Juuste aurutamine – toitev ja niisutav hooldus. Kuidas seda kodus teha?

Juuste aurutamine – toitev ja niisutav hooldus. Kuidas seda kodus teha?

Talvised või päikesekahjustatud, ületöödeldud kiharad – juustel pole kerge elu. See igatseb taastumist ja põhjalikku toitmist. Juuste aurutamine saab seda pakkuda. Kuidas see töötab? Lugege edasi, et teada saada, millised eelised juuste aurutamisel on.

Juuksed kaotavad niiskust iga päev. Juuksekiud on paljudest teguritest, mis häirivad juuste sisemist struktuuri, mõjutatud. Kõrge temperatuur avab liigselt juuksefolliikuleid. UV-kiirgus hävitab rakke ja kiirendab vananemisprotsesse, vale juuksehooldus- ja soengurutiin aga nõrgestab juuksesibulaid, põhjustades nt. juuste väljalangemist.

Palsamist või juukseõlist ei piisa alati, et soengut negatiivsete välistegurite eest kaitsta. Vajate intensiivseid juukseid parandavaid hooldusi nt. professionaalsed hooldusi nagu juuste aurutamine.

JUUSTE AURUTAMINE

See on suurepärane ravivahend kahjustunud juuste jaoks. See paneb meid kohe traditsioonilise leiliruumi peale mõtlema, mis on õigustatud. Lõppude lõpuks kasutab juukseauruti kuumust ja niiskust. Sellise SPA-ga saate ennast hellitada nii kodus kui ka salongis - mõlemal variandil on plusse ja miinuseid.

  • Juuste aurutamine salongis on professionaalne hooldus: selleks kasutatakse spetsiaalseid tooteid ja juukseaurutit, mis näeb välja nagu suur föön; see on kallis.
  • Kodune juuste aurutamine on ravi, mis on mõeldud kõigile: see on palju odavam ning kergem teha, see intensiivistab juukseõlisid, maske ja palsameid, mida igapäevaselt kasutate.

Paljud soovivad teada, mis eelised juuste aurutamisel on. Hooldus on väga tõhus, kui seda salongis teha. Selle eesmärk on niisutada ja toita, kuid selleks on midagi enamat vaja, kui lihtsalt aur. Kuigi põhielemendiks on aur, läheb vaja ka lisatooteid, nagu nt. juukseampullid või -õlid. Ilma nendeta ei tuleks juuste toitmine ja täiustamine kõne allagi ning juustel poleks ka õiget kuumakaitset.

Milliseid efekte juukseauruhooldus annab?

Hämmastava tulemuse saladus peitub sobiva temperatuuri kasutamises (madalam kui leiliruumis). Liiga kõrge temperatuur kahjustab ju juukseid – juuste sirgendamist soovitatakse põhjusega harvemini teha. Juuste aurutamine aga hoopis aitab juukseid mitte ei kahjusta neid, sest kasutatav temperatuur hoolduses on kõige rohkem 40-60 kraadi. Hooldus viiakse läbi seadmega, millel puudub otsene kontakt juustega, või siis katetakse juuksed dušimütsi ja sooja rätikuga.

Temperatuur on väga oluline. See avab juuksesoomused, et maski, õli või ampullide toimeained lihtsasti juuksekarvast läbi tungida saaksid.

Teine eelis juukseaurutite puhul on niiskuse kasutamine. See on väga oluline, sest niiskus aitab toitainetel imenduda. Kodus juukseid aurutades tuleb tooteid alati niisketele juustele kanda. Juuksurid kasutavad see-eest (olenevalt seadmest) auru või ultraheliudu – teine ​​variant on parem, kuna udu molekulid on väiksemad ja kergemad ning suudavad lihtsamini sügavamatesse juuksekihtidesse tungida.

Juuste aurutamine osooniga on samuti huvitav võimalus. See hooldus kasutab osooni jõudu, mis hävitab baktereid ja viirusi, suurendab peanaha verevoolu ja stimuleerib kiiremat juuste kasvu. Kuidas juuste aurutamine sel juhul toimib? Osoonimolekulid tungivad läbi juuksekarva, et niisutada, parandada ja konditsioneerida juukseid ja juuksesibulaid. Pole ka ime, et juuste aurutamist osooniga neile soovitatakse, kes juuste väljalangemist ravida soovivad.

Juuste aurutamise eelised

Juukseauruhoolduse mõjud on avastamist väärt. Regulaarselt tehtav hooldus (olenemata sellest, kas kodus või salongis):

  • tagab intensiivse juuste taastamise,
  • tagab maksimaalse niiskuse taseme,
  • lisab juustele sära ja pehmust,
  • intensiivistab juuste ja peanaha toodete toimet,
  • tugevdab juukseid, vältides juuste hõrenemist,
  • hooldab nii juuksesibulaid kui ka juukseid.

Kui tihti juuste auruhooldust teha tuleks?

Küsimusele "kas juuste aurutamine toimib" on ainult üks vastus. Seda ainult eeldusel, et teete seda süstemaatiliselt. Ühekordne ravi ei anna kunagi märkimisväärseid tulemusi. Juuste aurutamist tuleb teha seeriatena nt. ühe kuu jooksul nädalas korra, seejärel kaks kuud pausi enne järgmist seeriat.

Juuste aurutamine kodus

Kuidas juustele kodus auruhooldust teha? Kuigi see tundub keerulisena on see vastupidi tegelikult väga lihtne. Suurepärane otsus, kui teile ei meeldi salongihinnad. Vaja läheb vaid korralikku toodet, dušimütsi, sooja rätikut ja (valikuliselt) fööni.

Kasutada võib ükskõik millist igapäevast palsamit või juuksemaski, kuid kõige parema tulemuse annab juuste aurutamine ampullidega. Need väikesed kosmeetikatooted on väärtuslike toitainete allikaks. Alahinnatud juukseampulle on lihtne kasutada ning need jõuavad probleemi allikani – nõrgad juuksesibulad. Kõige parem valik on siiski looduslikud õlid – mitte millegil pole nii suurt juukseid parandavat jõudu kui nt. puuvillaseemneõlil, argaaniaõlil, mandliõlil või professionaalsel Nanoili juuksehooldusel, mis on rikastatud juuste poorsusele vastavate õlidega.

Kui täiustame juukseõlihooldust koduse aurutamisega, annavad polüküllastumata rasvhapetega õlid palju paremaid tulemusi. Selle kombinatsiooni hämmastavate eeliste nägemiseks, peaks iga naine seda vähemalt korra proovima.

Juuste aurutamine kodus samm-sammu haaval:

  1. Pese juukseid kaks korda maheda šampooniga. Loputage šampoon korralikult välja.
  2. Hõõru õli või ampull peanahasse.
  3. Määri toodet juustepikkustele.
  4. Keerake juuksed lõdvasse krunni.
  5. Kinnitage oma juuksed dušimütsi ja sooja rätikuga.
  6. Kui rätik jaheneb, soojendage see fööniga üles.
  7. 20-30 minuti pärast eemaldage müts ja rätik.
  8. Peske toode maha ning siledate juuste jaoks loputage külma veega.

Juukseaurutiga hooldus näeb salongis sarnane välja. Ettevalmistus on sama – veendudakse, et peanahk ja juuksed oleksid puhtad. Järgmisena lisab juuksur juustesse toodet – see on esimene erinevus, kuna tegemist on professionaalse vitamiinikontsentraadiga, mis tagab juuste toitmise ja taastamise. Järgmised kakskümmend minutit veedate õige temperatuuriga auruti all. Lõpetuseks pestakse juuksed uuesti üle.

Tutvuge teiste abinõudega kahjustunud juuste jaoks.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Kuumakaitse sprei
Argaaniaõli
Jojobaõli
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest