuga. Oota, kuni seerum on imendunud ja tupsuta seejärel nahale sobiv kreem. Kui sinu seerum on õlipõhine, ei pea sa ootama, kuni see on imendunud - kanna kreem kohe pärast seerumit peale, et vältida rasvakihi tekkimist nahapinnale.

Pea meeles!

Tugevalt kontsentreeritud toimeained näoseerumis võivad nahalt kiiresti aurustuda, mis tähendab kehvemat toimet. Selle vältimiseks kaitske nahka nahatüübile vastava näokreemi kujul oleva oklusiivse "kaitsekihiga".

Kodune kosmeetika: kuidas valmistada looduslikku näoseerumit?

Kõige lihtsamat ja väärtuslikumat seerumit saab valmistada, kui segada kokku mõned looduslikud õlid (nt makadaamiaõli, jojobaõli ja avokaadoõli. See on tugevalt toitev koostis, mis taaselustab kuiva ja väsinud nahka, mis seisab igapäevaselt silmitsi toksiinide ja linnasaastega. Seda õlipõhist seerumit saab täiendada eeterlike õlidega, millel on tugev hooldav toime. Näiteks lavendliõli tõhustab kollageeni ja elastiini taastumist, on põletikuvastase toimega ja ühtlustab nahatooni. Roosiõli seevastu leevendab ärritusi, taastab naha elastsust, taastab nahka ja on vananemisvastase toimega. Ylang-ylangiõli kontrollib rasu tootmist, ravib nahapõletikku ja aknet. Piisab paarist tilgast 30 ml seerumist. Sinu looduslik kodune seerum võib tõesti omada hämmastavaid koostisosi! Ära jää ainult kahe õli juurde, vaid kasuta laias valikus kõrgeima kvaliteediga aktiivselt hooldavaid koostisosi. Millistest ainetest sobiv valida?

Tee ise - kodune looduslik näoseerum: retseptid

Bifaasiline roosiline näoseerum; kõikidele nahatüüpidele

  • roosivesi - 15 ml
  • hüaluroonhappe 3% geel - 10 ml
  • jojobaõli - 5 ml
  • argaaniaõli - 5 ml
  • sorbitool või d-panthenool - 5 ml
  • E-vitamiin - 1 ml

Sega kõik koostisosad kausis ja vala tumedast klaasist pudelisse. Enne kasutamist raputa korralikult, et koostisosad seguneksid. Kasuta enne magamaminekut ja päeva vältel, kui sinu nahk on kuiv. Sobib ideaalselt kõikidele nahatüüpidele. Seda õlipõhist näoseerumit tuleb kasutada 6-8 nädala jooksul.

Parandav näoseerum probleemsele nahale

  • hüaluroongeel 1% 10 ml
  • kiviroosivesi 7 ml
  • d-pantenool 5 ml
  • aloe geel 5 ml
  • niatsiinamiid 1,5 ml
  • allantoiin 0,5 ml
  • jojobaõli 5 ml

See seerum aitab võidelda naha ebatäiuste vastu, ideaalne rasusele ja probleemsele näonahale. Tänu allantoiinile ja pantenoolile leevendab ärritusi, rahustab nahka, hoiab seda niisutatuna. See helendab värvimuutustega nahka ja aknejärgseid laike. Õlipõhine seerum leevendab põletikku, aitab hoida niiskust ja on kortsudevastase toimega (looduslikud õlid moodustavad rikkaliku antioksüdantide allika).

Sega kõik koostisosad kokku ja vala tumedasse pudelisse. Seerumit võib kasutada kuni ca 8 nädalat. Kanna igapäevaselt hommikul ja (või) õhtul näole enne lemmik näokreemi kasutust.

Koensüüm Q10 õli baasil näoseerum silmade alla ja näole

  • argaaniaõli 5 ml
  • mandliõli 5 ml
  • koensüüm Q10 - umbes 3 tilka või 1 g pulbrit
  • A-vitamiin - umbes 6 tilka

Vala õlid kaussi, lisa koensüüm Q10 (kui kasutad pulbrit, soojenda õlisid veidi, et pulbrit oleks lihtsam sulatada). Lisa A-vitamiin ja vala seerum tumedasse pudelisse. Säilita seda umbes 2 kuud. Ideaalne öise naharutiini jaoks. Kui kasutad hommikul, siis pea meeles ka päikesekreemi retinooli (A-vitamiini) sisalduse tõttu.

Koensüüm Q10 on tugev antioksüdant, mis parandab naha seisundit ja vähendab kortse. A-vitamiin parandab, silub, pinguldab ja parandab naha struktuuri.

Argaaniaõli on üks parimaid kortse silendavaid ja nahka parandavaid õlisid. Argaaniaõli sisaldav seerum on enamasti mõeldud vananeva näo- ja silmanaha hooldamiseks.

See on looduslik botoks, mis annab näole tagasi sära; nahk on niisutatud, kortse on vähem ja need on vähem silmnähtavad.

Kui tihti näoseerumit kasutada?

See sõltub kindlasti sinu naha eelistustest ja individuaalsetest vajadustest. Seerumid sisaldavad sageli väga kontsentreeritud toimeaineid, nii et kui sinu nahka ei vaeva kortsud või akne, piisab hästi sobiva seerumi kasutamisest 2-3 korda nädalas. Kui aga tunned, et su nägu vajab intensiivset hooldust, kasuta seda iga päev.

Magamamineku aeg on parim aeg seerumi pealekandmiseks. Öösel terveneb nahk intensiivselt, sest just siis toimuvad peamised tervenemisprotsessid, mis mõjutavad kõiki nahakihte. Aita oma nahal taastada oma kaunis seisund ja varusta seda parima kvaliteediga toitainetega, nagu hüaluroonhape, vitamiinid, fütosteroolide, flavonoidide ja kasulikke rasvhappeid sisaldavad õlid, mis tagavad suurepärase taaselustava ravi.

Hommik on hea aeg ka seerumi pealekandmiseks. Vali seerumid, mis sisaldavad rohkelt antioksüdante ja looduslikke õlisid, mis kaitsevad nahka toksiinide, UV-kiirguse ja linnasaaste eest.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest