Veatu naha entsüklopeedia: AALOE VERA

Veatu naha entsüklopeedia: AALOE VERA

Aaloe vera koostisainete mitmekesisus on ületamatu: üle 200 bioloogiliselt aktiivse aine! Pole ühtegi taime, mis annaks teile kiiremini terve ja veatu naha. Aaloe on nahahoolduse meister. Selle kasutamine nahal on väga tark samm. Siit saate lugeda, kuidas see töötab, millest see on valmistatud ja milline aaloepõhine toode on parim.

Aaloe – vana ja parim looduskosmeetika

See oli juba iidsetel aegadel tuntud. Seda kasutasid Cleopatra, Nefertiti, Maya rahvad ja asteegid. Selle raviomadusi jäädvustati iidsetel papüürustel – aaloed peeti mõnevõrra kalliks. Tänapäeval teame selle kohta veelgi rohkem ning hindame seda jätkuvalt kõige selle hea pärast, milleks see võimeline on.

Aaloe INCI: aaloe barbadensis, aaloe vera

Mainisime juba, et aaloe sisaldab üle 200 toimeaine, sealhulgas vitamiine, aminohappeid, mineraale, ensüüme ja polüsahhariide. Praktikas tähendab see, et aaloe on üks väärtuslikumaid taimi, millel on naha välimusele, noorusele, tervisele ja seisundile tõeline mõju.

Millistest imedest on aaloe tehtud?

  • Tervislikud rasvhapped: arahhiid-, kaprüül-, linool-, palmitiin-, steariinhape, mis reguleerivad protsesse naharakkudes, omavad oklusiooni ja kaitsevad nahka.
  • Orgaanilised rasvhapped: õun-, sidrun-, püroviinamari-, kaneel- ja salitsüülhape parandavad nahka ja suurendavad selle imamisvõimet.
  • Ensüümid, mis viivad rakkudesse hapnikku ja energiat.
  • Asendamatud ja endogeensed rasvhapped, mis takistavad vananemisprotsesse molekulaarsel tasandil.
  • B-vitamiinid (sh biotiin), mis sarnaselt teistele vitamiinidele tagavad samuti naharakkude korraliku funktsioneerimise ning need soodustavad ka rasvhapete omastamist.
  • A-, C-, E-vitamiinid, mis on tuntud kui nooruse vitamiinid, mis on nahahoolduses ja naha nooruslikuna hoidmisel hädavajalikud või isegi hindamatud.
  • Foolhape, mis stimuleerib rakkude uuenemist.
  • Tsingi, raua, fosfori, kaltsiumi, kaaliumi, mangaani mineraalsoolad – koostisosad, mis hoiavad naha kauni ja nooruslikuna, parandavad seda ja hoiavad ära epidermise kahjustumise.
  • Antioksüdandid (nagu vananemisvastased polüfenoolid), mis neutraliseerivad vabu radikaale ja säilitavad vajaliku niiskustaseme.

Usu või ära usu...

... aaloe koosneb enam kui 200-st kogu organismi jaoks hädavajalikest koostisosadest, sealhulgas 18 inimese kehas leiduvast 22-st aminohappest ja 7 tükki 8-st asendamatust rasvhappest, mida organism toota ei suuda! Need on valkude nõuetekohaseks tootmiseks vajalikud; teisisõnu vajalikud noore, terve, sujuvalt toimiva naha ja selle rakkude jaoks.

Aaloe vera – geel, mahl või viljaliha?

Teil on võimalik erinevaid aaloe vorme oma nahal katsetada: viljaliha, värsket mahla või geeli, mis on valmistatud taimest saadud mahlast. Milline neist on parim valik nahahoolduse jaoks? Aloe vera on kõikides vormides sama tugev.

Olenemata mis vormis, aaloe vera on rikkalik koostis ühenditest ja ainetest, mis täiendavad üksteist intensiivse naha niisutava ja tervendava toime saavutamiseks.

Mis puudutab põhjalikku nahaparandust, siis kerge, kuid väga kontsentreeritud aaloemahl (Aloe Barbadensis lehemahl) suudab kõige paremini epidermisesse tungida.

Aloe näohoolduses? Aloe toimib kõige paremini, kui lasta sel seerumisse imbuda

Parim viis aloe vera näonahale kandmiseks on seerumi kasutamine, mille voolav, kerge koostis on loodud kiiresti imenduva aloe vera mahla jaoks. Mahla osakesed imenduvad nahasse suurepäraselt, samas kui kvaliteetsetest, hoolikalt valitud koostisainetest valmistatud näoseerum hõlbustab imendumist.

Aloe mahl ehk Aloe Barbadensis lehest saadud mahl on ideaalne kosmeetikatoodete komponent ja see on lihtsalt loodud näohoolduseks. Leia seda kõige prestiižsematest toodetest, ideaalis seerumitest.

Aaloe nahahoolduses. Kes peaks seda kasutama?

Aaloe on kosmeetikamaailmas üks hinnalisemaid koostisosi. See on võimas, kuid täiesti loomulik. Aaloe sobib ideaalselt igas vanuses kõikidele nahatüüpidele. See toetab suurepäraselt niisutajaid ja kreeme. Aaloel põhinev nahahooldus toob palju kasu.

Kas aaloe sobib ainult näonaha hooldamiseks?

Aaloe on mitmeotstarbeline koostisosa, seega ei kasutata seda ainult näohoolduseks. Kui soovite oma keha aaloega ravida, peaksite valima selle paksema vormi - nahka kaitsva aaloegeeli. See on suurepärane valik suviseks ajaks, sest aaloe on kerge ja jahutab päikesesooja nahka hästi. Aaloed võib kanda ka juustele (ideaalis kokku segatuna loodusliku õliga), jalgadele ja kätele. Ja ärge unustage oma näonaha jaoks kasutada kontsentreeritud, kerget aaloepõhist näoseerumit.

Sõbralik ümbruskond või millega aaloe verat kokku sobitada?

Aloe vera on omaette klass, kuid kui soovite, et teie nahk saaks rohkem kasu, ravige seda täiendava duoga. Järgmised koostisosad "saavad läbi" aloe veraga:

  • aloe vera + valge tee = ideaalne sobivus, sest valge tee sisaldab rikkalikult selliseid aineid, mis naha taastumist stimuleerivad ja selle välimust parandavad.
  • aloe vera + hüaluroonhape = tähelepanuväärne paar, sest aaloe stimuleerib HH sünteesi. Hapet võite aaloega segada vahekorras 1:1 või kanda peale erinevatel kellaaegadel (hüaluroonhape õhtul, aaloe seerum hommikul).
  • aloe vera + retinool = mitte millegil pole sellist nahka noorendavat ja parandavat toimet kui retinoolil. Aaloe mitte ainult ei stimuleeri retinooli toimet, vaid ka taastab, rahustab ja kaitseb nahka päikesevalguse eest. Sellepärast tuleks retinooli nt. öise kreemiga kasutada ning aaloe seerumit hommikul enne niisutavat kreemi. Selline kahekordse võimsusega nahahooldus annab teile uskumatuid tulemusi.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest