Parimad juuksepikenduste tüübid

Parimad juuksepikenduste tüübid

Pikad juuksed ei ole enam lihtsalt unistus. See on eesmärk, mille saate koduste vahendite või juuksuripikendustega saavutada. Valida saab mitme erineva meetodi vahel. Leidke endale sobiv.

Juuksepikenduste paigaldamine on mitteinvasiivne ja valutu. Protsess hõlmab kunstlike juuksekiudude kinnitamist loomulike juuste külge. Selle eesmärk on lisada nii pikkust kui ka volüümi, et pikendused loomulike juustega ära sulanduksid.

Kuidas juuksepikendusi peale pannakse?

See sõltub juuksepikenduste meetodist, mille valite. Samm-sammuline protseduur võib olla erinev, kuid tulemus on alati sama – volüümikas ning muljet avaldav soeng.

Millist meetodit valida? Mõned teist soovivad mitteinvasiivset hooldust. Teised eelistavad juuksepikendusi, mis juukseid ei kahjusta. Ühte ideaalset juuksepikenduste meetodit pole olemas, sest me kõik soovime erinevaid tulemusi. Kui te ei tea, millist tehnikat valida, konsulteerige oma juuksuriga – asjatundlik nõuanne teeb valiku kindlasti lihtsamaks.

Huvitav fakt: üks juuksepikenduste karv võib olla maksimaalselt kuni 60 cm pikk.

Kuid need, kellele naturaalsed meetodid rohkem meeldivad, julgustavad aga valima alternatiive, mis kunstjuukseid ei nõua. On erinevaid juuste kasvu stimuleerivaid meetodeid, mis võimaldavad teil pikad volüümsed juuksed ilma juuksurisalongi külastamata saada.

JUUKSEPIKENDUSTE MEETODID

Juuksurisalongid pakuvad mitmeid erinevaid juuksepikendusmeetodeid. Osad neist on väga sarnased, seega keskendume lihtsuse mõttes kõige populaarsematele.

1. Keratiiniga juuksepikendused

Üks populaarsemaid valikuid on juuste pikendamine keratiinkiududega. Seda kutsutakse ka kuumaks juuksepikenduseks. Selle tehnika puhul kinnitatakse kunstlikud juuksekiud koos keratiiniga, mis tundub olevat suurepärane valik. Lõppude lõpuks on keratiin ju loomulik juuste koostisosa. Seda meetodit saab läbi viia kahel viisil:

  • spetsiaalse kuumutatud tööriistaga, mille temperatuur on umbes 170 kraadi
  • keratiini liimipüstoliga, mille temperatuur on maksimaalselt 70 kraadi

Kui kaua keratiini juuksepikendused kestavad? Selle meetodi üheks eeliseks on vastupidavus (umbes 3-4 kuud). Siiski peate hoolduses käima, sest mida rohkem teie enda juuksed kasvavad, seda madalamale keratiinpikendused liiguvad.

2. Hairtalk pikendused

See meetod on kiire ja vaevatu, sest silikoonteipe on äärmiselt lihtne peale panna. Protseduur hõlmab kunstjuuste ribade ühtlast kinnitamist üksikutele loomulikele juuksesalkudele. Teibid on nahale nii lähedal, et neid on vaevu võimalik märgata või näha.

Hairtalki soovitatakse neile, kelle õhukesed juuksed vajavad koheselt volüümi juurde – silikoonteibid koormavad väga vähe. Teibid kinnitatakse iga juuksesalgu üla- ja alaosa külge. Pikendused kestavad paar nädalat kuni 9 kuud, kuid hoolduses peaksite iga 8-12 nädala tagant käima. Üldjuhul on hairtalk pikendused üsna mugavad, kui soovite oma juukseid kinnisena kanda, kuid see sõltub ilmselgelt teie enda eelistustest.

3. Sisseõmmeldud juuksepikendused

Hairtalki meetodil on mitmeid variatsioone. Selle asemel, et pikendusi liimiga kinnitada, saate need lasta ka juustesse õmmelda. Juuksur punub juustesse waterfall punutise (lahtised juuksed) ning õmbleb iga patsi alla teibid. Ei mingit kuumust ega liimaineid. Kahjuks on selle meetodi ainsaks puuduseks see, et sisseõmmeldud pikendused ei ole eriti kauakestvad. Asja teeb hullemaks ka see, et mustust ja tootejääke pole patside vahelt eriti lihtne välja loputada, seega juuste pesemine on keerukas.

4. Jaapani punutisest juuksepikendused

Punutist kasutatakse ja Jaapani meetodis. Juuste volüümikus saavutatakse juuksepikenduste kudumisega päris juustesse. Sünteetilised kiud põimitakse peanaha lähedalt juustesse ja kinnitatakse väga õhukese läbipaistva elastikkummiga. Kahjuks peavad punutised väga tihedad olema. Seetõttu ei tohiks Jaapani juuksepikendusi kasutada kauem kui kaks kuud, et vältida juuksesibulate nõrgenemist.

5. Ultrasonic juuksepikendused

Seda tehnikat soovitatakse neile, kes soovivad vältida juuste kahjustamist. Pikenduste kinnitamiseks kasutatakse külmsulatust. Selle jaoks on olemas tööriist, mis genereerib sobivaid laineid ja keratiiniotstega kudesid, et ühendada pärisjuuksed kunstlike juuksekiududega. Ultrasonic juuksepikendused kestavad kuni kuus kuud! Need pikendused on vaevu märgatavad ja kauakestvad. See on kahepoolne õnnistus – neid saab kaua nautida, kuid nende eemaldamise käigus võivad juuksed kahjustuda.

6. Laserjuuksepikendused

Tuntud ka kui juukseunenäod või infravalguse juuksepikendused. See on üks kauakestvamaid ning kulukamaid meetodeid. Sobib õhukestele juustele, sest kunstjuuste kinnitamine laseriga võrdub tuvastamatute pikendustega, mis on kerged, elastsed ning püsivad 4-6 kuud. Suurim eelis – pikendusi on raske pärisjuustest eristada, sest need käituvad kammimise, stiilimise ja pesemise ajal täpselt nagu loomulikud juuksed. Kahjuks on laserjuuksepikenduste hind väga kallis.

7. Torukestega juuksepikendused

Natuke populaarsemad kui sisseõmmeldavad pikendused. Selle meetodi puhul kinnitatakse väikesed kunstjuuste salgud pisikeste torukeste abil samasuuruste loomulike juuksesalkude külge. On kaks võimalust:

  • kahanevad torud või kokkutõmbuvad juuksepikendused (kestavad umbes poolteist kuud)
  • vasktorust juuksepikendused (kestvad umbes kolm kuud)

8. Mikrorõngastega juuksepikendused

Kunstlike juuksekiudude kinnitamine mikrorõngastega ei vaja kuumust, seega ei kahjusta see juukseid. Väikesed kunstjuuste salgud kinnitatakse juuste külge väikeste (alumiinium-, vask- või pronks-) rõngastega – nende suurus peab sobima juuste tüübi ja struktuuriga. Kui pikendustele on juurde lisatud silikooni, on need suuremad, kuid kinnituvad paremini ja on turvalisemad. Kahjuks pakuvad väga vähesed salongid seda hooldust, sest protsess nõuab juuksurilt endalt väga palju oskusi. Mikrorõngastega juuksepikendusi on võimalik 3-4 kuud kanda. Alguses võivad rõngad tunduda märgatavad ja ebamugavad.

9. Silmustega juuksepikendused

Selle protseduuri paigaldus sarnaneb mikrorõngaste pikenduste omaga, kuid on turvalisem ja hügieenilisem. Need kestavad samuti umbes 3-4 kuud. Silmusmeetod võtab väga vähe aega ja vaeva.

10. Juuksepikenduste süstimine

Uuenduslik meetod, mida soovitatakse enamasti kiilaspäisuse ja hõredate juuste raviks. See on mitteinvasiivne ja mittekirurgiline hooldus, mis hõlmab juuste paigaldamist võltsnahale (võltsnahk kinnitatakse spetsiaalse tootega peanahale). Meetodi eeliseks on loomulik tulemus – tavaliselt kasutatakse loomulikke juuksepikendusi; Tänu sellisele kinnitamisele ei ole pikendused märgatavad ega tekita stiilimisel probleeme. Põhiteipe tuleb vaid kord aastas vahetada! Kahjuks on hind kallis ning seda meetodit ei saa valida, kui teil on sellised probleemid nagu psoriaas, kõõm jne.

11. Võrkjuuksepikendused

See on meetod on natuke odavam, kuid maksab siiski palju. Ka selle meetodi puhul kasutatakse naturaalseid juuksesalke, mis antud inimese juuksevärvi, struktuuri ja pikkusega sobivad. Pikendused kinnitatakse võrgu külge, võrk aga klambritega loomulike juuste külge. Tulemus on loomulik; pikenduste kandmine on mugav. Hooldus on mõeldud kiilanevatele inimestele ja neile, kes soovivad lihtsalt oma soengule volüümi lisada.

12. Lõksuga juuksepikendused

Viimaseks räägime kõige populaarsematest pikendustest, mida valitakse erilisteks puhkudeks – lõksuga juuksepikendused. Odavaim, kuid kõige ebamugavam variant. Kunstjuuste teibid kinnitatakse loomulike juuste külge klambritega. Saate sellega ise lihtsasti hakkama; sellised pikendused on mõeldud mitmeks kasutuseks. Kahjuks ei ole efekt eriti pikaajaline. Ka tulemus pole loomulik. Teibid on suhteliselt märgatavad (eriti siis, kui seote juuksed kinni) ja te peate need enne magamaminekut ära võtma. See on ühepäevane lahendus.

Kui kaua juuksepikendused kestavad?

Pikenduste kandmise aeg sõltub valitud meetodist. Võite valida ühekordselt kasutatavad pikendused või kanda neid kuus kuud või kauem.

Kas inimesed saavad aru, et kannate juuksepikendusi?

Samuti oleneb meetodist. Lõksuga, sisseõmmeldavad või hairtalk-pikendused on kõige kergemini märgatavad, eriti kui juuksed kinni siduda. Süstimis-, laser-, võrgu- või ultrasonic pikendused näevad kõige loomulikumad välja. Mida kõrgem on hind, seda keerulisem on pikendusi pärisjuustest eristada.

Kas juuksepikendused on ohutud?

See on juukseblogides levinud küsimus. Soovime alati, et see oleks valutu ja mitteinvasiivne. Ja see ka on nii enamikul juhtudel. Kuid keegi ei ütle teile, millised teie juuksed pärast paari kuud regulaarseid juuksepikendusi välja näevad. Kas juuksepikendused põhjustavad juuksekahjustusi? Kahjuks on tõde kurb. Juuksepikendused nõrgestavad paljudel juhtudel juukseid ning kiirendavad nende väljalangemist. Kõige rohkem vihkavad pikendusi õhukesed juuksed, mis on haprad. Kunstlikud juuksekiud tähendavad juuste jaoks lisaraskust, mis võib juuksesibulaid nõrgestada.

Kui palju juuksepikendused maksavad?

Pikenduste kasutamine on kuulsuste seas väga populaarne. Selle hind ei ole madal. Kindlasti ei saa kõik seda endale lubada. Siiski sõltub hind valitud meetodist. Peale selle on ka erinevates salongides erinevad hinnad.

Juuksepikenduste paigaldamine salongis on väga kallis. Peaksite välja mõtlema, kuidas juustele volüümi ja pikkust kodus lisada. Pikendusi ise paigaldades on hind madalam, sest ainus asi mille peale raha kulutate on vajalik juuksetoode.

PIKEMAD JUUKSED KODUS

Looduslikud juuksekasvu kiirendavad ravid on suurepärane alternatiiv kallitele juuksepikendustele. Kui tunnete juuksepikenduste hindu vaadates hirmu, pöörduge hoopis proovitud juukseõlide poole. Kui valite oma juuste jaoks sobiliku õli, ei muuda see teie soengut ainult paremaks. See kiirendab ka juuste kasvu, võitleb kiilaspäisuse vastu ja lisaks soodustab ka "beebijuuste" kasvu.

Juuste kasvu soodustav juukse- ja peanahaõli ei ole uudis. Paljud naised kasutavad võimalikult palju looduse kingitusi ära. Teisest küljest pidage aga meeles, et mõned õlid ei sobi juuste kasvu kiirendamiseks. Te vajate looduslikke õlisid (mitte eeterlikke õlisid), mida kantakse peanahale ning millel on kasvu stimuleeriv ja sibulaid tugevdav jõud.

Lemmikute seas on kastoorõli, takjaõli ja männiõli.

Oluline on valida ka õige juukseõli pealekandmismeetod. Parim kodune juuksekasvu tehnika käib nii, et esmalt kannate õli peanahale ning seejärel masseerite seda paar minutit. Võite proovida ka kuuma õli juuksehooldust, sest niiskus ja kuumus aitavad toitainetel paremini imenduda ning tugevdavad ravitoimeid.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest