Juuksehoolduse armastajad kiidavad! Kodused SPA hoolitsused juustele õlihoolduse & tee-ise toodetega

Juuksehoolduse armastajad kiidavad! Kodused SPA hoolitsused juustele õlihoolduse & tee-ise toodetega

Miks on juuksehooldusest hullunud inimesed nii suured koduse juuksehoolduse armastajad? Sest need meetodid on soodsad ja ülimalt tõhusad. Kogu juuksehooldus leiab aset mugavas keskkonnas - sinu enda kodus. Sa tunned end vabalt, saad kuulata muusikat ja lugeda. Sellele lisaks on sinu juuksehooldusrutiin täielikult vastav SINU juuste vajadustele - sina ise valid sobivad tooted ja kingid oma juustele täpselt seda, mida nad vajavad. Ilu loomine on kõige mugavam sinu kodus, mitte kusagil mujal. Tänu intensiivsetele hooldustele on sinu juustel võimalus kohene ilus tulemus saavutada.

Juuste SPA, aeglane ilurituaal, looduslikud juuksehooldused, kodune juuksehooldus - nimesid on palju ja eesmärk on kõigil vaid üks - maksimaalne juuste toitmine ning nende välimuse ja seisundi märgatav tervendamine. Selle tulemusena näevad sinu juuksed välja, nagu oleks neid ravitud kõrgelthinnatud salongiteraapia teenusega. Vahe on selles, et kodus saad tunda end vabamalt ja hoolitsus on ühtaegu soodne kui ka lõõgastav. Võid juuksehooldusele pühendada terve päeva, nt pühapäeva: tehes seda rahulikult, veidi laisalt, ainult juustehooldusele keskendudes. Koduse juuksehoolduse tegijad armastavad kombineerida juuksehooldust teiste ilurituaalidega, nt näomaskid ja -puhastused, küüntehooldus, jalavannid jne. Mis saab juustest? Need läbivad ühe päevaga totaalse uuenduskuuri.

Üks päev juustele - mida on vaja edukaks värskenduseks?

  1. Puhkepäev - see on päev, kui sa ei oota külalisi ega lähe välja. Tegu on vaikse meeldiva päevaga, mille saad pühendada täielikult endale või oma lähedastele (õlihooldus või juuksemask ei sega hea filmi vaatamist koos perega).
  2. Sõbranna - võid oma juukseid hooldada koos sõbrannaga - vaja on vaid paari ideed, kuidas ühiselt aega veeta: lemmiku telesaate vaatamine, söögi tegemine jne. Sinu sõbranna muudab selle päeva kindlasti palju lõbusamaks. Samuti on tore koos katsetada erinevaid hoolitsusi ja tooteid. Kui aga tunned, et vajad üksindust ja eraldatust, siis tee sellest päevast eranditult oma päev.
  3. Mugavad riided - enne õlide juustesse kandmist, valitud toodete hõõrumist juustesse ja peanahka ning juuste loputamist - pane selga mugav riietus, mis võib saada rasvaseks või kahjustada.
  4. Sobivad tooted - juuste SPA-päevast on tõesti suur kasu, sest saad kasutada erinevaid tooteid ja koostisi, millest sinu juuksed praegu puudust tunnevad. Õigesti valitud tooted on korraliku ja tõhusa juuksehoolduse võti.
  5. Tegevuskava - et kõik tooted oleksid maksimaalselt kasulikud, tuleb neid kasutada õiges järjekorras. Ainult nii saab juuksehooldus olla eesmärgipärane ja täielikult õnnestuda. Peagi avastad parima juuksehoolduse, mille teostamist samm-sammult kavandada.
  6. Küünlad ja eeterlikud õlid - kui soovid muuta koduse SPA professionaalseks rituaaliks, siis kasuta aroomiteraapiat, mis aitab meeli rahustada ja täielikult lõõgastuda. Süüta küünal ning kasuta oma lemmikuid eeterlikke õlisid.

Juuste SPA päev ja selle kasu - millist kasu saad tänu kodustele hooldustele?

  1. Lõõgastust ja aja mahavõtmist kogu kehale - kuigi juuksehooldus tervendab juukseid, siis puhkust saab kogu keha. Seepärast võid seda kodust SPA päeva võtta ka kui täielikku restarti pärast pingelist nädalat. See on rahustava päeva loomiseks suurepärane viis.
  2. Suur muutus paremuse poole. Mis puudutab juuste välimust, siis aset leiab nii mõnigi muutus: paranenud juukseläige, tekstuur, värvikirevus - kõik need on palja silmaga nähtavad. 'Koheselt kaunid juuksed' on üks põhjus, miks pühendada terve päev põhjalikule juuksehooldusele.
  3. Puhas peanahk - miks see nii oluline on? Kasutades võrdlust, siis on sinu peanahk juuste jaoks sama oluline kui muld taimede jaoks. Kui see on saastunud, muutub see viljatuks. Kui sa tõesti soovid hoolitseda juuste kasvu eest, siis hoia oma peanahk puhtana, masseeri seda, stimuleeri verevoolu ja hoia peanahas olevat niiskustaset.
  4. Tugevdatud juuksesibulad - sibulaks nimetatakse niinimetatud juuste tehast. Juuste maatriksis toimuvad rakkude jagunemised; nende omadused mõjutavad kasvavate juuste kasvu, välimust, tervist ja "kvaliteeti". Rohkem tugevust ja toitaineid juustes tähendab parema väljanägemisega juukseid. Toites sisemisi struktuure, käivitate kasvu, kiirendades seda samal ajal.
  5. Juuste tervendamine ja uuendamine - teisisõnu juuste poorsuse parandamine, täites lõhesid juukse pinnal ja fikseerides disulfiidsidemeid juuste sees. Tänu aktiivsetele ainetele, mis suudavad juuste struktuuri ehitada, muutuvad sinu juuksed paksemaks, omandades volüümi ja kirevust. Märkad hõlpsasti erinevust oma juuste seisundis - nende kuivamine võtab kauem aega (õhukesed, dehüdreeritud juuksed kuivavad koheselt). Terved juuksed hoiavad rohkem toitaineid ja lukustavad vett endasse.

SPA-päev sinu juustele. Kuidas valmistada kodus juuksehooldust?

Tutvu meie üksikasjaliku kavaga, mis muudab sinu juukseid vaid ühe pärastlõunaga, andes tagasi vapustava välimuse, hooldades juukseid alates juuksesibulatest kuni otsteni. Võta ette need 10 sammu, mis viivad sind täielikust juuste uuenduskuurist läbi!

1. PEANAHA KOORIMINE

Peanaha puhastamine on iga juuksehoolduse edu ja tugevdamise käivitajaks. Ikka veel alahinnatud, kuid isegi trikoloogide poolt soovitatud - peanaha koorimine võimaldab teil vabaneda kõigist toksiinidest, toodete ülekoormusest, ebapuhtusest, rasu liigsest kogusest, surnud rakkudest ja enamasti valmistab see juuksed ja peanaha suurepäraselt ette toimeainete vastuvõtmiseks. Üleliigne surnud rakkude ja toodete (eriti stiiliprimeeride või kuivade šampoonide) kogunemine katab teie peanaha ja juuksejuured kihiga, mis takistab toimeainete tungimist sibulatesse ja peanahka.

Võite hankida endale valmis peanahakoorijat või teha seda ise. Kõige rohkem kasu annab siiski ensüümne peanahakoorimine - see on kõige täpsem ja ei vaja hõõrumist, mistõttu on see juuksejuurte suhtes kõige tundlikum - see on kõige olulisem hõrenevate ja hapraste juuste puhul.

Kandke koorijat niisketele juustele ja peanahale, masseerige seda mõnda aega või - kui tegemist on ensüümkoorijaga - jätke see toote etiketil märgitud ajaks sisse ja loputage leige veega välja. Nüüd võite julgelt juukseid pesta.

2. KLARISEERIV ŠAMPOO (esimene juuste pesu)

See mitte ainult ei pese maha koorimisjääke, vaid puhastab ka teie peanahka ja juukseid - sellisel šampoonil on oluline omadus: see tõstab veidi juuksekarvu, et suurendada nende imendumist ja aidata neil toitaineid vastu võtta. Teisisõnu, selgitav šampoon parandab juuste imendumist, mis võtab toimeaineid kergesti vastu.

3. JUUKSEÕLI (RAVI)

Õlid juuksehoolduses ja vana ayurveda õlitamise kunst moodustavad suurepärase juuksehoolduse aluse. Miks? Ainukeste ainetena koosnevad nad täielikult suurepärasest koostisest ja hooldavad juukseid mitmel viisil: nad mitte ainult ei paranda tüve välis- ja siseosa, vaid stimuleerivad ka sibulaid ja taastavad teie peanaha hea kuju. See on kõige komplekssem juuksehooldus, mida saate endale lubada.

Õlid sisaldavad häid asendamatuid rasvhappeid, fütosteroole, flavonoide, karotiini, skvaleeni ning komplekti vitamiine ja mikrotoitaineid, mis tagavad täiusliku juuksehoolduse. Nad sobivad täpselt juuste poorsusega, mis on juuste tüüp (ja vajadused).

Üksnes juustele pühendatud päeval tehke täielik kuumade õlide juuksehooldus: kandke niisketele juustele ja peanahale kergelt sooja õli, masseerige õrnalt peanahka ja katke juuksed sooja kompressiga, et intensiivistada õli toimimist.

TASUB MEELES PIDADA!

Juukseõlihooldus on skeemi keskmes; muud sekundaarsed hooldused keerlevad õlirutiini ümber. Nii mask, peanahahooldus või koorimine intensiivistavad õlide tõhusust, täiendades neid toitainetega ja muutes õli toimeained intensiivsemaks. Mida parem on õlide segu, seda tõhusam on kogu SPA-päev teie juustele. Et kinkida oma soengule seda, mis on parim, vali üks kolmest Nanoil juukseõli - see on kõige tasakaalustatum segu looduslikest õlidest ja võimendavatest koostisainetest (UV-filter, keratiin, lanoliin, siid, pantenool). Kõik selleks, et anda juustele kõige väärtuslikumad ained, mis on vajalikud juuste parandamiseks ja (taas)kasvuks.

4. TOITEV-REGENEREERIV MASK, MIS EMULGEERIB ÕLI.

Rikastatud vitamiinide, valkude, taimeekstraktidega (et anda lisatoitaineid ja emulgeerida õli). Miski ei eemalda õli nii kergesti kui mask, mida kantakse peale õlitamist. Sellel on kaks funktsiooni:

  • esiteks - see eemaldab juustest vaevata rasvase õli, nii et olete kindel, et rasvased osakesed on kadunud ja neist ei ole mingit märki
  • teiseks - see on täiendav annus toitaineid teie juustele. Milline juuksemask valida? Eelistatult seda, mis sisaldab ohtralt niisutavaid aineid (aaloe, hüaluroonhape, karbamiid, sorbitool, fruktoos) ja valke (piima-, siidi-, nisu-, kaera- või riisiproteiinid, kollageen, elastiin, keratiin). Hästi toimivad ka keratiini ja aminohappeid (tsüsteiin, tsütsiin, tauriin, türosiin, arginiin) sisaldavad maskid.

TASUB MEELES PIDADA!

Kui soovid, et kogu päeva kestev juuste SPA oleks mõttekas ja annaks tulemusi, julge valida vaheldust - kasuta ühel päeval proteiinimaski (tugevdatud parandamise eesmärgil), teisel korral kasuta niisutavaid aineid (need annavad kuivadele juustele niiskuskiirenduse).

5. TUGEVUSTAMINE SHAMPOO (teine juuste pesu)

Teine juuste pesu, et eemaldada õli ja mask. Teine pesu võimaldab vältida juuste raskendamist toitainerikaste maskide ja palsamitega. Seekord peab šampoon olema teistsugune - vitamiinirikas, niisutav, proteiinidega immutatud, nt kaera või siidiga, looduslik, mis lisaks hooldab teie peanahka ja säilitab peanaha hüdrolipiidide tasakaalu.

6. ÄÄDIKAS VÕI TAIMNE JUUKSEHOOLDUS

Loputussegu täiendab kogu SPA-päeva teie juuste jaoks. See on nagu kirss peal - see suurendab läiget, lisab siledust, tihendab juuksekarvad, hoiab peanaha pH-d tasakaalus, pehmendab juukseid ja muudab need mõnusalt käepäraseks, puhastab juukseid ja hoiab samal ajal ära staatilise lendu.

Õuna- või vaarikaäädikas on kõige populaarsem alus juuksehoolduseks. Võid hankida valmis äädikhooldust või teha seda ise - vaata parimaid koduseid juuksehooldusvahendeid ja proovi neid.

7. PEANAHA KONDITSIONEER

Viimane (kuid mitte vähetähtis) samm, et hoida oma peanahka vormis. Peanahakreemil võib olla erinevaid funktsioone - vali õige, mis vastab sinu juuste ja peanaha vajadustele. Kui su juuksed on rasvased, otsi taimne palsam, mis normaliseerib rasunäärmete funktsiooni. Teisalt, kui sind häirib mahu kaotanud, raskendatud juuksepahmakas, vali kreem, mis lisab volüümi ja tõstab juuksejuuri. On olemas ka peanaha hooldusvahendeid, mis niisutavad, leevendavad ärritust või võitlevad kõõma vastu. Kõik sõltub teie peanaha seisundist ja juuste vajadustest.

Peanahakreemi kasutatakse ainult peanahale ja juuksejuurtele, seega peaks see olema mahe, looduslik ja mitte ülekoormav. Te ei pea seda välja loputama. Peanaha masseerimine pealekandmise ajal stimuleerib täiendavalt sibulaid ja peanahka.

8. PIHUSTAGE SISSE JÄETAVAT PALSAMIT, LINASEEMNE GEELI VÕI JUUKSEHÜDROSOOLI.

Kui su juuksed on kahjustatud või aastaaeg nõuab intensiivsemat juuksehooldusrutiini (külm või kuumus) - kasuta kerget sprei-konditsioneeri, taimehüdrosooli või muud leave-in toodet. See kaitseb teie soengut ebasoodsate välismõjude eest.

Kõik juuksehoolduse kinnisideed kiidavad erinevaid udusid või lillevesi, mida saab enne föönitamisrutiini niisketele juustele pihustada; need võivad sisaldada ka rohkelt looduslikke õlisid, mis kaitsevad juukseid suurepäraselt õhus leiduvate toksiinide eest.

Leinaseemne geel on sageli kasutatav looduslik lahtine palsam. See toimib uskumatu hooldusvahendina, mis kaitseb, silub ja niisutab juukseid. Linaseemnetel on suurepärane hooldav toime, nad hoolitsevad suurepäraselt juukseotsade eest ja annavad mõnusa lõppviimistluse. Linaseemnete geeli kiirretsept hõlmab leige vee valamist mõnele linaseemnetele (need peaksid olema kaetud) ja nende kõrvale panemist ööseks. Järgmisel päeval on geel kasutusvalmis (pärast seemnete nõrutamist).

9. SEERUM JUUKSEOTSTELE

Juukseotsad kuivavad ja kahjustuvad kõigist juukseosadest kõige kiiremini. Selleks, et neid lõhenemise eest päästa, hõõru iga päev sisse kaitsvat seerumit või mõnda looduslikku õli. Nii säilivad ens terved ja elujõulised ning ei ole enam säbrulised, kuivanud ega lõhenevad. Oma juuste SPA-päeval peaksite seda kindlasti kasutama. Kui sa ei poolda silikoonipõhiseid juuksetooteid ja eelistad looduslikke koostisosi - võid juukseid katta lisaportsjoni linaseemne geeliga, mis on segatud valitud õliga.

VÄLJAPIDAMINE VÄLJAPIDAMISE VÄLJAPIDAMISE VÄLJA!

Linaseemne geel ei kaitse mitte ainult juukseotsi kahjustuste eest, vaid ka silub, niisutab ja suurendab läiget. see töötab loodusliku stiiliprimeerija ja sära suurendava hooldusvahendina. Selleks, et vältida juuste raskendamist, lisa veidi vett - rohkem vett muudab geeli rohkem "konditsioneeri" ja vähem seerumi moodi.

10. KAITSEB KUUMUSE EEST

Juuste SPA-päeval peaksid keskenduma juuste parandamisele, nii et parem unusta föönitamisrutiin või igasugune kuumaga stiilimine.

Kui sul on aga tõesti vaja välja minna ja vajad veatut soengut, kasuta enne fööni välja võtmist kuumakaitsespreid. Ideaalne on, kui toode sisaldab looduslikke koostisosi, samuti on see sära suurendava toimega ja stiliseerib juukseid õrnalt. Veega segatud argaaniaõli on looduslik kuumakaitsesprei - sega paar tilka argaaniaõli valitud taimeteed ja pihusta juustele enne föönitamist.

Juuste SPA päev - võtmeküsimused

Üks päev ainult oma juustele - kui tihti oma juukseid sellega hellitada?

Kogu päeva kestva juuksehoolduse mõju on nähtav juba pärast iga esimest hooldust. Siiski, nädala jooksul pesevad toitained välja, seega peaksite kindlasti regulaarselt oma juukseid kodus SPA-päevaga ravima. Kõige rohkem võidad, kui annad oma juustele vähemalt kord nädalas sellise toitainelise tõuke. Nii on nii juuksetüvi kui ka juuksepungad pidevalt tugevdatud ja maksavad sulle tagasi uskumatu elujõu ja uhke väljanägemisega.

Juuste SPA-päev - palju aega see ilurituaal võtab?

Iluhooldusele kuluvat aega pole lihtne selgelt määratleda. See on SPA päeva boonus - sina ise otsustad, kui kaua sa saad ja tahad õli juustes hoida. See võib olla kiire 30-minutiline turgutus või mitmetunnine hooldus. Paljud naised alustavad oma SPA-päeva juba eelmisel õhtul, tehes peanaha koorimise, pestes juukseid ja kandes õli juustele ja peanahale vahetult enne magamaminekut. Seejärel jätkavad nad hommikul teiste sammudega, nagu juuksemaskide kasutamine, leotistega loputuste tegemine ja peanahahooldusvahendite kasutamine. Nii on õlil aega juukseid sinu magamamisajal tervendada. Kindlasti on 3 tundi miinimum aeg, mida peaksid pühendama kogu juuste hooldusele (pea meeles, et mida rohkem aega sa oma juustele annad, seda paremaid tulemusi saad).

Juuste SPA päev - millised protseduurid on kõige olulisemad?

Koduse juuste SPA-päeva jooksul on kindlasti esmatähtis juukseõlihooldus. Kõik teised hoolitsused on selleks, et intensiivistada efekti ja täiendada seda läbimõeldud, iidset ayurveda juuste rituaali. Seetõttu on õlide valik väga oluline - vali õige õli vastavalt oma juuste poorsusele ja seisundile.

Üks SPA päev oma juustele - kas sa võid mõne etapi vahele jätta?

Midagi ei juhtu, kui jätad ühe või kaks etappi vahele, lõpetades SPA-päeva pärast teist pesemist. Naistele meeldib sageli kasutada juuksehooldusi ja peanahakreeme kordamööda või nad lihtsalt loobuvad neist (nt kui peanahaga pole suuri probleeme).

See ongi kõik. Aeg, mille võtsid, et oma juustele teha SPA-hooldust. Lase endal kogeda oma juuste täielikku värskendust ja sära, hämmastades teisi oma juuste uuenenud elujõuga.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest