5 lihtsat moodust sirgete ja siledate juuste saamiseks ilma sirgendajata

5 lihtsat moodust sirgete ja siledate juuste saamiseks ilma sirgendajata

Meie (naised) oleme mässumeelsed olendid, kes armastavad muutusi (eriti oma välimuses). Kui soovime midagi muuta, alustame tavaliselt oma juustest. Mingil moel väljendab see meie naiselikkust. Hoolitsetud, läikivad ja terved juuksed rahuldavad meie edevust ja teeb meid sisemiselt rõõmsaks.

Esimene ja lihtsaim protseduur, mille poole kodus pöördume, on juuste sirgendamine. See on kiireim viis nautida siledat, säravat ja ilusat soengut. Kahjuks kasutame selle tarbeks tavaliselt sirgendajat, mis kahjustab kiiresti ja pöördumatult meie juukseid. Kuumutades juukseid sirgendajaga, põletad juukseid, eemaldad nende seest vee ja kahjustad sisemist struktuuri murdes disulfiidsidemeid.

Sa peaksid proovima selliseid koduseid meetodeid, mis ei lase sul oma juukseid rikkuda, selleks, et saaksid nautida pikemaaajaliselt siledaid ning sirgeid juukseid. Siin on nimekiri proovitud ja testitud meetoditest sirgete juuste saamiseks ilma sirgendajata.

1. Föön pluss ümmargune hari või lai ja lame hari

See on üks parimatest meetoditest sirgete ja siledate juuste jaoks. Sa föönitad juukseid, liigutades harja juurtest otsteni. Kui su juuksed on puhmas või tujukad, võid enne föönitamist kasutada siluvat kreemi või õli (nt jojoobi- või mandliõli).

2. Looduslikud õlid ja föönitamine juurtest otsteni

Saad oma juukseid föönitada ja juukseotsad lihtsalt sulgeda, muutes juuksed siledaks ja taltsutatuks. Alusta õlitamist alati juurtest liikudes juusteotsteni. Looduslikud õlid on Sinu juustele väga kasulikud. Vaja on kanda vaid väike kogus niisketele juustele. Õlid toimivad siluva ja tekstuuri parandava emulsioonina.

3. Looduslikud kreemid ja maskid

Kodused valmistatud segud on proovitud ja testitud viisid, kuidas oma juuste eest hoolt kanda. Need tagavad siledad ja ilusalt säilivad juuksed, kuna ei sisalda kemikaale. Kreemid ja maskid toidavad sinu juukseid. Proovi kodus järgi:

  • Köögiviljaloputus selleriga. Leota mõned sellerivarred külmas vees; kurna segu, kuid mahl aseta ööseks külmkappi. Hõõru hommikul vedelik juustesse ja jäta see 10-15 minutiks peale. Pärast seda pese juuksed.
  • Vesi ja piim on suurepärased juuste silumiseks ja otste sulgemiseks. Sega klaas piima poole klaasi veega. 25 minutit enne pesemist pihusta piima ja vee segu juustele, kuivata rätikuga ja kammi (et saada sirge ja sile soengu). Piimakuure võid teha enne igat juuste pesemist.
  • Tee salvei leotis ning jahuta see maha. Salvei leotis toimib suurepäraselt sirgendajana. Ilmselgelt pole see sobiv lokkide tegemiseks, vaid sirgendamiseks. Loputa juukseid leotisega ja jäta see juustesse.
  • Vaid üksikud teavad, et kartulitärklis võib tõhusalt lokke sirgendada. Saad seda lisada juuksemaskidele või palsamitele - sellistele, mida tuleb juustest välja loputada. Tärklise abil muutuvad su juuksed raskemaks ja neid on siis lihtsam sirgendada.
  • Väljas käies – vedel parafiin – laseb juustel paremini langeda, muutes need siledaks ja sirgeks. Kanna parafiin juustele, jäta see juustesse tunniks või kaheks, pese hoolikalt välja ja stiliseeri seejärel juukseid nii nagu tavaliselt.

4. Professionaalsed tooted

Kosmeetikabrändid tõestavad ennast. Apteekides ja veebipoodides on palju sirgendavaid kreeme ja maske. Saad isegi leida spetsiaalseid keratiinikomplekte DIY sirgendusprotseduuride jaoks. Keratiini sirgendav hooldus võimaldab sul saada siledad ja sirged juuksed, mis kestavad selliselt 2-4 kuud. Järgida tuleb mõningaid reegleid, näiteks vältima juuste värvimist umbes kahe nädala jooksul.

5. Ioonhari

See näeb välja nagu tavaline plastikust juuksehari. Milles seisneb erinevus? Ioonhari töötab patareidega ja tekitab ioone - molekule, mis siluvad ja taltsutavad su juukseid. Tänu ioonharjale muutuvad sinu juuksed vähem kahuseks. Kasuta seda kuivade juuste puhul, tavalise harja asemel.

Jaga julgelt oma arvamust meie artikli kohta.


Kommentaarid: #0


Lisa oma kommentaar. See avaldatakse, kui moderaator on selle heaks kiitnud.
Riitsinusõli
Jojobaõli
Argaaniaõli
Kuumakaitse sprei
Privaatsuseeskirjadest

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saate oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Kas annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuseeskirjadest