Ilusad juuksed kohe - mis on juukseseerum ja kuidas see toimib?

Ilusad juuksed kohe  - mis on juukseseerum ja kuidas see toimib?

Kahjustatud, kuivad ja tõrksad juuksed vajavad tugevatoimelist ning koheselt taastavat hooldust. Sinu igapäevane šampoon ja palsam ei pruugi taolise väljakutsega toime tulla. Võibolla on aeg abi saada juukseseerumist - kas seda tasub kasutada ja miks? Milline on hea juukseseerum ja kuidas see toimib? Kas see suudab koheselt taastada juuste laitmatu seisundi? Kuidas juukseid intensiivselt taastada ja nende välimust parandada? Uurime välja!

Juukseseerum – mis see on?

Juukseseerum on paks aine, tavaliselt õlise või geelitaolise konsistentsiga, mis on pakendatud väikesesse või keskmise suurusega pudelisse. See on kondenseeritud hooldusvahend, mis koosneb erinevatest tugevatest toitainetest. Selle peamine eesmärk on koheselt parandada juuste välimust - seerum mõjutab nii juuste soomuskihti kui ka nende pealispinda. Taoline toode on peamiselt silikoonipomm, mis vastutab kahjustatud, tõrksate, kahuste, dehüdreeritud ja nõrgestatud juuste toitmise eest. Paljud naised sirutavad käe seerumi järele, sest nad soovivad saavutada juuste lamineerimise efekti. Kas seerumi kasutamine võib tõesti anda nii hämmastavaid tulemusi?

Kuidas juukseseerum toimib ja millist mõju see avaldab? [mõju]

Seerumit võid kasutada iga kord, kui märkad, et su juuste välimus on oluliselt halvenenud. See on suurepärane vahend juuste välimuse parandamiseks - see hooldab, silub, kaitseb kahjustuste eest ja annab sära. Siin on juukseseerumi kõige olulisemad omadused:

Kes peaks juukseseerumit kasutama?

Ei ole kehtestatud mingeid nõudeid ega piiranguid selle kohta, kes võib ja kes ei või juukseseerumit kasutada. Seerumite valik on lai, seega on lihtne leida tooteid, mis vastavad konkreetse juuksetüübi vajadustele. Naised kipuvad otsima seerumit, mis teeks imet juba pärast esimest kasutamist ja parandaks juuste välimust koheselt. Seega peetakse juukseseerumit sageli iluravitooteks.

Taoliste kosmeetikavahendite hulgas leidub tooteid, mis on suunatud spetsiifiliste vajadustega juustele. Millised seerumid on kõige populaarsemad?

Juukseseerum - tüübid

  • juukseseerum kahjustatud otstele
  • seerum kuivadele juustele
  • juuste väljalangemist takistav seerum
  • seerum nõrgenenud, kahustele juustele
  • seerum kuumtöötlemisel kahjustatud juustele
  • seerum värvitud juustele
  • seerum küpsetele juustele
  • kuumakaitse seerum

Juukseseerum - kuidas valida kvaliteetset seerumit? [mõju]

Esiteks, seerumi valimisel ära arva, et see "liimib" lõhenenud juukseotsi või taastab tugevalt kahjustatud juukseid. Regulaarsel kasutamisel võib see siiski kaitsta kahjustuste eest ja vältida otste edasist lõhenemist. Juukseseerumi omadused piirduvad sageli juuste kaitsmisega ja nende välimuse parandamisega. Kõige olulisem aspekt, mida tuleb kvaliteetse seerumi ostmisel silmas pidada, on selle koostis. Mida rohkem on seerumis raskeid silikoone ja lühikese ahelaga alkohole, seda rohkem kuivatab see juukseid!

Lisaks tuleb juukseseerumi ostmisel arvestada sellega, et taolised tooted parandavad juuste välimust ainult pinnapealselt ja need pestakse maha esimese šampoonitamise käigus. Hea juukseseerum peaks seega sisaldama võimalikult palju aktiivseid toimeaineid, mis suudavad juukseid toita ja nende seisundit positiivselt mõjutada (looduslikud taimeõlid, kollageen, keratiin, vitamiinid, keramiidid ja taimeekstraktid). Oluline on, et seerum sisaldaks lenduvaid või kergeid silikoone, mis ei kahjusta juuksekiudude struktuuri.

Kuidas (ja kui tihti) tuleks juukseseerumit kasutada? [kasutamine]

Juukseseerumit võib kasutada isegi mitu korda päevas, kui see on kooskõlas tootja soovitustega. Enamasti kasutatakse seerumit igal hommikul, enne soengu tegemist. See taltsutab juukseid, parandab nende välimust, poleerib, kaitseb ja lihtsustab stiliseerimist.

Lisaks, juukseseerumit võib kanda kuivadele juustele enne soengu tegemist või niisketele juustele kohe pärast pesemist. See kaitseb juukseid föönist eralduva kuuma õhu eest.

Juukseseerum on paksu konsistentsi ja tugeva kontsentratsiooniga kosmeetikavahend, seetõttu ära liialda selle kogusega - tavaliselt piisab kahest doosist, mida manustatakse lisatud pumba või tilguti abil.

Kas seerum kiirendab juuste kasvu ja takistab juuste väljalangemist?

Lükkame selle müüdi ümber - ükski juukseseerum ei suuda takistada juuste väljalangemist ega kiirendada nende kasvu. Miks? See on üsna loogiline. Juukseseerumi koostis ei võimalda seda peanahka hõõruda, mis on ainus viis juuksefolliikulite taastamiseks, tugevdamiseks ja stimuleerimiseks. Toodet võib kanda otstele või kogu juukse pikkusele - see parandab juuste välimust või struktuuri, kuid ei tugevda nende juurestikku.

Juukseseerum - arvamused

Juukseseerumite kohta avaldatakse erinevaid arvamusi. Leidub mitmeid suurepärase koostisega tooteid, mis mitte ainult ei kaunista, vaid ka toidavad juukseid. Samas võib kohata seerumeid, mis sisaldavad palju vastuolulisi aineid ja parandavad juuste välimust vaid ajutiselt - pärast pikaajalist kasutamist aitavad need sageli otseselt kaasa juuste kahjustumisele.

Juukseseerum: kas see taastab või parandab juukseid koheselt?

Juukseseerumi valimisel mõtle, millist probleemi sa sellega lahendada tahad. Kui soovid parandada juuste sära või värvi, siis leia seerum, mis on loodud just selleks otstarbeks. Õhukesed juuksed ja takerduma kippuvad juuksed leiavad juukseseerumite hulgast samuti oma "liitlase". Leidub tooteid, mis moodustavad juuste pinnale mikroskoopilise kihi, tänu millele muutuvad juuksed paksemaks (kahjuks kestab see efekt ainult järgmise juuksepesuni ja seega ei muutu juuksed pikemas perspektiivis täidlasemaks). Läiget andev efekt, võrreldav juuste lamineerimisega, on samuti ainult ajutine ja kaob pärast šampooniga pesemist.

Kuumakaitse seerumit on väga hea kasutada suvel. See kaitseb juukseid nii fööni kui ka tugeva päikesevalguse ja UV-kiirguse eest.

Kuid pea meeles, et silikoonide ja alkoholide liiga sage kasutamine põhjustab pikaajalisel kasutamisel juuste kuivamist ning kahjustumist. Teisisõnu, juukseseerum pakub peamiselt juukseid kaunistavaid ja kaitsvaid omadusi - selle taastavad võimed on sageli väga piiratud. See on suurepärane toode, mis parandab juuste välimust, kuid seda ei tohiks vaadelda kui vahendit kahjustatud juuste parandamiseks.

Juukseseerum või juukseõli - mida valida?

Mida saab kasutada silikoonipõhise juukseseerumi asemel? Kui sinu eesmärk on juuste taastamine ja toitmine, siis tasub juukseseerumi asemel pöörduda pigem naturaalsete juukseõlide poole. Ainult õlid suudavad taastada juuste tuuma ning tungida nende sisemistesse struktuuridesse. Õlidel on kasulik mõju kogu juuksekiule, seal hulgas ka juuste sisemistele struktuuridele ning, mis kõige tähtsam, juuksesibulatele. Korralikult teostatud juuste õlitamine on nagu professionaalne juuksehooldus.

Miks toimib juukseõli paremini kui juukseseerum?

Öeldakse, et juukseõli on "looduse loodud seerum" - see on täiuslik ja ohutu vahend kõikide juustega seotud probleemide lahendamiseks. Tänu oma koostisele sobib õli peanahale kandmiseks, see mitte ainult ei kaunista, vaid ka parandab juukseid seestpoolt. Lisaks on õlidel kaitsvad võimed - tänu neile omandavad juuksed kaitsekilbi kahjustuste vastu (sh mehaaniliste kahjustuste vastu, näiteks tugev hõõrumine rätikuga, kammimine jne). Seetõttu on õlid paremad kui mistahes juukseseerum.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest