Parim nahahooldusrutiin, mida järgida 30ndates aastates

Parim nahahooldusrutiin, mida järgida 30ndates aastates

Naha seisund 30ndates eluaastates näeb endiselt noor välja, kuid see on vähem vastupidav sobimatutele nahahooldustoodetele, meigijääkidele või unetutele öödele. Isegi parim näokreem on ebapiisav. Kuidas hoolitseda naha eest, mis võitleb näojoonte tekkimise vastu? Liigume korraliku nahahooldusrutiini juurde, mida kõik väärime. Jagame sinuga, kuidas edasi lükata vananemisprotsessi ja säilitada 20-aastase nooruse välimus.

Milline on naha seisund sinu 30ndates eluaastates?

Naha seisund sinu 30ndates eluaastates on vananev, kuid sinu nägu ei näita seda veel välja. Kahjuks on protsess vältimatu, kuna kollageeni tase nahas väheneb, samuti östrogeeni tase. Kuidas see mõjutab jumet? On tõestatud, et 30-aastastes nahk:

  • kaotab elastsuse.
  • ei taastu enam kergesti.
  • ei ole enam vastupidav välistele ohuteguritele.
  • kaotab järk-järgult tervisliku sära, vitaalsuse ja niisutuse.

Östrogeeni taseme järkjärguline langus põhjustab naha kollageeni ja elastiini tootmise aeglustumist, mis on kaks kiudu, mis takistavad naha lõtvumist ja hoiavad seda ideaalses seisundis. Selle tagajärjel halvenevad naha paksus ja pinguldus vanusega.

Nahk kaotab 30ndates eluaastates oma võime rakke parandada. Naharakkude uuenemine on aastate jooksul aeglasem. Selle tagajärjel ilmnevad kortsud, naha paranemine võtab kauem aega, nägu pole nii priske kui vaid mõned aastad tagasi. Asjad lähevad hullemaks, sest naha kaitsekiht nõrgeneb ja niiskus kaob kiiresti.

Oluline teada: kuidas hoolitseda nahahoolduse eest teie 30ndates eluaastates?

1. NAHAHOOLDUS 30NDATES ELUAASTATES. ESIMENE SAMM: MEIGI EEMALDAMINE

Meigi põhjalik eemaldamine on ülioluline. Meigijäägid tekitavad kortse! Need kiirendavad vananemisprotsessi, häirides nahaparandusprotsessi, meelitades ligi mustuse ja käivitades nahas oksüdatiivse stressi tekke. Meik muudab surnud rakkude eemaldamise naha jaoks keerulisemaks. Püüa leida parim meigieemaldaja ja veendu alati, et sinu nägu oleks meigist enne magamaminekut puhas.

2. NAHAHOOLDUS 30NDATES ELUAASTATES. TEINE SAMM: PUHASTAMINE

Puhastamine on põhiline samm sõltumata meie vanusest. Puhas nahk, mis on vaba mustusest ja surnud rakkudest, on lihtsam parandada ja paremini imenduv. Lihtsalt öeldes toimivad nahahooldustoodetes sisalduvad toitained paremini ja annavad intensiivsema efekti. Alusta päeva õrna näopesuks sobiva vahtpuhastiga, mis on rikkalik rahustavate koostisosade ja vitamiinide poolest. Kasuta vähemalt kord nädalas koorijat, valides selle vastavalt oma nahatüübile. Pea meeles kasutada meigi eemaldamiseks vahtu ka õhtul.

3. NAHAHOOLDUS 30NDATES ELUAASTATES. KOLMAS SAMM: TONISEERIMINE

Näovesi leevendab ärritusi ja rahustab nahka ning tasakaalustab pH-taset, taastades ideaalse happelise pH taseme. Sinu 30ndates eluaastates naha jaoks peaks näovesi olema täis toitaineid. Saad selle asendada õieveega, kuid veendu, et see oleks rikkalik antioksüdantidest. Ideaalsed on roosivesi või lavendlivesi.

4. NAHAHOOLDUS 30NDATES ELUAASTATES. NELJAS SAMM: HEA SEERUM ENNE NÄOKREEMI

Kas teadsid, et 30-aastaselt on näoseerum prioriteetne nahahooldustoode? Vali see hoolikalt, veendu, et see sobiks sinu vanuse ja nahatüübi ning selle vajadustega. Isegi tundlik nahk vajab näoseerumit. Kasuta hommikul hüaluroonhapet sisaldavat seerumit ja vali öiseks kasutamiseks seerum, millega saab vananemisprotsessi edasi lükata: veendu, et see oleks rikastatud C- ja E-vitamiini, kollageeni või koensüümi Q10-ga.

5. NAHAHOOLDUS 30NDATES ELUAASTATES. VIIES SAMM: NIISUTUS, TOITMINE, KAITSE

Aja jooksul nõrgenevad naha kaitsefunktsioonid ja rasvakiht on kahjustunud, nii et nahk kaotab kiiresti vett. Madalam niisutustase tähendab kiiremini tekkivaid kortse. Sellepärast on oluline kontrollida lipiidide ja niisutuse taset ning ennetada veekaotust. Hüaluroonhape on oluline. Selle piisava koguse säilitamiseks nahas ära lase sellel aurustuda. Kasuta kreeme, mis ennetavad transepidermaalset vee kadu.

Sinu näokreem peaks olema täis pehmendavaid aineid, kuna need moodustavad naha kaitsevõime lipiidkihi. Hangi endale kreem, mis on rikas õlide poolest, või lisa tilk meelepärast looduslikku õli (näiteks jojobaõli või argaaniõli) oma kreemile enne näonahale pealekandmist. Alternatiivsed pehmendavad koostisosad võivad hõlmata ka mineraalõlisid, silikoone ja vahasid.

Hea kreem, mida kasutada sinu 30ndates eluaastates, peaks olema ka rikas ainete poolest, mis stimuleerivad kollageeni ja elastiini tootmist. Eriti oluline on ka oma nahka mitte jätta päikesekaitseta! Sinu päevakreem peab olema rikas kõrge SPF-faktoriga, ideaalis 30 SPF.

6. NAHAHOOLDUS 30NDATES ELUAASTATES. KUUES SAMM: HEA SILMAKREEM

Silmaümbruse kreem pole sinu 20ndates eluaastates hädavajalik, kuid saab kohustuslikuks, kui saad 30. Delikaatne silmaümbruse nahk vananeb kõige kiiremini, nii et pead seda aitama: hea silmaümbruskreem täidab nahka, ennetades kortse ja kõrvaldades paistetust ja tumedaid ringe. Ideaalsed koostisosad silmaümbruskreemis on muu hulgas kofeiin, kaaviar, kohvivõi, koensüüm Q10, E-vitamiin, kurgi ekstrakt, rohelise ja valge tee ekstraktid.

Milline näoseerum on parim kasutamiseks 30ndates eluaastates?

Sinu nahk väärib igapäevaselt kvaliteetset seerumit. Vali see hoolikalt ja veendu, et see oleks toitaineterikas. Sügisel lisa oma rutiini C-vitamiini seerum, kuna see parandab epidermist ideaalselt, helendab ja annab noorusliku sära.

Ära kunagi jäta vahele hüaluroonhappe seerumit. Hüaluroonhape on hädavajalik olenemata sinu vanusest. Hüaluroonhape niisutab, noorendab ja täidab rakuvahed, hoides nahka pringi ja ülipehmena.

Enne magamaminekut võid nahale kanda ka argaaniaõli, mis suurendab lipiidide kihti ja lükkab edasi kortsude teket. Kollageeni seerum toimib 30ndates eluaastates nahal suurepäraselt, kuna see säilitab optimaalse kollageeni taseme.

Tähelepanu!

Iga toode, mida kasutad, peab sobima sinu nahatüübiga. Kui sinu nahk on tundlik või reageeriv või võitled katkiste kapillaaridega, peaksid sellele pühenduma ja valima tooted, mida kasutades austad oma naha probleeme ja vajadusi. 30ndates eluaastates on lõhutud kapillaaride ja soovimatute ämblikveenide ning raskeks ohjeldava punetuse oht suurem. Saad aidata seda nahatüüpi hea koorijaseerumiga. Nanoilil on midagi, mis sobib sinule: Anti-Redness Face Seerum sisaldab pärnaõie-, küpressi- ja kastaniekstrakti, et rahustada nahka ja hoida seda kõige tervemana.

Milline näokreem on parim 30ndates eluaastates kasutamiseks?

PÄEVAKREEMID NÄONAHALE 30NDATES ELUAASTATES

Sinu päevakreem peaks sisaldama pehmendavaid aineid, et säilitada niisutust (looduslikud õlid) ning SPF-i, aga ka kaitsvaid, rahustavaid ja ilustavaid koostisosi, sealhulgas vitamiine ja taimeekstrakte (petersell, astelpaju, piimohakas), mis omavad tugevat hooldavat toimet.

ÖÖKREEMID NÄONAHALE 30NDATES ELUAASTATES

Sinu öine näokreem peaks olema rikkalikum ja sisaldama rohkem parandavaid aineid, mis muudavad nahad ilusamaks ja intensiivistavad öisel ajal toimuvat tervenemisprotsessi. Vali kreemid, mis on rikkad koensüümi Q10, kollageeni, retinooli ja looduslike õlide poolest, mis sisaldavad väärtuslikke oomega-happeid, flavonoide ja taimesterooli, mis omavad parandavat ja vananemisvastast toimet.

Milliseid näomaske on 30ndates eluaastates parim kasutada?

Nahk vajab 30ndates eluaastates tugevamaid tooteid kui neid, mida kasutasid eelnenud aastatel. Asenda oma näomaskid ja hangi tooteid, mis toidavad nahka, on vitamiinirikkad, elustavad jm. Kasuta neid sagedamini, vähemalt kaks korda nädalas. Proovi aeg-ajalt öökreemimaski, mis on ideaalne 30ndates eluaastates nahale, kuna koostisosadel on terve öö aega võimalik nahka toita, nii et saad ärgata puhanuna ja värskelt.

Milliseid näokoorijaid on parim kasutada 30ndates eluaastates?

Sinu näokoorija peaks omama täiendavat omadust: lisaks surnud naharakkude eemaldamisele peab see toimetama nahale toitaineid ja elustama seda ideaalse seisundi hoidmiseks. Sellepärast põhinevad sellised tooted puuviljahapetel ja võivad valgendada sinu nägu ning ühtlustada nahatooni. Kindlasti tasub omada helendavat ensüümikoorijat, mis on rikas puuviljahapete poolest.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest